Strast SPAVAO SAM SA PROFESORKOM KOJA JE 19 GODINA STARIJA OD MENE: Budim se u znoju kad se setim vrelog kampovanja - ali onda mi je rekla nešto i sasekla me ko mačem! 21:20
Brak i veze "SRELA SAM TI ŽENU, DRUGAČIJE SAM JE ZAMIŠLJALA": Ljubavnica i supruga se našle oči u oči, a obrt ove priče je NEREALAN! 18:20
Brak i veze MUŠKARCI KOJI VARAJU KUPUJU ŽENAMA SAMO JEDNU VRSTU POKLONA - ovo je dokaz da ste sa švalerom! I ljubavnica dobija ISTO! 13:54
Strast SPAVALA SAM SA VIŠE OD 100 OŽENJENIH MUŠKARACA: Svi mi traže isto i govore jednu stvar! (FOTO) 20:40
Zanimljivosti PROGOVORILA MONIKA LEVINSKI - ŽENA KOJA UMALO NIJE UNIŠTILA BILA KLINTONA: Imala sam tačno 9 odnosa sa njim i to nasred Bele kuće - otkrila kako se oseća 27 godina kasnije! (VIDEO) 20:40
Brak i veze PLAVUŠA JE NASRED ULICE ZAUSTAVILA AUTOMOBIL: Njen dečko se vozio s ljubavnicom, a onda je usledio SKANDAL neviđenih razmera - masa se okupila i gledala šok-prizor! (VIDEO) 15:55
Brak i veze IMAM DVOJE DECE I VARAM SUPRUGU SA 6 ŽENA: Muž otkrio trikove kojima krije tragove preljube i zašto to čini, a i dalje je sa njom! 23:15
Brak i veze OSTAVIO JE TRUDNU LJUBAVNICU I POSLAO JE U ITALIJU: Posle 9 meseci na adresu mu je stiglo nešto šokantno - kada je pročitao poruku, pred ženom je PAO U NESVEST! 13:11
Brak i veze MESEC DANA PRE VENČANJA VERENIK ME JE OSTAVIO: A onda sam saznala šta je cela njegova porodica krila od mene, uništili su me, izgubila sam sav novac! 21:25
Brak i veze DOK SAM JA ČUVALA DECU, MUŽ ME JE PREVARIO, ODLUČILA SAM DA MU OPROSTIM: Kad drugi čuju zašto, hvataju se za glavu! 23:15
Strast RAZVRAT U MALOM MESTU, ONA VARA MUŽA, ON SPAVA S DRUGIM ŽENAMA: Komšije bi odlepile kad bi znale šta se događa vikendom! 20:15
Brak i veze MUŽ ME VARA S 30 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Život mi se zgadio kada sam otkrila kako su se upoznali! 23:15