Zanimljivosti OVIH 10 ČINJENICA SIGURNO NISTE ZNALI O KAMILI: Evo koliko je tačno starija od kralja i šta je dobila od kraljice kad se udala za Čarlsa! 15:01
Strast JA SAM ONA KOJU MRZE DRUGE ŽENE, RUŠIM TUĐU PORODICU: Ispovest ljubavnice koja otkriva kako izgleda veza sa oženjenim muškarcem! 20:01
Zanimljivosti BILA JE NAJLEPŠA RUSKINJA, SIN JOJ STRADAO ZBOG OSVETE DADILJE IZ BUGARKE: Posle razvoda se udala za ženu koju zna ceo svet! (FOTO) 20:50
Brak i veze VRELA KOMŠINICA VOLI SAMO OŽENJENE, A SAD SAM UBEĐENA DA IMA AFERU S MOJIM MUŽEM: Dok je on spavao, proverila sam njegov mobilni, ali OVO nisam očekivala! 22:01
Brak i veze MUŠKARCI KOJI VARAJU KUPUJU OVAJ POKLON: Žene, iza lepog gesta krije se nešto mnogo krupnije 08:30
Strast PRIZNALI! OVAKO MUŠKARCI BIRAJU LJUBAVNICE: Ova kategorija žena je posebno opasna za brak! 21:01
Brak i veze BRAK MI JE PUCAO PO ŠAVOVIMA, MOJA ŽENA NIJE PRESTAJALA DA ZVOCA: Rešio je da nađe mladu ljubavnicu, a onda je usledilo nešto čemu se nije nadao! 20:20
Brak i veze LJUBAVNICA JE POSLALA MEJL SUPRUZI SA SOČNIM DETALJIMA: Usledio je odgovor prevarene žene kakvom se nije nadala! 21:40
Ispovesti JA SAM LJUBAVNICA I BIRAM SAMO BOGATE, OŽENJENE, MUŠKARCE: Imala sam više od 100 partnera - ovo su pravila kojih se pridržavam! 22:45
Strast KADA SAM MUŽA PITALA DA LI ME VARA, ON JE POBEGAO IZ KUĆE: Vratio se narednog jutra i načisto me zaprepastio svojim pitanjem! 21:35
Vesti PREKO NEDELJE SAM ŽIVEO SA LJUBAVNICOM I NAŠIM SINOVIMA, A VIKENDOM SA SUPRUGOM I ĆERKOM: Posle 10 godina njih dve su saznale istinu - to sam skupo platio! 20:15