Zanimljivosti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Ova žena pomera sve granice, da li biste je prepoznali, zatekla je svoje fanove! (FOTO)

Poznata voditeljka ima vremena samo za posao i spavanje, zato je izluđuje kad to neko ne može da shvati. Ne libi se da objavljuje snimke bez filtera i šminke, a kada se dotera zaneme svi!

05.07.2022 11:00

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Ova žena pomera sve granice, da li biste je prepoznali, zatekla je svoje fanove! (FOTO)
Shutterstock

Poznata voditeljka televizije Pink koja je trenutno jedno od najprepoznatljivijih lica rijaliti programa "Zadruga", Dušica Jakovljević (40), neprestano privlači pažnju javnosti koliko i sama emisija koju vodi. Šminka i odevne kombinacije u kojima se ona skoro svake večeri pojavljuje na našim malim ekranima takvi su da se o njima govori danima.

Iskusni šminkeri poput Olje Beočanin koja ulepšava Dušicu, znaju da je i mala količina šminke dovoljna da bi se nečija lepota istakla, a voditeljka joj je posebno zahvalna na tome.

Međutim, Dušica je možda najprepoznatljivija po tome što se ne libi da pokaže svoje izdanje bez trunke šminke, a na šta se, barem kada su u pitanju poznate dame, retko koja odlučuje. To je učinila i na najnovijem snimku koji je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a koji je očigledno nastao u trenutku neposredno nakon što ju je neko probudio.

Kada me pozovu u podne i čude se što još uvek spavam, a ja sam recimo radila emisiju do pola 6 ujutru - napisala je Jakovljevićeva ispod snimka koji je u trenu izazvao salve oduševljenja i mnogobrojne komentare u kojima su njeni fanovi istakli kako su zatečeni činjenicom da toliko dobro izgleda neposredno nakon buđenja. 

Dušica je, naime, na video zapisu potpuno prirodnog izgleda, bez veštačkih trepavica i bez frizure, pri čemu potpuno opušteno leškari u svom krevetu. Na sebi ima majicu sa likom Miki Mausa. 

U jednoj drugoj objavi ona je iznela jedan letnji i neutralniji mejkap. Trepavice i ajlajner su istakli njene oči, a ten je delimično naglašen bronzerom, što je bilo i više nego dovoljno da njeno lice dobije dodatni sjaj neophodan za dugočasovno snimanje emisije.

- Nemam filter. Nemam face-app. I mislila sam da uvek u životu baš tako i treba, jer je lakše. A nije, dođe na naplatu. Kod svih i kod svakoga. Odrasla je malena - napisala je Jakovljevićeva na svom Instagramu, zahvalivši se šminkerki Olji.

S druge strane, kada se Jakovljevićeva tip-top sredi, svi zaneme. To je bio slučaj i kada se nedavno pojavila u raskošnoj zelenoj haljini koja je otkrila mnoge obline zgodne voditeljke.

- Kada žena ne krije svoje godine, znači da je zadovoljna svojim izgledom. Moje su. Nisam ih ukrala. I na svaku sam ponosna - napisala je ona samouvereno.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Gogo

05.07.2022 14:02

Ovo što gledam na TV Pinku nema nigde,voditeljke nabile tetovaže (čak i ona što vodi dnevnik)dok u normalnim državama nemozes da radiš u običnoj firmi ako nemaš odeću koja to pokriva.Odraz kulture.