Vesti VOLELA JE JEDNOG OD NAJVEĆIH MONSTRUMA U ISTORIJI: Iako je mogla da bude slobodna, rešila je da ga prati i u smrti, skončala je na jeziv način, njeno telo danima je bilo izloženo na mostu! 20:25
Zanimljivosti PRE BASTIJANA ATRAKTIVNA NEMICA JE HTELA ĐOKOVIĆA? Ester Sedlaček, koju optužuju da je razorila brak Ani Ivanović, objavila fotografiju zbog koje SVE GORI! (FOTO) 14:50
Zanimljivosti NOVI UDAR ZA ANU IVANOVIĆ: POGLEDAJTE KAKO BASTIJAN ZAVODLJIVO PLEŠE S DRUGOM: Atraktivna Ester se njiše dok on joj on pruža ruke - izazvali gnev u Srbiji! (VIDEO) 09:45
Zanimljivosti OLIVER JE GODINAMA IMAO AFERU SA BRANKOM, zbog nje je želeo i suprugu da ostavi: A onda se ona udala za italijanskog mafijaša - usledila je DRAMA (FOTO) 12:58
Ispovesti LJUBOMORNI SINIŠA (58) JE OPTUŽIVAO SVOJU DEVOJKU TANJU (47) DA GA VARA, A ONDA JE SAZNALA NJEGOVU TAJNU: Govorio je da je slobodan, a onda joj je stigla poruka koja ju je slomila! 21:01
Strast SPAVAO SAM SA VRELOM ŠANKERKOM, MISLIO SAM DA JE ŽENA MOG ŽIVOTA: A onda mi je stigla poruka - nisam verovao da je OVO moguće, danima sam u agoniji! 21:55
Zanimljivosti DA LI JE BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER UPRAVO POSLAO TAJNU PORUKU ŽENI ZA KOJU TVRDE DA MU JE LJUBAVNICA? Svet bruji o njegovom potezu, ljudi pobesnili! (FOTO/VIDEO) 13:11
Ispovesti OVO JE NAJTUŽNIJA ISPOVEST MUŠKARCA O RAZVODU: Morate je pročitati - ono što je saznao o supruzi dira u srce! 22:15
Strast IMAM VRUĆU AFERU SA KOMŠINICOM KOJA JE 10 GODINA STARIJA OD MENE: Ali kad sam saznao pravu istinu o njenom mužu, srce mi je puklo na komade 21:20
Strast MISLILA JE DA NEKO KORISTI NJENE STVARI, A ONDA JE SNIMAK SA KAMERE OTKRIO JOŠ JEZIVIJU ISTINU: Evo šta se dešavalo svake noći u 21 čas, dok ona nije bila tu 09:40
Zanimljivosti POSLE 20 GODINA LJUBAVNICA DEJVIDA BEKAMA OTVORILA DUŠU! Otkrila mračne tajne čuvenog fudbalera, a šta je tek rekla za Viktoriju! (VIDEO) 16:15
Ispovesti UKRALA SAM MUŽA NAJBOLJOJ PRIJATELJICI, NISAM NI SANJALA KAKVA KARMA ME ČEKA: Ovih osam reči mi je uništilo život! 23:15