Zanimljivosti

ŠOK IZ HOLIVUDA: Mišel Fajfer mi je rasturila brak! Progovorio Džon Malkovič!

Iako je to daleko iza njega u prošlosti, glumac Džon Malkovič se prisetio svoje saradnje sa nekadašnjom koleginicom Mišel Fajfer, ali i afere.

08.07.2022 20:00

ŠOK IZ HOLIVUDA: Mišel Fajfer mi je rasturila brak! Progovorio Džon Malkovič!
Shutterstock

Lepa i atraktivna holivudska diva Mišel Fajfer, koju smo gledali u mnogim poznatim filmovima, publiku je očarala svojim anđeoskim izgledom. Plava kosa i plave oči, kao i nežan lik te glumice, osvojili su srca mnogih, naročito muškog dela publike. Ipak, iza anđeoskog lica, nije se krio takav karakter, tvrde mnogobrojni izvori koji su imali priliku da upoznaju čuvenu glumicu i sa njom provedu makar i malo vremena.    

Naime, ona je glumila u čuvenom filmskom ostvarenju "Opasne veze" sa kolegom Džonom Malkovičem sa kojim je kasnije, kako se ispostavilo, glumu pretočila u stvarnost. Kratka, ali moćna afera između tog dvojca potresala je tadašnju javnost u SAD i dovela do rasturanja glumčevog braka s Glen Hedli. Tada ga je supruga okarakterisala kao "koren sveg zla" u njihovom odnosu. 

Prema rečima reditelja "Opasnih veza", Stivena Frirsa, to je bilo vreme gde se stvarnost i umetnost ukrštaju, pa je tako potvrdio da je Džon imao aferu i za vreme snimanja filma. Frirs je za "Njujork tajms" objasnio da je ta veza bila potpuno poražavajuća, a da je film, pritom, bio o izdaji, lažima i rasturanju veza.

- Džonu je to bilo neodoljivo. Teško vreme je bilo čak i za čoveka koji uživa u lošem ponašanju - istakao je Frirs.

Koketna Fajfer bila je fatalna po Džona, međutim, kako je on naglasio, više ne razmišlja o njoj.

- Teško je poverovati da me je ikada Mišel Fajfer pozdravila - rekao je on za magazin Roling Stoun.  

Džonove uloge su se vrtele oko iste tematike i uglavnom je igrao problematične likove, egoiste, ekscentrike i prevrtljivce. Mnogi su te njegove uloge dovodili i sa stvarnom prirodom glumca, pa su čak i te crte ličnosti prepoznavali u njegovoj aferi. 

Iako se krah njegovog braka dovodi u vezu sa snimanjem i pomenutom aferom, ipak mnogi tvrde da veza sa poznatom glumicom nije ono što je okončalo njegov brak. Dvoje supružnika su navodno imali problema pre početka njegove veze sa Fajferovom, a oba partnera su uveliko bila s drugim ljudima.

Nakon što se razvela od Džona, Glen se udala za Bajrona Mekaloka koga je upoznala 1992. i sa kojim je bila u braku do njene smrti  2017. godine. Par ima jedno dete.

S druge strane, Džon je utehu nakon razvoda i neuspele veze sa Mišel pronašao u dugogodišnjoj partnerki Nikoleti Perjan koju je upoznao 1989. godine. Njih dvoje su i danas zajedno.

Mišel se udala po drugi put 1993. godine za Dejvida E. Kelija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)