Odrasli MOJA KUĆA ME POLAKO UBIJA: Počela sam da se gubim, kad sam OVO otkrila, shvatila sam da mi je život u opasnosti (VIDEO) 17:01
Strast NIKADA NEMAMO ODNOSE KOD NAŠE KUĆE, ALI ZATO U TUĐIM NE STAJEMO: Muž me tretira kao "prljavu ljubavnicu", a sada je tražio nešto nečuveno od mene! 23:01
Vesti PRVI PUT JE UŠLA U SVOJU NOVU KUĆU I ZAMRZLA SE KADA SE NAŠLA OČI U OČI SA NJIM: Neobični stanar je promenio sve! (VIDEO) 11:02
Ostali ljubimci SCENA KOJA JE ZAPANJILA LJUDE: Medved se ušunjao u kuću, a onda je naleteo na njega i brže-bolje pobegao! (VIDEO) 12:20
Vesti STRUČNJACI UPOZORAVAJU, POPULARNI METOD ČIŠĆENJA MOŽE DA BUDE VEOMA OPASAN: Povećava rizik od požara! (VIDEO) 17:20
Roditeljstvo JA VAMA NISAM BAKA, NEGO BESPLATNA KUĆNA POMOĆNICA I BANKOMAT: Dosta je bilo - ovo sam uradila sinu i snaji i nimalo se ne kajem! 20:50
Tetka Saveta MUKA VAM JE OD ČIŠĆENJA? EVO KAKO DA VAŠ DOM UVEK BUDE SAVRŠENO UREDAN: Trikovi uz pomoć kojih ćete uštedeti mnogo vremena i živaca! 17:01
Tetka Saveta KAKO DA SPASETE CVEĆE KOJE VENE: Ako ovaj sastojak sipate u zemlju, one će "eksplodirati" od rasta 06:41
Zanimljivosti TAJNA REZIDENCIJA KARLA LAGERFELDA PRODATA ZA VRTOGLAVU SUMU! Vila od 600 kvadrata u kojoj je samo jednom prespavao izgleda ZAPANJUJUĆE 15:41
Tetka Saveta OVA GREŠKA UTIČE NA SAN I ZDRAVLJE: To je prva stvar koju uvek zaboravite da očistite u spavaćoj sobi, a zbog koje imate nesanicu! 07:20
Vesti OPLJAČKALA JE 200 KUĆA I BILA U ZATVORU 10 GODINA: Sada savetuje šta nikako ne smete da radite, ako želite da se zaštite od provalnika! 17:11