Odrasli ŽIVIM U OTVORENOM BRAKU, EVO KAKO JE DELITI MUŽA SA DRUGOM: Znam gde i kada ide i sa kojom ženom, a ja s druge strane radim ono što najviše volim! (FOTO) 20:50
Ispovesti UZELA SAM MUŽU TELEFON I NAŠLA TRI SUMNJIVA IMENA - ZVALA SAM IH: Posramila sam se kada sam shvatila ko je s druge strane, a onda je usledilo NAJGORE! 22:15
Roditeljstvo BACILA SAM BEBU I SHVATILA DA ŽELIM DA JOJ NAUDIM! Šok ispovest voditeljke nakon pakla koji je doživela posle porođaja 13:35
Ispovesti VIŠE NE MOGU DA BUDEM INTIMAN SA ŽENOM JER SE UGOJILA - I TO MNOGO! Kako da joj to kažem, osećam se kao najgroznija osoba na svetu?! 23:10
Ispovesti PLANIRALA JE ODMOR SA MUŽEM, A ON JE SAOPŠTIO DA HOĆE DA SE RAZVEDE! Loša situacija se pretvorila u katastrofu - na mrežama je videla fotografije i u trenu joj je pozlilo! 22:30
Strast SPAVAO SAM SA PROFESORKOM KOJA JE 19 GODINA STARIJA OD MENE: Budim se u znoju kad se setim vrelog kampovanja - ali onda mi je rekla nešto i sasekla me ko mačem! 21:20
Vesti SANDRA JE ZATEKLA SVEKRVU KAKO JOJ PRETURA PO FIOKAMA: Snaja joj je dokočila, nastao je HAOS - a tek kako je reagovao babin sin! 15:10
Strast ANA SE UVEK PITALA ZAŠTO JE NAJBOLJI DRUG NJENOG MUŽA IZBEGAVA: A onda je videla jednu fotografiju i shvatila šta suprug 10 godina krije od nje! 08:30
Brak i veze IZBACILA SAM SVEKRVU IZ NAŠEG BRAČNOG KREVETA, A TEK ONDA JE USLEDIO HAOS! Zbog onoga što je moj muž uradio nema sam danima 06:50
Brak i veze NEKOLIKO MESECI NAKON POROĐAJA HANA JE OD MUŽA DOBILA NEOBIČAN ZAHTEV - tražio joj je da uradi botoks! Nakon toga njen potez sve je ostavio bez reči 06:15
Zanimljivosti TRPELA SAM ZLOSTAVLJANJE DOK SAM BILA TRUDNA - ispovest naše glumice tera suze na oči! Čuvena Petrojka ogolila dušu pred kamerama: Ovako mi je Lane Gutović spasao život! (VIDEO) 17:10
Brak i veze IMAM DVOJE DECE I VARAM SUPRUGU SA 6 ŽENA: Muž otkrio trikove kojima krije tragove preljube i zašto to čini, a i dalje je sa njom! 23:15