Brak i veze

Ovo su znaci da vaš partner ima nekog sa strane! PRIVATNA ISTRAŽITELJKA JE SVE OTKRILA!

Poznata privatna istražiteljka Ali Marš otkrila je na koji je način najlakše prepoznati da li je vaš partner počeo da švrlja sa strane.

11.06.2022 22:00

Ovo su znaci da vaš partner ima nekog sa strane! PRIVATNA ISTRAŽITELJKA JE SVE OTKRILA!
shutterstock.com

Teško je definisati šta je prevara i pripadnici različitih polova drugačije gledaju na tu problematiku, ali jedno im je zajedničko - svi se plaše neverstva i neprestano traže znakove koji bi im otkrili da li im je partner veran. Žene su sklonije da kroz različite gestove, ponašanje ili materijalne dokaze proveravaju svog muškarca, ali ni druga strana u tome ne zaostaje.

Prvi znak za koji svi veruju da je prvi signal da se "tu nešto dešava" jeste hladniji odnos partnera, koji, kako se veruje, često najavljuje da on ili ona imaju nekoga sa strane.

Privatna istražiteljka Ali Marš godinama se bavi poslom otkrivanja nevernika. Kroz karijeru je prošla mnoge zasede, špijuniranja i prismotre ne bi li otkrila ono što niko ne želi da čuje. Zbog toga je čitavom svetu otkrila kako otkriti neverstvo partnera.

Promene u izgledu

Kada ljudi upoznaju nekog novog trude se da ostave dobar utisak na tu osobu, pa više ulažu u svoj izgled. To može da bude prvi znak da je vaš partner neveran. Ukoliko previše vodi računa o garderobi i frizuri, dobro proanalizirajte i ispitajte situaciju.

pexels.com

Iznenadno poklanjanje pažnje izgledu može da bude znak za alarm

Drugačija rutina

Odjednom ste primetili da se vaš partner duže zadržava na poslu ili često izlazi negde bez vas, što ranije nije bio slučaj. Pritom, ne daje vam nikakva objašnjenja gde je i šta se dešava. To može da ukazuje na mogući znak neverstva, ističe istražiteljka Marš.

Češće posećuje teretanu

Većina muškaraca je opsednuta telom i želi lepo da izgleda. Međutim, ako ste navikli kod svog partnera da radije vreme provodi na krevetu nego da bude aktivan, a odjednom redovno posećuje teretanu, možda je vreme da proverite gde on to tačno podiže tegove.

pexels.com

Odlazk u teretanu je ženama prvi sumnjiv znak za partnera

Izlaženje iz sobe pri telefoniraju

Ukoliko se ne radi o nekom važnom poslu i u vreme kada je predviđeno da se o tome razgovara, napuštanje prostorije da se obavi telefonski razgovor jeste veoma očigledan pokazatelj da u vašem odnosu nešto ne štima. Taj znak je u filmovima najprisutniji signal neverstva i nešto što svi umeju da prepoznaju. Ipak, nije naodmet podsetiti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)