Brak i veze MOJA SUPRUGA MI SVAKO VEČE URADI OVO U KREVETU, JA SE BRANIM, ONA NE HAJE: Noćima ne spavam, bojim se naredne noći! 20:14
Ispovesti ŽENA GA JE PREVARILA SA ŠEFOM, ON JOJ JE OPROSTIO: Posle 10 godina novo saznanje mu uništava život - to ne može da podnese! 21:30
Odrasli ŠLOGIRALA SE, PA OSTALA PARALIZOVANA, A ON NIJE SAČEKAO NI DA IZAĐE IZ BOLNICE - odmah je tražio razvod! Ostavio ju je samu s četvoro dece, ali stigla ga je KARMA! 10:29
Ispovesti DADILJA JE POSLALA EKSPLICITNU PORUKU MOM MUŽU! A onda ju je on jednog dana zatekao u našoj spavaćoj sobi - radila je nešto JEZIVO! 22:15
Vesti SAOPŠTILI SU NAM DA NAŠA BEBA IMA AB KRVNU GRUPU - odmah smo znali da nešto nije u redu! Rekli su nam da nije zamenjena, a onda je moja žena počela da URLA! 16:47
Ispovesti MUŽ JE PREVARIO SA DEVOJKOM KOJU ZNA OD NJENE 9. GODINE: Kada ih zamislim ZAJEDNO povraća mi se, ona je mlađa od naše ćerke! 23:30
Roditeljstvo OKRENUO SAM SE NA SEKUND I NJE NIJE BILO: Izbezumljeni suprug preživeo pravu dramu u sopstvenoj kući - žena mu se samo srušila na pod pored beba! 14:20
Brak i veze PRIVATNI DETEKTIV OTKRIVA 4 ZNAKA DA VAS PARTNER SIGURNO VARA: Ovo vam je sigurno promaklo, a definitivno znači KRAJ! 23:40
Brak i veze MUŽ ME JE PREVARIO, ALI TA IZDAJA NIJE ONO NAJGORE: Pokušao je da me pregazi kad sam ga zatekla na parkingu, a onda ŠOK! 23:01
Vesti MUŽ SE VRATIO SA POSLA I ZATEKAO UŽAS U KUĆI: Psa nije bilo, vrata kola su bila otvorena - dok se peo uz stepenice, vladao je muk, a onda ŠOK u spavaćoj sobi! 14:10
Vesti NESTALA JE KADA JE IMALA SAMO 16 GODINA I OTAD JOJ SE IZGUBIO TRAG - pronađena je 52 godine kasnije! Sve vreme se krila blizu kuće, a njeno objašnjenje uteraće vam strah u kosti! 12:50
Zanimljivosti "DA ŽIVIM U ZEMLJI GDE JE INCEST DOZVOLJEN..." Rijaliti učesnica spavala sa bratom, njihova mama priznala - zaljubljen je u nju! 14:40