Brak i veze

Nikad nećete pogoditi u čemu ste muškarcima NAJPRIVLAČNIJE u krevetu! Iznenađujuće istraživanje, nisu ni podvezice, ni tanga gaćice!

Ovo istraživanje zbunilo je čak i stručnjake, a interesantno je da su i dame na isto pitanje odgovorile vrlo slično. Inače, čak 71 procenat muškaraca je izjavilo da to u čemu žena spava nema nikakve veze sa njihovom seksualnom željom

02.06.2022 21:00

Nikad nećete pogoditi u čemu ste muškarcima NAJPRIVLAČNIJE u krevetu! Iznenađujuće istraživanje, nisu ni podvezice, ni tanga gaćice!
shutterstock.com

Muško - ženski odnosi česta su tema mnogobrojnih istraživanja. Posebno su zanimljiva proučavanja na temu seksualnosti između partnera.

Međutim, nedavno istraživanje zbunilo je čak i stručnjake. Tema je bila u čemu su muškarcima žene najprivlačnije u krevetu.

Na iznenađenje mnogih to nije ni seksi čipkani donji veš, podvezice, niti tanga gaćice, već nešto potpuno drugačije. Srećna republika donosi rezultate ovog istraživanja.

Pixabay

Samo 16 odsto muškaraca voli da spava pored potpuno nage žene

Iznenađujući rezultati

Verovali ili ne muškarci najviše vole da vide žene u opuštenom izdanju. Pripadnici jačeg pola obožavaju kad njihova partnerka pored njih spava u pidžami. Za ovu kombinaciju izjasnilo se čak 37 odsto muškaraca koje je ocenilo da su im žene u pidžami slatke i seksi.

Izazovno donje rublje našlo se na drugom mestu sa 32 odsto muškaraca, na trećem mestu je sa 27 posto je negliže ili spavaćica, dok 22 procenata pripadnika jačeg pola vole da vide svoju partnerku u njihovoj širokoj majici.

Svega 16 odsto muškaraca reklo je da im je partnerka najprivlačnija kad nema na sebi ni jednu krpicu i spava potpuno naga.

Zanimljivo je da je čak 71 odsto muškaraca reklo da njihova seksualna želja nema nikakve veze s tim šta je žena obukla.

pexels.com

Žene najmanje u krevetu tolerišu kad muškarac spava u majici omiljenog fudbaskog kluba

Šta kažu žene

Kad su pitanje želje žena i one najviše vole da vide svoje partnere u boksericama i to njih 35 procenata. Sledi donji deo pidžame za koje se izjasnilo 31 procenat dama, dok muškarca obučenog u kompletnu pidžamu u svom krevetu voli da vidi 24 odsto pripadnica nežnijeg pola. Majica omiljenog fudbalskog kluba zauzela je poslednje mesto i samo 3 posto žena je reklo da im je partner privlačan kad u tome spava pored njih.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)