Strast SPAVAO SAM SA PROFESORKOM KOJA JE 19 GODINA STARIJA OD MENE: Budim se u znoju kad se setim vrelog kampovanja - ali onda mi je rekla nešto i sasekla me ko mačem! 21:20
Vesti SANDRA JE ZATEKLA SVEKRVU KAKO JOJ PRETURA PO FIOKAMA: Snaja joj je dokočila, nastao je HAOS - a tek kako je reagovao babin sin! 15:10
Strast ANA SE UVEK PITALA ZAŠTO JE NAJBOLJI DRUG NJENOG MUŽA IZBEGAVA: A onda je videla jednu fotografiju i shvatila šta suprug 10 godina krije od nje! 08:30
Brak i veze IZBACILA SAM SVEKRVU IZ NAŠEG BRAČNOG KREVETA, A TEK ONDA JE USLEDIO HAOS! Zbog onoga što je moj muž uradio nema sam danima 06:50
Brak i veze NEKOLIKO MESECI NAKON POROĐAJA HANA JE OD MUŽA DOBILA NEOBIČAN ZAHTEV - tražio joj je da uradi botoks! Nakon toga njen potez sve je ostavio bez reči 06:15
Zanimljivosti TRPELA SAM ZLOSTAVLJANJE DOK SAM BILA TRUDNA - ispovest naše glumice tera suze na oči! Čuvena Petrojka ogolila dušu pred kamerama: Ovako mi je Lane Gutović spasao život! (VIDEO) 17:10
Brak i veze IMAM DVOJE DECE I VARAM SUPRUGU SA 6 ŽENA: Muž otkrio trikove kojima krije tragove preljube i zašto to čini, a i dalje je sa njom! 23:15
Zanimljivosti UDALA SE IAKO JE ON VOLEO MUŠKARCE i nikada ga nije ostavila: Svaku odluku su zajedno doneli, pa i da se ne kupaju! 07:20
Odrasli VODITELJKA "SLAGALICE" PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA RAK, A ONDA JE OSTAVIO MUŽ: Milica Gacin je javno govorila o opakoj bolesti, njene reči kidaju dušu! (FOTO) 12:10
Brak i veze GRKINJA (39) TRAŽILA RAZVOD JER ZA 17 GODINA BRAKA NIJEDNOM NIJE DOŽIVELA VRHUNAC: Sad se oglasio i muž - sve gori, jedna stvar sve zanima! 22:05
Vesti OVA ŽENA JE ZAVELA NAJVEĆE UMOVE SVETA - Niče je zbog nje hteo da se ubije, a Frojd je izgubio glavu zbog JEDNE stvari! Mužu je našla ljubavnicu, pa usvojila njihovo dete! 16:01
Odrasli USRED NOĆI JE OBIŠLA ĆERKU DA VIDI DA LI SPAVA U SVOJOJ SOBI - I ODJEDNOM OSTALA PARALISANA: Sledeće čega se seća je da su joj sva rebra polomljena i da oko nje trče ljudi s maskama! 19:55