Ispovesti

OPSEDNUTA sam traženjem suprugove ljubavnice: On voli starije i zapuštene žene

Supruga je bila potpuno šokirana i u neverici kad je shvatila da je muž vara sa starijom ženom zapuštenog izgleda

06.08.2022 14:00

OPSEDNUTA sam traženjem suprugove ljubavnice: On voli starije i zapuštene žene
shutterstock.com

Žena (34) obratila se za pomoć terapeutu za ljubavne odnose jer je uverena da je njen 4 godine stariji muž vara. Ona je u njegovom telefonu pronašla seksi poruke od druge žene i sad je, kako priznaje, opsednuta traženjem suprugove ljubavnice.

Pixabay.com

Supruga je slučajno u telefonu muža otkrila intimne poruke od starije žene

Šok i neverica

Posle 7 godina naizgled idiličnog braka u kome su dobili sina (4) žena je ostala šokirana kad je saznala da je muž vara. Da stvar bude gora, on za ljubavnice bira žene starije i po 20, 30 godina od njega. Nesrećna prevarena supruga pomoć je potražila od terapeutkinje i stručnjaka za ljubavne odnose.

- U braku smo 7 godina. Moj muž je uvek bio partner pun ljubavi i sjajan otac našem sinu. Slučajno sam u njegovom telefonu otkrila sumnjive poruke od druge žene. To me je odvelo do veb stranice svingera i imala sam šta da vidim. Svaki video koji je gledao fokusirao se na mnogo starije žene. Bez izuzetka sve su nosili otrcanu odeću i loše farbanu kosu. Najgore od svega je što sam iz poruka shvatila da je on imao seksualne odnose sa nekim od tih žena koje su mu bile ljubavnice – ispričala je očajna supruga.

Nakon saznanja da je muž vara, pa još i takvim starijim i zapuštenim ženama ceo njen svet se srušio.

- Nakon ovog bolnog saznanja suočila sam se sa mužem i rekla sam mu da sve znam. On me je molio za oproštaj, uveravao me je da su to bile samo usputne jednokratne avanture i da voli samo mene. Ali ja znam da laže. Ne mogu da ga prepoznam. Kao da su u pitanju 2 različite osobe, jedan koji je nežan i pažljiv prema meni i drugi ljigavi, prljavi varalica – rekla je očajna žena.

shutterstock.com

Nakon što mu je rekla da sve zna on se pravdao i tvrdio da su u pitanju samo usputne avanture

Gadi mi se

Nakon saznanja da joj je suprug neveran, ona je postala opsednuta potragom za njegovom ljubavnicom i drugim starijim ženama s kojima je on imao seksualne odnose.

- To je jače od mene. Želim da znam svaki detalj šta je on uradio i sa kim. Želim da razgovaram sa tim ženama da saznam šta one imaju što ja nemam – sa suzama u očima ispričala je supruga.

Međutim, kad je mužu rekla da sve zna, odmah je otkazao pretplatu na taj veb sajt tako da više ne može da prati šta on radi.

- Muka mi je kad me dotakne, gadi mi se jer se odmah setim kako je imao seks sa tim starijim ženama. Noću ležim budna u mraku pored njega, mučim se i ne znam šta da radim. Slomio mi je srce i bojim se će ovo razoriti našu ljubav i porodicu. Molim vas pomozite mi – ogorčena je bila ona.

Nesrećna žena naglašava da su uvek imali lep i skladan odnos prepun ljubavi i bogat seksualni život pa joj nije jasno zašto je uopšte tražio avanture van braka.

Pixabay.com

Ogorčena žena priznan je daje postala opsednuta potragom za suprugovom ljubavnicom

Odgovor terapeuta

Kako je objasnila terapeutkinja, pojedini muškarci, iako izgledaju kao savršeni muževi, kriju mračne tajne.

- Do nevere dolazi iz njihovog straha od gubitka svakog identiteta, a je varanje njihov jedini način da se izraze. Vaš muž je uništio vaše poverenje i naterao vas da sad sve dovodite u pitanje. Reci mu kako se osećate. Recimo da treba da razgovarate, da pokuša da vam objasni tu svoju želju za starijim ženama. Moguće je da on jednostavno bira potpuno drugačiji tip žena od vas i da to drži potpuno odvojeno u svom umu od vas, vašeg sina i porodice. Razmislite i koliko ste zaista bili srećni uz njega pre nego što ste otkrili da vas vara. Imate i dete o kome treba da razmišljate. Sve su to stvari o kojima morate dobro da razmislite i to što hladnije glave pre nego što donesete odluku u kom pravcu će ići vaš brak, da li želite ili ne da nastavite život sa suprugom – rekla je terapeutkinja i stručnjak za ljubavne odnose.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)