Ispovesti

LJUBAVNICA ILI JA? Moj suprug je u velikoj nedoumici! A tek ja!

Donosimo vam ispovest izneverene Britanke koja ne zna kako da izađe na kraj sa suprugovom prevarom i neodlučnošću.

24.06.2022 15:00

LJUBAVNICA ILI JA? Moj suprug je u velikoj nedoumici! A tek ja!
shutterstock.com

Institucija braka je komplikovana sama po sebi, a ako se tom često neizvesnom putovanju doda i neverstvo, zajednički život i sve što je par izgradio tokom godina krene da se urušava poput kule od karata. Portal Srećna Republika vam otkriva šokantnu priču Britanke koje je nakon saznanja o suprugovoj prevari doživela još veći emotivni potres.

Mladi i zaljubljeni

Naime, ona se za pomoć obratila Dragoj Saveti i napomenula joj njen suprug i ona imaju 49 i 45 godina. Takođe joj je ispričala da su zajedno od njene 18. godine. Upoznali su se kada su bili veoma mladi u lokalnom pabu i kada god bi se sreli, oni bi flertovali. Njemu je trebalo čak 6 meseci da je pita za broj, ali su od tog trenutka postali nerazdvojni.

shutterstock.com

Momak i devojka piju pivo

Istakla je i da nikada nije mislila da bi mogao da je prevari, budući da je on sam poludeo od besa kada je saznao da je njegov brat bio neveran svojoj verenici. Ipak, život nas na teži način uči da je izreka “Nikad ne reci nikad” tačna i često surova. Nakon povratka sa devojačke večeri svoje prijateljice, zatekla je supruga u krevetu sa drugom ženom. Svet joj se srušio. Evo kako ona opisuje događaje koji su se odigrali te noći:

Prevara i izdaja

- Čim sam otvorila vrata naše spavaće sobe, ugledala sam supruga ušuškanog pored plavuše prosečnog izgleda. Umesto da iste sekunde iskoči iz kreveta, izvini se i prizna svoju grešku, on je ostao prilepljen za tu ženu. Dok je ona na brzinu kupila svoje stvari i odlazila, on je bio dovoljno bezobrazan da izjavi da nas voli obe i da ne bi mogao da zamisli život bez nas dve. Takođe mi je priznao da su oni u vezi već skoro 5 godina.

shutterstock.com

Žena napušta muškarca

Nakon toga, napaćena Britanka se spakovala i otišla kod svoje sestre na par dana, mislieći da će njenom mužu taj period udaljenosti poslužiti da razmisli o tome šta je učinio. Ipak, kada se vratila, sačekale su je sledeće suprugove reči:

Sedenje na dve stolice

- Ne mogu da se odlučim. Još nisam spreman da biram između vas dve!

Po sopstvenom priznanju, te večeri je čvrsto odlučila da mu pokaže zašto bi trebalo da izabere baš nju. Spremila mu je romantičnu večeru i čak dva puta vodila ljubav sa njim. Dok je on uživao u tome, njoj je svaki trenutak bio pravo mučenje. Osećala se prljavo i kao da je to što radi skroz pogrešno. Jedan deo nje se zapitao i da li uopšte ima smisla da se trudi da ga ponovo osvoji, budući da nije sigurna da će moći sve da mu oprosti i da mu ponovo veruje. Kaže da je muče sumnje svaki put kada izađe bez nje, pita se da li se viđa sa svojom ljubavnicom i šta njoj govori. Ipak, zatražila je pomoć jer ne želi tek tako da odbaci 27 zajedničkih godina.

shutterstock.com

Muškarac neodlučan između dve žene

Ultimatum

Draga Saveta portal San je pažljivo razmotrila njen problem i rekla da je ponašanje njenog supruga krajnje sebično, jer hoće “i jare i pare”, bez ikakvog razmišljanja da su posredi i osećanja dve osobe. On uspešno ignoriše činjenicu da ih obe povređuje. Draga Saveta je ovoj dami predložila da muža uslovi da bira i da mu napomene da nema nameru da čeka na njegovu odluku.  Evo šta joj je stručnjak još predložio:

- Objasni mu kako se ovo svojevrsno nadmetanje između tebe i njegove ljubavnice odražava na tvoje samopouzdanje. Situacija koju proživljavaš je teška, pa mislim da bi bilo dobro da o njoj porazgovaraš sa stručnim licem. Psihološko savetovanje će i tebi pomoći da odlučiš šta TI zapravo želiš. Veoma ja važno da shvatiš da se i ti ovde pitaš, a odluka o budućnosti vašeg braka je izrazito važna i trebalo bi da je donesete zajedno - zaključila je Draga Saveta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)