Ispovesti

SIN nam je zabranio da mu dođemo na venčanje! Ono što nam je dao kao obrazloženje NIKADA NEĆEMO OPROSTITI!

Očajni roditelji podelili su svoju tešku priču na portalu britanskog Sana i izazvali salve reakcija.

08.07.2022 18:00

SIN nam je zabranio da mu dođemo na venčanje! Ono što nam je dao kao obrazloženje NIKADA NEĆEMO OPROSTITI!
Tanjug/AP

Roditelji su uvek tu za svoju decu, što je pokazao i jedan britanski par koji je sinu, kada je krenuo na koledž, kupio kuću kako bi on mogao da se osamostali i jednog dana u njoj živi sa svojom porodicom. Sve je bilo kao po najboljem scenariju - mladić je posle završetka studija upoznao devojku i rešio da se oženi.

- Došao je i taj dan kada je trebalo da upoznamo buduću snaju i njene roditelje. Bili smo ludi od sreće. U jednom trenutku video sam sina kako iz dvorišta ulazi sa izabranicom u kuću, a potom dolaze i njeni roditelji. Izašli su pošto su obavili razgovor. Sin mi je potom prišao i rekao mi da mama i ja, kao i cela naša porodica, nismo poželjni na njegovom venčanju. Mlada i njena porodica smatraju da smo mi suviše prosti za njih i da bismo mogli da im upropastimo svadbu, a moj sin se u svemu složio sa njima - ispričao je zapanjeni otac, a preneo britanski The Sun.

shutterstock.com

Ručak i upoznavanje dve porodice nisu prošli najbolje

Kako je istakao, on i njegova supruga su bili neskriveno uzrujani, razočarani, tužni...

- Da ne bismo pravili veće probleme, nismo ni došli da svadbu, ali smo mislili da će možda biti makar odvojena ceremonija kako bismo proslavili barem na taj način. Međutim, sin mi je rekao da su se on i njegova mlada već venčali i da ne planira da pravi nikakve naknadne svadbe. Dodao je i da je dobro da mama i ja nismo bili tamo kako ga ne bismo osramotili - otkrio je očajni otac. 

Prema njegovim rečima, sin je počeo da se ponaša kao razmaženo derište otkad je upisao studije režije koje sam plaća dok živi u očevoj kući, a sve ostale račune mu plaćaju upravo roditelji kojih se stidi.

shutterstock.com

Bahati sin koji uživa u životu

- Žena i ja smo rešili. Pošto nas sin više ne želi u svom životu ni na koji način, neka se iseli iz naše kuće. Dovoljno je što snaja i neni roditelji misle da mi nismo dostojni ni da delimo istu prostoriju sa njima. Smatraju da su mnogo iznad nas, a da smo mi nepoželjni - naglasio je on. 

Očajni otac je otkrio na internetu i da je kap koja je prelila čašu bila ta što je kada se dovezao da bi se raspravio sa sinom, imao i šta da vidi!

- U moju kuću su se pored sinovljeve nove žene uselili i njeni otac i majka. U moju kuću! A meni brane da dođem na svadbu i to kod mog sina! Kada su me ugledali, snajini roditelji su mi rekli da odmah napustim "njihovu" kuću! Pukao sam! Vikao sam da to nije njihova, već moja kuća, i da svi oni, zajedno sa mojim sinom, imaju mesec dana da se isele. Istog trenutka sam pozvao agenta da tu kuću proda! - ispričao je neimenovani otac koji je zatražio savet kako da izađe na kraj s bolom. 

shutterstock.com

Otac je optužio snaju da njegovog sina vuče za nos 

Na tu priču stigle su mnogobrojne reakcije. 

- Sin nikako nije u pravu! Kako je uopšte mogao da stane posle svega na stranu svoje žene, tasta i tašte, a protiv svojih roditelja? -

- I treba da prodate kuću! Ako sin bez ikakvih razloga ne želi da bude u kontaktu sa vama, ne treba ni vi da budete sa njim! -

- Čini se da je kod vas sve lepo funkcionisalo dok on nije upoznao verenicu? Izgleda da je u njoj i njenoj porodici pravi problem, a ne u vama -

- Najbolje bi bilo da odvojeno od snaje i njenih porazgovararte sa sinom, možda možete da nađete rešenje -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)