Zanimljivosti

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA O KEJTLIN DŽENER! Sin otkrio sve detalje o ZANEMARIVANJU DECE i šta je sve radila pre promene POLA

Iako u javnosti vlada mišljenje da su deca podržala oca Brusa koji je odlučio da promeni pol i "postao" je Kejtlin Džener, sada su isplivali detalji koji otkrivaju kakva je zaista situacija.

05.07.2022 21:00

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA O KEJTLIN DŽENER! Sin otkrio sve detalje o ZANEMARIVANJU DECE i šta je sve radila pre promene POLA
Foto: Tanjug/AP

Kejtlin Džener nekada Brus, ne prestaje da okupira pažnju javnosti, naročito od kada se 2015. godine deklarisala kao tranvestit. Iako je ona priznala da je godinama pre veze sa Kris koristila hormonske terapije, jer je imala problem sa identitetom, imala je podršku dece u tome.

Kejtlina deca Brendon, Brodi i Burt drugačije gledaju na njeno roditeljstvo u odnosu na ostatak Dženerovih i Kardašijanovih. Pored toga Kejtlin Džener ima još jednu ćerku Kasandru Marino koja se ne izlaže javnosti.

Kejtlin i Kris su više puta isticale kako zajedno odgajaju svoju decu. Krisina deca su imala samo pozitivne reči na račun Kejktlin, sa kojim su svi odrastali. Najstarija ćerka Kardašijanovih Kortni je u vreme kada su se oni upoznali imala samo 12 godina. Tadašnji očuh Brus Džener bio je veoma dobro prihvaćen od strane dece i svi su zajedno odrastali i živeli kao jedna porodica.

Međutim, jedan od Kejtlinih sinova, Brendon, ne deli mišljenje ostalih po pitanju odrastanja, te je u jednom eseju za knjigu „Za mene on je bio samo tata: priče o odrastanju sa poznatim očevima“ iznosi šokantne detalje o tome kakav je njegov otac bio nakon ženidbe sa Kris.

Svog oca nije dugo video, između osme i 25. godine, a o njihovim susretima pisao je u eseju da su više ličili na iscenirane prilike za fotografisanje nego pravo povezivanje. Brendon je u svom eseju napisao kako mu je otac kupio kao dečaku bicikl od 250 dolara, ali mu je rekao i da novac mora da vrati.

- Ponekad se šalim da mi dete duguje za sve video igrice koje mu kupim. Ali to je samo šala - rekao je on, verovatno aludirajući na svog oca.

Sledeće čega se Brendon seća i što je izazvalo traumu kod njega kao dečaka,  je situacija kada su njih dvojica sedeli na plaži. Otac mu je tom prilikom rekao da će mu oprostiti pola duga za bicikl, ukoliko kajsijom pogodi drvo.

- Možda je bio ponosan, ali rekao mi je da mu sada dugujem 125 dolara. Međutim, ja sam imao 8 godina i razmišljao sam samo kako ću zaraditi taj novac - rekao je Brendon.

Kejtlin sin smatra da se sve pogoršalo dolaskom Kris u njihov život i tada mu je porodica postala posao. On se trudio da se u tim tinejdžerskim godinama skloni od tog načina njihov života i nije želeo da bude deo njihove dinamike. Ipak analizirajući celu situaciju kasnije, Brendon smatra da je njegov otac u toj porodici bio nesrećan i da se nije postupalo prema njemu.

Tranzicija kroz koju je njegov otac prošao je po njemu pozitivno uticala na njegovo oca i smatra da je imao podršku ranije u tome, bio bi srećniji. Brodi je takođe u epizodi „Komšiluk: Novi poceci“ gvorio o ocu poput Brendona, rekavši da nisu provodili mnogo vremena zajedno , naročito kada je postao deo Kardašijanovih nije ga posebno viađao. O očevoj transformaciji i Brodi govori pozitivno i vidi kao jedno novo poglavlje koje ga je promenilo na bolje.

- Kejtlin je potpuno drugačija osoba od Brusa. To je njegovo pravo ja, ali Brus se uvek suzdržavao i bio neko potpuno dugačiji.

Period kada se pominju Brodi i Brendon, Kejtlin objašnjava vremenom kada je ona uzimala ženske hormone i kada je već razmišljala o tranziciji. Međutim, kako je tada rekla, ne postoji nijedan razlog ne biti dobar roditelj, niti postoji izgovor za to. Iako nije bila otvorena na rečima, ona je pokazala svojim postupcima da voli svoju decu i da im je privržena.

- Moj život se vrti oko moje dece. I oni će biti u mom životu do dana kada umrem - rekla je ona i dodala da od unuke Eve dobija smešne nadimke poput "bum-bum".

Uprkos tome što ostali osim Brendona i Brodija nisu komentarisali oca svi ga podržavaju i 2017. godine su svi objavili zajedničku izjavu u kojoj kažu:

- Volimo svog oca i divimo se njegovoj hrabrosti u potrazi za autentičnijom verzijom sebe. Svaka porodica je drugačija sa svojim nizom prekretnica, ali možemo reći da je Kejtlina tranzicija, u našem slučaju zbižila i povezala porodicu, na čemu smo joj zahvalni - piše „Litl tings“.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)