Ispovesti

ZA MNOM SE SVI OKREĆU, ALI MOMCIMA NIŠTA NIJE JASNO KAD USTANEM! Ona je razotkrila svoju najvecu tajnu! (FOTO)

Tamzin-Lej Tarner (20) iz Edinburga iznenadila je čitav svet svojim priznanjem.

28.04.2022 08:55

ZA MNOM SE SVI OKREĆU, ALI MOMCIMA NIŠTA NIJE JASNO KAD USTANEM! Ona je razotkrila svoju najvecu tajnu! (FOTO)
tiktok.com/@tamzinleighturner

Tamzin-Lej Tarner (20) je konobarica iz britanskog grada Edinburga koja neprestano privlači poglede gde god da se pojavi. 

Kako je otkrila za medije Ujedinjenog Kraljevstva nikada nije izašla na ulicu, a da nije izazvala pažnju kako muškaraca, tako i žena, otkrivši pritom i jednu svoju veliku tajnu.  

Naime, u ispovesti je navela da je u klubovima malte ne uvek glavna zvezda, što je posebno izraženo dok je u sedećem položaju, a da stvari tek postanu interesantne kada ustane. 

- Visoka sam 192 cm, dok na štiklama dostignem i 2 metra. Tako da ukoliko očekujete da je prosečna žena vosoka na štiklama oko 170 cm, složićete se da sam ja u ogromnoj prednosti - počela je kroz osmeh svoju ispovest Tamzin, a prenosi portal "The Sun", da bi zatim još više iznenadila čitaoce tog medija. 

- Ja sam muškarac! Pre godinu dana sam shvatio da sam transrodna osoba i poželeo sam da se ubuduće predstavljam i oblačim kao žena. Moja porodica je prihvatila moju odluku u potpunosti. Koristio sam estrogene gelove, ali nikakvu drugu intervenciju na  telu nisam imao, uključujući i promenu pola. Ipak pošto se oblačim kao žena, mnogi ne shvataju da sam zapravo rođen kao muškarac, sve dok ne ustanem. S obzirom na to da je retko koja žena viša od 2 metra, odmah kreću tračarenja da sam muško, ali meni to ne smeta ni najmanje - otvoreno je priznala Tamzin.

 

Ona ističe kao posebno interesantno to da joj često prilaze muškarci koji su svesni da je transeksualac, ali da im je i pored toga privlačna.

- Kada mi stigne piće u kafiću nikada ga ne prihvatim dok ne naglasim ko sam. Tek ukoliko prihvate da časte trans-osobu, mogu da prihvatim. Imala sam momka koji je visok više od 195 cm. Zamislite samo kakav je osećaj kada nas dvoje od po 2 m visine uđemo u lokal - sve oči su uprte u nas. Jasno je i da će u lokalu gde su većinom devojke prosečne visine, svi pre uočiti mene nego neku drugu onižu devojku - navela je Tamzin, koja ne preza da postavlja snimke sa i bez šminke na svojim profilima na društvenim mrežama.

Takođe, ona se ne libi da nosi garderobu koja više otkriva nego pokriva, pa pojedini pripadnici jačeg pola bivaju neprijatno iznaneđeni, čak i razočarani kada saznaju istinu o njoj.

- Da se ne lažemo, većina muškaraca zna ko sam ja, nikada to nisam krila. Ipak to sad nije tolika tabu tema kao što je bila pre 100 godina. Jasno je da u današnje vreme pravi kavaljeri ne postoje, već je najtipičniji primer ženskaroša koje sve žene gleda kao potencijalni plen. Sve njih zaobilazim u širokom krugu, iako ih mnogo više ima na društvenim mrežam, nego što se mogu sresti uživo - zaključije Tamzin, koja i dalje čeka svog idealnog partnera koji će je voleti zbog nje same.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)