Ispovesti

MUŽ JOJ JE UMRO, a ona je 2 godine kasnije RODILA NJEGOVO DETE! Ispovest koja tera suze na oči! (FOTO)

Neverovatna priča Lauren MekGregor (33) iz Liverpula obišla je čitav svet i dirnula mnoga srca.

02.07.2022 14:05

MUŽ JOJ JE UMRO, a ona je 2 godine kasnije RODILA NJEGOVO DETE! Ispovest koja tera suze na oči! (FOTO)
instagram-lifeafterdeath_withivf

Britanka Lauren MekGregor (33) je pre 2 godine izgubila voljenog muža Krisa koji je preminuo usled posledica tumora na mozgu. Par je oduvek želeo da ima decu, ali se ta želja nesrećnom Krisu nije ispunila za života. Međutim, uprkos činjenici da je znao da verovatno neće dočekati da vidi svoje dete, on je odlučio da zamrzne spermu i tako svojoj ženi, koja ga je volela više od svega na svetu, ispuni želju da na svet donese malog MekGregora.  

Tako je mlada udovica iz Liverpula 9 meseci nakon što joj je suprug izgubio bitku s opakom bolešću, započela proces vantelesne oplodnje. Proces je prošao dobro i u maju ove godine rodio se dečak Seb.

- U početku sam htela da umrem samo da bih ponovo mogla da budem sa tobom, Kris. Ti si najbolji čovek koji je ikad postojao i nisam znala kako da hodam zemljom bez tebe -  otkrila je Lauren kako se osećala mesecima nakon gubitka voljenog čovela i koje je rečenice danima ponavljala posle njegove smrti. 

A onda je maleni Seb sve promenio.

- Nisam imala osećaj da moram Seba da upoznam s njegovim ocem putem fotografija. Jednostavno sam znala da se njih dvojica oduvek poznaju. Gde god da je Kris sada, poslao mi je delić sebe - rekla je MekGregorova, a preneo Daily Mail.

Lauren je iznenadila ceo svet budući da je nepune 2 godine posle smrti supruga rodila njegovo dete, ali za nju to nije ništa neobično.

- Seb jako liči na svoga oca. Čim se rodio imao je zaliske u obliku slova "m", baš kao što ih je imao i Kris. Često sam ga zadirkivala zbog toga. Moje usne su prilično tanke, dok je moj suprug imao divne, pune usne. Naš dečak ima iste usne kao njegov tata. Svakim danom sve više liči na njega - ispričala je hrabra žena. 

Kris iz prethodne veze ima sina Vejda, koji sada ima 18 godina, i izuzetno se vezao za malog polubrata.

- Vejd nas redovno posećuje i ide sa nama na svaku redovnu kontrolu kod lekara. Nisam se tome uopšte nadala. Ne verujem da ima mnogo tinejdžera kojima bi to palo napamet, ali Vejd je to želeo da učini za svog oca. Rekao mi je da kada je sa Sebom oseća kao da pored sebe ima maleni deo svog voljenog oca. Morala sam da ga podsetim da on već ima deo svog oca i to u sebi - rekla je Lauren.

Ona je objavila i fotografiju na Instagramu na kojoj Vejd iznosi njenog sina iz bolnice.

- Svako ima predstavu o tome šta je prva prava bebina fotografija za njega. Bilo da se radi o crno-beloj fotografiji stopala novorođenčeta ili slici mamine ruke koju beba drži za prste. To može biti i slika u trenutku kada njihov mališan dolazi na svet ili njegov nov krevetić koji ga čeka kod kuće. Za mene je ovo bila slika za koju sam se nadala da će biti ona prava. Vejd me je pre nekoliko meseci pitao da li može da iznese bebu u ime svog tate iz bolnice. Znam samo da bi Kris stajao sa nama u tom hodniku i bio ponosan. Bio bi ozaren, gledajući kako njegovi dečaci započinju svoje putovanje kao prava složna braća. Hvala ti Kris na neverovatnom poklonu - napisala je Lauren.

Samo jedna od fotografija sa njenog profila je ona na kojoj maleni Seb nosi bodi na kome piše:

- Poslat sam mami od mog tate iz raja -

 

Komentari na tu dirljivu priču nisu izostali.

- Neka korist iz te tragedije -

- Divno je to za ovu ženu -

- Volim priče koje na kraju ipak imaju srećan kraj -

- Tužna priča iz koje je nastalo jedno divno biće -

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)