Ispovesti

ŽENA OČAJNA ŠTO JE POMOGLA IZBEGLICI: Pružila sam joj dom, a ona mi ukrala muža

Za samo 2 nedelje atraktivna Ukrajinka je zavela njenog muža koji je bez mnogo razmišljanja napustio porodicu ne mareći što s njom ima i dve ćerke

22.05.2022 21:17

ŽENA OČAJNA ŠTO JE POMOGLA IZBEGLICI: Pružila sam joj dom, a ona mi ukrala muža
Pixabay.com

Pomoći čoveku u nevolji pa još izbeglici koji je pod ratnim vihorom pobegao iz svoje zemlje je čin vredan divljenja. Ovako je razmišljala i Britanka Lorna Garnet, majka troje dece koja je u svoj dom primila mladu devojku izbeglicu iz Ukrajine.

U ispovesti koju je dala za britanske medije priznala je da nije ni sanjala nije da će lepa i atraktivna Ukrajinka da joj ukrade muža Tonija koji je bez razmišljanja ostavio ženu i sada planira zajednički život sa lepom Ukrajinskom za koju tvrdi da je žena njegovog života.

Htela sam da pomognem

Sve je počelo  početkom marta kada je lepa Ukrajinka Sofija Karkadim (22) pobegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini. Gledajući kolone napaćenih izbeglica Lorna je odlučila da nekome od njih pruži utočište u svom domu. Ubrzo nakon dobijanja britanske vize u njihovu kuću je stigla Sofija.

- Nisam mogla da ostanem nema na ljudsku patnju. To prosto nije u redu, ali nisam ni slutila da će Sofija ovako da mi se oduži i da će za samo 2 nedelje da mi razori dom i porodicu – ispričala je očajna Lorna za britanski Dejli mejl.

Inače, Sofija je IT stručnjak i nakon gotovo 2 meseca čekanja u Berlinu na britansku vizu u Mančester je konačno stigla 4. maja.

- Prihvatila sam je oberučke kao rod rođeni. Zaista mi je bilo žao što je tako mlada morala da prođe ratne strahote i pobegne iz svoje zemlje. Na svakom koraku sam se trudila da joj pružim miran i topao dom, dok je ona za to vreme kovala planove kako da mi otme muža – dodala je Lorna.

shutterstock.com

Njen muž je u početku ubeđivao da sve umišlja i na kraju je ostavio zbog mlade Ukrajinke

Signali upozorenja

Mlada plavokosa Ukrajinka brzo je smotala Tonija i on je samo dve nedelje nakon što je došla u njihovu kuću napustio svoju ženu i decu.

- Bila sam potpuno u šoku. Slomili su mi srce, a da nisu trepnuli. Ne razumem kako je mogla da mi uradi tako nešto, a ja sam joj pružila dom i utehu kad joj je bilo najpotrebnije – ispričala je Lorna za Dejli mejli.

Na pitanje kako nije primetila da se nešto dešava između Sofije i njenog muža ona je rekla da je bilo jasnih signala, ali da je Toni ubeđivao da je sve umislila i da je bezrazložno ljubomorna.

- Stalno je ponavljao kako umišljam svašta. Međutim, vrlo brzo mi je sve bilo jasno i naredila sam Sofiji da spakuje svoje strani i momentalno napusti moju kuću. U njenu odbranu skočio je Toni i rekao: „Ako ona ide, odoh i ja“. Tako su se oboje iselili istog dana - ogorčena je Lorna.

Toni se zaljubio

Njen suprug Toni ne krije da se zaljubio u mladu i lepu Ukrajinku da planira da se oženi s njom čim dobije razvod od žene. On je uveren da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Čim sam je ugledao znao sam da je ona žena mog života. Tako je mlada, lepa, spremala je ukrajinske specijalitete samo za mene. Razumem da je Lorna ljuta, ali emocije su na obuzele i to ne može da se kontroliše - ispričao je Toni.

 On ne krije da je Sofija dolazila kod njega u teretanu samo da ga vidi, vozila se s njim u kolima i učinila sve da se zbliže.

- Ja govorim slovački jezik koji je vrlo sličan ukajinskom pa smo se od prvog trenutka lako sporazumevali. Koristili smo svaki trenutak da se dodirnemo. Na kraju kad je Lorna zapretila da će je izbaciti iz kuće nešto je puklo u meni i odlučio da ja odem i sa Sofijom započnem novi život – rekao je Toni.

shutterstock.com

Lorna je ostala sama s decom nakon što ju je muž ostavio zbog mlade Ukrajinke

Sama s decom

Za to vreme Lorna pokušava da svoj život dovede u red i brine o svojih troje mališana. Dve ćerke koje ima s Tonijem ne kriju da im se dopada mlada Ukrajinka što Lornu dovodi do ludila.

Za to vreme Toni i Sofija su privremeni smeštaj našli kod njegovih roditelja dok ne vide gde će iznajmiti stan samo za sebe kako bi u miru uživali u svojoj ljubavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)