Brak i veze

ALARM za uzbunu! Ovako se ponaša MUŠKARAC koji više ne voli ŽENU!

Postoji 5 jasnih signala da je vaša veza ili brak zapala u ozbiljnu krizu i da vas vaš muškarac ne voli kao ranije. Evo kako to da prepoznate

15.07.2022 20:55

ALARM za uzbunu! Ovako se ponaša MUŠKARAC koji više ne voli ŽENU!
Foto: Shutterstock

Muškarci su sa Marsa a žene sa Venere! Ovo je najčešći opis razlika i nerazumevanja među polovima. Mnoge žene ne prepoznaju signale koje im jači pol šalje posebno kad je ljubavi došao kraj. Jedna od najpoznatijih ruskih psihologa Ana Kirjanova nepogrešivo je opisala ponašanje muškaraca kome više nije stalo do žene s kojom je u vezi ili braku. Htela to da prizna ili ne, žena koja nije voljena vremenom gubi svoj sjaj i lepotu, postaje skrušena, plaha, nespretna i nesrećna.

Srećna republika vam donosi 5 znakova koji signaliziraju da vas vaš muškarac ne voli kao ranije. Bilo koji od ovih signala je znak za uzbunu i vreme da sednete sa svojim partnerom i iskreno porazgovarate kako biste odlučili u kom smeru treba da ide vaša veza ili je došlo vreme da je okončate.

shutterstock.com

Kad vas ne zove ali telefon ne ispušta iz ruku jasan je signal da nešto nije u redu u vašoj vezi ili braku

1. Izbegava nežnosti

Ukoliko je muškarac prestao da vas grli spontano, izbegava nežnosti i pokazivanje emocija, ne razgovara više sa vama o običnim životnim sitnicama ili vas ne zove da vidi kako ste u sred radnog dana vreme je da se zapitate kuda vodi vaša veza.

2. Kao da ste mu mama

Da nešto nije u redu jasno je kad više ne možete da računate na njegovu podršku i pomoć, bez obzira na to da li su u pitanju krupne stvari ili jednostavno izbegava da vam pomogne oko kesa sa pijace. Ukoliko se vaša veza svela na brigu o njemu kao da ste mu mama i to dečaka od 5 a ne muškarca od 45 godina, jasno da tu više nešto ne štima kako valja.

unplash

Muškar koji više ne voli ženu prestane da je primećuje

3. Ruga vam se

Muškarac koji voli svoju ženu nikada neće dozvoliti da je bilo ko a posebno on izvrgava ruglu u društvu. Ukoliko ste primetili da vam se ruga treba da stavite prst na čelo i zapitate se šta nije u redu. Ne govorimo o zadirkivanju, već o otvorenom ruganju vas i vaših stavova koji mu koliko do juče nisu smetali.

4. Ne primećuje vas

Muškarac koji više ne gaji emocije prema ženi jednostavno prestaje da primećuje ne samo nju već i njen trud i rad. Ima zamerke na vaš izgled, kritikuje vas zbog viška kilograma, ne želi da jede ručak koji ste pripremili jer mu odjednom sve smeta. Ne voli vas kada vam se stalno meša u to šta radite, svoje odluke podmeće kao vaše, kad vam kaže da pričate gluposti, da ne razmišljate svojom glavom, da ste glupi ako mislite tako…

shutterstock.com

Često inicira svađe i vaš okrivljuje za sve i svašta

5. Ti si kriva

Da je vašoj vezi došao kraj jasno ukazuje i to kad često inicira svađe koje mu služe kao izgovor da napustu kuću a vas okrivljuje za sve i svašta. Šta god da uradite ne valja, ne odobrava ništa što kažete. Ne sećate se kad vam je poslednji put spontano rekao „volim te“ već se osećate kao da prosite od njega ove reči ljubavi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)