Brak i veze

SPASITE SVOJU VEZU: Stvari koje nikada ne treba objavljivati na društvenim mrežama

U želji da pokažemo da nam je lepo u vezi, a uz to i želeći da pratimo trendove i objavljujemo svaki detalj svog života, mnogi od nas prave velike greške. Osim toga, svoju vezu možemo dovesti u pitanje, ako se naš partner ne slaže sa tim što delimo ili jednostavno je osoba koja voli da zadrži intimu za sebe.

15.06.2022 19:00

SPASITE SVOJU VEZU: Stvari koje nikada ne treba objavljivati na društvenim mrežama
shutterstock.com

Iako su mnogi pronašli ljubav svog života putem Interneta i smatraju da društvene mreže treba koristiti za deljenje ljubavnog sadržaja, stručnjaci napominju da treba biti veoma oprezan prilikom objavljivanja intimnih fotografija.

Neke stvari bi trebalo da zadržate za sebe, a ukoliko želite da vaša veza duže traje, obratite pažnju na sledeće.

Lične informacije o partneru bez dozvole

Iako je zaljubljenost i privlačnost koju osećate prema partneru jača od razuma i želite da svoju sreću podelite sa celim svetom, sačuvajte nešto za sebe. Možda u naletu emocija i leptirića koje osećate imate potrebu da podelite kako vaš partner spava bez odeće, ili je isplazio jezik (što je opet možda podelio sa vama), ali nemojte to bez njegove saglasnosti da delite sa drugima. Ne samo što ćete vašu intimnost razotkriti i umanjiti, već ne pokazujete poštovanje privatnosti prema njemu.

 

 

Selfi ljubljenja

Možda želite da podelite sreću sa drugima i ne libite se da svoje romantične trenutke da to brže - bolje učinite, ali objavljivanje previše takvih selfija deluje degutantno. U redu je podeliti jedan selfi koji prikazuje vašu iskrenu ljubav, ali više od toga deluje nametljivo i na ivici je dobrog „ukusa“. Ne moramo da ističemo kako to deluje na vaše prijatelje koji su još solo i u potrazi za ljubavlju.

Svađe

U svakoj vezi dolazi do razmirica i burnih reakcija, a ako u afektu objavite nešto na mrežama što će da uvredi vašeg partnera i javno ga obruka, teško da ćete se lako pomiriti. Zato detalje vašeg odnosa ipak sačuvajte za sebe jer ćete možda već sutra zaboraviti na svađu koju će javnost na mrežama sigurno dugo pamtiti, makar prilikom trač partije.

Skupi pokloni

Ako ste uzbuđeni zbog poklona koji ste dobili od partnera, u redu je da to podelite sa sestrama ili drugaricama, ali hvalisanje po društvenim mrežama prikazaće vas izuzetno „plitkim“ i nezahvalnim, naročito u očima onih čija su primanja daleko manja od vaših ili partnerovih. Ljudi posećuju društvene mreže da se razonode, a takve stvari mogu da oneraspolože one koji ne mogu da priušte neke stvari kao što možete vi.

 

 

Vaš ultrazvuk

Mnoge žene prvo što učine nakon dolaska sa pregleda kod ginekologa je da objave snimak ultrazvuka. Iako je to najlepša fotografija koju su do tada videle i mnogi će im na to čestitati, ipak pravila bontona nalažu da se takve stvari zadrže sebe. Osim toga, i doktori savetuju da se do drugog tromesečja ne otkrivaju informacije o bebi, jer je mogućnost za pobačaj tada manja.

 

 

Raskid

Iako možda prolazite kroz najteži period u tom trenutku i niko ne može da vas razume, poštedite sebe patetike i plasiranja slike paćenice u javnosti. Izbegavajte da kukate, nakon što ste ljude smarali statusima i slikama „zauvek“ i sl. jer ćete delovati smešno. Izbegavajte objavljivanje tužnih pesama, već promenite status u singl i krenite u nove pohode i izazove.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)