Ispovesti MUŽ JE UBEĐEN DA GA VARAM - proveravao mi je kilometražu u autu, zvao me po 15 puta dnevno: Ali, nikada nije saznao šta 7 godina krijem od njega 20:40
Brak i veze UBIJA ME GRIŽA SAVESTI, KAKO DA NAJBOLJOJ PRIJATELJICI KAŽEM DA JE NJEN "SAVRŠENI" MUŽ VARA: Plašim se da ne uradi OVO! 20:00
Ispovesti SVEKRVA JE PRED SVIMA NA SLAVI OTKRILA MOJU NAJVEĆU TAJNU: Dok sam ridala u kupatilu, još se pakosno smejala! 19:30
Vesti PREKO NEDELJE SAM ŽIVEO SA LJUBAVNICOM I NAŠIM SINOVIMA, A VIKENDOM SA SUPRUGOM I ĆERKOM: Posle 10 godina njih dve su saznale istinu - to sam skupo platio! 20:15
Film, muzika i pozorište GORICA POPOVIĆ U BRAKU JE 33 GODINE, ALI O MUŽU NE PRIČA: Pre mesec dana su proslavili godišnjicu, u mladosti je bio pravi dasa! (FOTO) 15:50
Strast U VEZI SAM SA 8 GODINA STARIJOM UDATOM ŽENOM, NJENA MAJKA ТО ZNA I TRAŽI DA JE OVAKO ZOVEM: Plašim se "taštine" zamke! 06:51
Ispovesti PLANIRALI SU BEBU SVE DOK SE MUŽ NIJE KONSULTOVAO SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM: Ona grca u suzama, on ubeđen da je u pravu 19:21
Vesti OVAKO JE NENAD OSVOJIO NATAŠU NINKOVIĆ: Odmah je prepoznao njenu slabost, posle toga više ništa nije bilo isto! (FOTO) 18:05
Vesti SVI SU VEROVALI DA JE SLEPA, LEKARI NISU IMALI OBJAŠNJENJE ZA NJENO STANJE: Posle 28 godina usledilo je šok SAZNANJE! 11:10
Brak i veze PIJANA SAM IGRALA "IGRU IZAZOVA" I SVIMA SAM OTKRILA NAJVEĆU INTIMNU TAJNU SVOG MUŽA: Sada on ne želi ni da me dotakne, ne znam šta mi bi da TO kažem! 22:00
Ispovesti SVEKRVA VERA JOJ JE UOČI VENČANJA KRIŠOM DALA PORUKU: Kada ju je pročitala Anastasija je pobegla i krila se 15 godina, a onda je usledio šok preokret! 21:00
Vesti ČIM SAM SE PORODILA, SVEKRVA JE OVO POKUŠALA DA MI URADI IZA LEĐA: Odmah sam je izbacila iz porodilišta, sada je cela familija ljuta na mene 19:01