Vesti OVA ŽENA JE ZAVELA NAJVEĆE UMOVE SVETA - Niče je zbog nje hteo da se ubije, a Frojd je izgubio glavu zbog JEDNE stvari! Mužu je našla ljubavnicu, pa usvojila njihovo dete! 16:01
Odrasli USRED NOĆI JE OBIŠLA ĆERKU DA VIDI DA LI SPAVA U SVOJOJ SOBI - I ODJEDNOM OSTALA PARALISANA: Sledeće čega se seća je da su joj sva rebra polomljena i da oko nje trče ljudi s maskama! 19:55
Ispovesti FATALNA RUSKINJA SAZNALA DA JE BOGATI MUŽ VARA - a onda mu je poslužila smrtonosnu dozu krompir pirea! Ležala je u zatvoru i taman kad je oslobođena, usledilo je nešto JEZIVO! 20:10
Strast SPAVALA SAM SA 18 GODINA MLAĐIM DRUGOM MOG PASTORKA, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA ME JE RASTURILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo uradio 21:20
Zanimljivosti PETROJKA IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" DOŽIVELA JE STRAVIČNO NASILJE - muž ju je tukao dok je bila trudna! Evo kako se spasla i gde je danas! 18:50
Strast POMISLILA JE DA JE MUŽ VARA, ALI NIJE BILA SIGURNA: Posumnjala je na dadilju, a kada se pojavila s ovakvim noktima, sve joj je bilo jasno! 13:01
Strast MUŽ JE UNAJMIO PRIVATNOG DETEKTIVA DA ME PRATI, BIO JE UBEĐEN DA GA VARAM, ALI NIJE SAZNAO ŠTA GODINU DANA KRIJEM OD NJEGA: Na kraju mi se izvinio 22:40
Strast KONAČNO JE OTKRILA KAKO JE NJEN MUŽ REAGOVAO NAKON ŠTO JE IMALA ODNOSE SA 1.057 MUŠKARACA ZA 12 SATI: Ovo mnogi nisu očekivali 21:55
Brak i veze DOK SAM JA ČUVALA DECU, MUŽ ME JE PREVARIO, ODLUČILA SAM DA MU OPROSTIM: Kad drugi čuju zašto, hvataju se za glavu! 23:15
Roditeljstvo ŠTA STVARNO SVEKRVA ŽELI OD SNAJE? Reč stručnjaka će vas zaprepastiti - da li ste vi spremni na ovako nešto?! 16:50
Brak i veze MUŽU "PLAĆAM" INTIMNIM ODNOSIMA KAD ODRADI KUĆNE POSLOVE, EVO ŠTA JE MORAO DA URADI ZA NEZABORAVNU NOĆ! Svi kritikuju ovu ženu zbog njenog sistema nagrada, evo zašto! 06:50
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40