Ispovesti RAZVELA SAM SE 48 SATI NAKON VENČANJA: "Svi su me osuđivali, ali ja nisam mogla da pređem preko poniženja!" 20:50
Ispovesti "REKLA SAM MUŽU DA UNAJMIMO ČISTAČICU, NIJE HTEO NI DA ČUJE": Žena povukla potez posle kog njen suprug nije mogao da dođe sebi od šoka! 19:40
Ispovesti NE DAM ŽENI DA SE UPIŠE KAO VLASNIK KUĆE, JA JE PLAĆAM: Muškarac šokirao javnost izjavom, smatra da njegova supruga nema prava jer je domaćica 19:35
Strast "ŽELELA JE ODNOSE SAMO ZBOG DECE, SADA ME ODBIJA": Nakon četiri decenije braka, usledila je šok spoznaja (FOTO) 21:00
Brak i veze "U BRAKU SAM 19 GODINA, A NIKAD NISAM SPAVALA SA MUŽEM": Žena tvrdi da u tome leži tajna uspešnog partnerstva (FOTO) 20:20
Zanimljivosti OTEO JOJ JE TELEFON IZ RUKU I UBACIO GA U BOKAL VODE: Usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO) 09:10
Brak i veze "MUŽ NON-STOP RADI, A JA TE PARE NE VIDIM": Žena postavila jasan uslov, pa izazvala burnu debatu 19:50
Ispovesti OTAC U PORODIČNOJ KRIZI: "Zvuči surovo, ali jedva čekam da moja deca odrastu, želim da vratim stari život!" 19:30
Strast „MUŽ MI JE PREDLOŽIO DA IMAM INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCIMA“: Žena otkrila kako je to uticalo na njihov brak 21:00
Brak i veze GLEDALA JE STARE FOTKE I PREBLEDELA KAD JE SPAZILA POZNATO LICE: "Ovo je dokaz da sudbina zaista postoji!" (FOTO+VIDEO) 10:15
Zanimljivosti NAŠA PRELEPA GLUMICA POZIRALA JE U PLEJBOJU, A IMA BRATA KOJI SE ZAMONAŠIO I SUPRUGA KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: "Ako ste u miru sa svojim odlukama, sve je u redu" (FOTO) 10:20
Odrasli OSETILA JE ČUDNO TREPERENJE SRCA, A ONDA JE IZGUBILA SVEST: Malo poznati simptomi srčanog zastoja 16:40