Ispovesti PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE I RAZVEZAO JEZIK: Devojci priznao sve o prevarama i TROJCI - a onda je izgovorio ONO NAJGORE! (VIDEO) 21:35
Vesti KARAĐORĐEVA ŽENA JE NARUČILA UBISTVO NJEGOVE LJUBAVNICE: Ko je bila Jelena Petrović, na čiju sahranu je došlo pola Šumadije?! 09:30
Vesti OVAKO JE IZGLEDALA NAJVEĆA TITOVA LJUBAV, SAHRANIO JU JE U DVORIŠTU BELOG DVORA: Bila je mlađa 29 godina, a evo šta se dešavalo u Brozovom šatoru! 11:01
Strast ČIM SAM OVO VIDELA NA LICU MOG MUŽA, ZNALA SAM DA ME VARA: Ne mogu da podnesem pomisao šta je radio toj ženi, pa mu je tako nešto izraslo! 22:15
Vesti OVO JE BILA ŽENA MILOŠA OBRENOVIĆA - kada joj je njegova ljubavnica drsko odgovorila, izvuka je kuburu i sasula u nju metak! Buran život kneginje Ljubice! 14:33
Strast KADA JE DEČKO PREVARIO, NAŠLA JE NJEGOVU LJUBAVNICU I OVO JOJ URADILA: Ovo sigurno niste očekivali, svi u šoku! (VIDEO) 22:45
Strast SUPRUGA ME JE POKLONILA MUŽU ZA ROĐENDAN, A OVO JE URADILA PRE AKCIJE: Priča eskort-dame zaprepastila sve 23:20
Ispovesti MUŽ ME JE PREVARIO PRE DVE GODINE I SADA MI JE BIO SUMNJIV! Izašao je s našom bebom i ja sam ga pratila - a onda sam videla šta radi s tom ženom pred našim detetom! 22:45
Strast ISPOVEST PROFESIONALNE LJUBAVNICE ŠOKIRA! Ona živi od zavođenja oženjenih muškaraca, a sada otkriva detalj koji nijednoj prevarenoj ženi nikada ne bi pao napamet! 22:05
VIP saveti VARAO JE BOGINJU KOJA HODA ZEMLJOM - TRAŽIO OD LJUBAVNICE DA PIJE NJEGOVU MOKRAĆU: Iznela je svaki GADAN detalj, želudac da se okrene 12:27
Brak i veze SEDAM GODINA POSLE SMRTI MUŽA ZAZVONIO MI JE TELEFON - njegova bivša žena me je ohladila za ceo život! Sada obe živimo u agoniji! 09:30
Brak i veze LAŽIRAO JE SVOJU SMRT I OSTAVIO ŽENU I TROJE DECE - i to samo da bi bio s ljubavnicom iz Uzbekistana! Policija je posle više meseci otkrila nešto još ŠOKANTNIJE! 16:30