Ispovesti

OSVETA koja je oduševila svet: MUŽ JE OSTAVIO zbog sekretarice, a ona je smislila genijalan plan!

Kako je to kada vam neko da 3 dana da se iselite iz doma koji ste decenijama kućili zajedno sa njim i to zbog mlađe žena, ova gospođa je osetila najbolje na svojoj koži i evo šta je uradila!

05.08.2022 09:00

OSVETA koja je oduševila svet: MUŽ JE OSTAVIO zbog sekretarice, a ona je smislila genijalan plan!
shutterstock.com

Ova žena je dokazala da je osveta najbolja kada se servira hladna. Ona je decenijama živela u naizgled idiličnom braku u kome su ona i muž dobili i dvoje dece. Nije bila zabrinta ni kada je njen suprug dobio novu sekretaricu koja je bila veoam lepa i decenijama mlađa od nje. Posao je najviše okupirao njenog muža, a ona je već uveliko bila spremna da se nosi sa izazovima koje on sa sobom nosi. Mlada sekretarica bi pak bila vidno neljubazna kad bi se supruga vlasnika firme pojavila, ali ova gospođa je to pripisivala njenim godinama i neiskustvu, možda čak i ljubomori. Onome što je usledilo nije se nadala ni u najluđim snovima. 

Njen muž je posle svega par meseci rekao da se zaljubio u mlađanu sekretaricu i ne samo što želi momentalni razvod, već i da mu uskoro bivša žena napusti kuću i to u roku od 3 dana. 

pexels.com

Svemu se nadala osim ovome

Ova žena nije znala šta ju je snašlo. Ceo jedan dan nije bila u mogućnosti ni da počne da se pakuje, pogotovo jer je muž rekao da njegova nova devojka prvo mora da dođe do kuće i da odluči šta njegova žena sme da ponese, a šta ne. Deca su već bila na školovanju u inostranstvu, pa ga ni ona nisu preterano brinula. 

- Pošto sam ceo jedan dan preplakala u bukvalnom smislu reči i mislila da će mi srce prosto pući od tuge, sledećeg dana sam rešila da mi poslednja 2 dana u kući budu nezaboravna, ali koliko meni, toliko i njima -

shutterstock.com

Rešila da sama sebi priredi noć za pamćenje

Tako je gospođa noć pred selidbu maksimalno iskoristila. Jela je škapme uz kavijar, pila najskuplje vino koje su planski ostavili za specijalne prilike i slušala muziku. Ona je u međuvremenu šetala po kući kako bi upila sve njene pojedinosti, ali i napunila ostatkom od škampa i morskih plodova svaku garnišnu za zavese u svom uskoro bivšem domu. Ova dama je išla od sobe do sobe i uspešno skidala garnišne puneći ih morskim plodovima i potom ih vraćala na mesto sa sve zavesama. Na to joj je otišlo najviše vremena, pa nije spakovala sve što je želela, ali nije žalila. Sutradan će se u njen dom koji je kućila zajedno sa njim useliti neka nova mnogo mlađa i lepša žena od nje.

Golupčići su uživali u svim blagodetima doma uključujući i đakuzi, bazen i vinski podrum. Ipak, nedelju dana kasnije nepodnošljiv smrad počeo je da se širi celom kućom, a nova gazdarica nije bila blagonaklona prema tome. Kuća je očišćena od poda do plafona, ali smrad se i dalje širio. Baštovani i sobarice su počeli da daju otkaz. Par je bio suočen sa neminovnovšu da vilu daju na prodaju. 

shutterstock.com

Smrad je bio neizdrživ

Kuća je besprekorno izgledala, ali niko od kupaca nije bio previše inpresioniran budući da se smrad još iz dvorišta osećao. Agenti za nekretnine su na kraju digli ruke od ponude.

Bivša gospođa se javila mužu sa kojim razvod još nije okončan i izrazila nostalgiju zbog prethodnog doma u kome je provela tolike godine, a koji se nažalost prodaje. Pitala je može li ona da otkupi kuću pošto joj je prirasla srcu, ali ispod tržišne cene kako bi smanjila cenu koju traži brakorazvodnom parnicom. Njen bivši suprug kada je čuo odmah ju je uslovio da ugovor potpiše iste večeri da se ne bi predomislila. Ova žena je tako kupila vilu za 1/10 njene prave cene. Njen buvši muž se sa taze mladom devojkom potrudio da joj ništa u njoj ne ostavi. Poneli su u novi dom sve, uključujući i garnišne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)