Ispovesti

MUKE SA BRAČNIM DUŽNOSTIMA: Prisiljavam se da budem intimna sa mužem

Kako je to kada se kod žene seksualna želja ugasi posle više od 20 godina braka dok je muškarcu hemija i dalje najbitnija? Da li treba ispunjavati sve "bračne dužnosti" i koja je cena toga, na svojoj koži osetila je ova žena.

30.05.2022 19:30

MUKE SA BRAČNIM DUŽNOSTIMA: Prisiljavam se da budem intimna sa mužem
shutterstock.com

Brak nosi mnogo toga, pa ipak se čini da nekadašnja seksualna hemija nije toliko jaka na početku veze kao i posle 20 godina braka.

Britanka od 45 godina je samo jedna od žena koja se uverila u to.

Posao, kuća i deca uzimaju svoj danak

- Obaveze oko kućnih poslova, deca, suprug i posao čine da se na kraju dana osećam kao isceđena krpa. Znam da bi moj suprug očekivao seksualni maraton svake večeri, ali većinu dana meni je jedino krevet pred očima, ali da se ušuškam i utonem u čvrst san - priznala je za The Sun ova žena.

shutterstock.com

Kada je ženama do spavanja ali ne i do seksa

Njen suprug ima 48 godina, a njegova neprestana želja za seksom je čak i njegovoj supruzi zapanjujuća.

- On kao da je seks mašina, njemu je to jedino bitno. Ma koliko pokušavala da ga zadovoljim, mnogim danima nažalost mi nije do toga. Pre bih odgledala omiljenu seriju ili pročitala nešto. Trudim se da mu udovoljim, ali iskreno više uopšte ne uživam u seksu kao ranije. Samo gledam da obavimo to kako bih mogla da spavam - iskrena je ova Engleskinja.

Ovaj bračni par ima i dvoje dece, sinove od 9 i 14 godina.

- Pre dece je bila sasvim druga priča. Jasno mi je da se moj suprug ne bavi njima koliko ja, ali jednostavno nemam tu količinu seksualne želje poput njega. Bukvalno ispunjavam svoje "bračne dužnosti" kako mi je jednom skrenuo pažnju - objasnila je ona.

Vidna promena na putovanju

Te godine usledio je i dugoočekivani odmor u Španiji kome su se svi radovali.

- Moj suprug na godišnjim odmorima ne silazi sa mene, tako da sam vremenom počela i da se ne radujem toliko vremenu koje ćemo provesti tamo. Moguće je da je odmorniji pa je pun elana, ali posle dugih šetnji, plivanja i brige oko dece čini mi se da sam na moru još više iscrpljena nego kod kuće. Kada dođe do seksa bukvalno pretrpim i samo se nadam da neće predugo trajati kako bih uhvatila malo sna za sutradan - iskrena je ona.

shutterstock.com

Bojazan od stalnog seksa na odmoru

Ove godine situacija je bila totalno drugačija, što je i ova Britanka primetila.

- Moj suprug je bio vidno nezainteresovan za seks. Nijednom me nije dodirnuo što mi je bilo čudno, ali objasnio je da je umoran i da sada samo želi da se odmori. Ipak po povratku sa odmora sam ga otvoreno pitala postoje li neki problemi, da nije bolestan i slično - pitala se zabrinuta supruga.

Ovome se nije nadala

Odgovor koji je dobila ju je šokirao.

- Objasnio je da je upoznao jednu ženu u teretani i da je razmišljao da se razvede. Pošto je ipak rešio zbog dece da to ne uradi, rekao je da će ostati, ali samo pod uslovom da nam se poboljša seksualni život. Bila sam zapanjena. Do tad sam mislila da je naš seks sasvim zadovoljavajući ukoliko se uzme u obzir da smo 21 godinu zajedno - objasnila je Britanka.

shutterstock.com

Afera posle mnogo godina braka

Posle dugo razmišljanja ona je ipak rešila da njihovom braku zarad dece pruži još jednu šansu.

Kada je sutradan došao sa posla iznenadila ga je kao nikada ranije.

- Iako sam bila premorena kao i inače, tužna zbog njegove afere, zbunjena i sve ostalo, rešila sam da pokušamo. Sačekala sam ga doterana u svilenom ogrtaču ispod koga nisam imala ništa. Decu sam poslala kod bake. Tog popodneva divlje je sa mnom vodio ljubav i ne mogu reći da mi je prijalo. U meni su bila pomešana sva osećanja, tako da mi do tog divljeg seksi maratona uopšte nije bilo - podelila je svoja iskustva ova Britanka koja je na internetu potražila i savet.

shutterstock.com

Razvod je nekada najbolje rešenje

Nije jedina

Njena priča nije prošla nezapaženo, a izgleda da je mnogo žena bila u njenoj koži.

- Prvo bi trebalo da razmotriš njegovu prevaru pre nego što pristaneš da zadovoljavaš njegove seksualne fantazije

- Prevara posle toliko godina braka je jasan signal za uzbunu, ne znam kako si mogla da pređeš preko toga 

- Deca ne treba da budu jedini razlog zašto se ostaje sa nekim u braku, dovoljno su velika da i sama sve vide - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)