Strast MOJA ŽENA VEĆ 10 GODINA MUŠKARCIMA ŠALJE SVOJE SLIKE NA KOJIMA JE GOLA: Kada sam joj rekao šta sam otkrio, izgovorila mi je nešto nečuveno! 21:30
Strast ZA 20 GODINA BRAKA SPAVALA SAM SA 45 MUŠKARACA I MOJ MUŽ TO ODOBRAVA: Ali sada mi je tražio nešto nezamislivo! 22:30
Vesti PIJANA PUTNICA POMAHNITALA U AVIONU, PSOVALA MUŽA, A ONDA SU STJUARDESE UZELE LEPLJIVU TRAKU: Šokirani putnici snimili incident (VIDEO) 12:45
Ispovesti MOJ MUŽ JE SAVRŠEN, ali se plašim da legnem u krevet uveče sa njim: Znam šta će mi tražiti i od toga mi je muka 22:45
Ispovesti OHLADILA SAM SE OD MUŽA I POTPUNO ME JE ZAPALILA JEDNA ŽENA: Ne mogu da prestanem da ga varam, previše gorim kad sam s njom! 22:30
Ispovesti SA MUŽEM NISAM IMALA ODNOSE VIŠE OD GODINU DANA - zato spavam sa ličnim trenerom, a on to uredno plaća: Tu nije kraj ZAPLETA 22:30
Brak i veze MUŽ ME VARA S 30 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Život mi se zgadio kada sam otkrila kako su se upoznali! 23:15
Ispovesti MUŽ ME NUDI DRUGARIMA I MOLI ME DA SPAVAM SA NJIMA: Kada ga odbijem izgovori mi uvek isto! 23:10
Ispovesti ŽENA MI JE PRIZNALA DA IMA LJUBAVNIKA! Iako imamo dete ona zbog jedne stvari neće da ga ostavi, srušila me kao kulu od karata 22:45
Brak i veze MOJ MUŽ SPAVA SA DRUGIM MUŠKARCIMA, a zbog onoga što ja radim reagovala je i moja mama! Svi misle da smo nenormalni, a evo šta je ISTINA 22:01
Brak i veze MOJA SUPRUGA MI SVAKO VEČE URADI OVO U KREVETU, JA SE BRANIM, ONA NE HAJE: Noćima ne spavam, bojim se naredne noći! 20:14
Ispovesti ŽENA GA JE PREVARILA SA ŠEFOM, ON JOJ JE OPROSTIO: Posle 10 godina novo saznanje mu uništava život - to ne može da podnese! 21:30