Ispovesti

Haos NA SVADBI: Došla mladoženjina ljubavnica i to u VENČANICI! Nećete moći da se ne nasmejete (VIDEO)

Gosti su očekivali mirnu ceremoniju, a umesto toga su dobili ulaznice za prvorazrednu dramu!

06.08.2022 11:05

Haos NA SVADBI:  Došla mladoženjina ljubavnica i to u VENČANICI! Nećete moći da se ne nasmejete (VIDEO)
FOTO: Printscreen/Twitter/NKOKHI

Nije tajna da neki muškarci varaju svoje partnerke, niti da se neke osvetoljubive ljubavnice pojave na njihovom venčanju kako bi umešale svoje prste, ali kada ste videli da se druga žena na svadbi pojavi kao rezervna mlada? Portal Srećna Republika otkriva detalje jednog zanimljivog i napetog južnoafričkog venčanja.

Naime, na snimku koji kruži Tviterom vidimo ženu odevenu u belo kako nezvozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji. U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje. Saznajemo da je čovek koji se sa ženom raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i isterali sa venčanja. Epilog ove situacije još ne znamo, ali smo sasvim sigurni da je mladoženja koji voli da “šara” imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do venčanja uopšte i došlo.

Kao i uvek, najzanimljiviji su komentari koji stoje ispod ovakvih videa, a mi vam donosimo samo neke od reakcija ljudi sa društvenih mreža:

- Ova žena je legenda!

- Zamislite ovaj zaplet: Ona je sa njime bila više od 7 godina, a on želi da oženi devojku koju je upoznao pre 5 meseci!

- Možda će ovo zvučati suludo, a da ipak pokušate da ne varate?!

- Trebalo bi obe da oženi kad su već tu i spremne!

- Ljubavnica je odlično obavila svoj zadatak, a kum zaslužuje momentalan otkaz!

- Možda se nije setila da detaljno pročita prijavu za posao. Iako krupnim slovima piše “PRILIKE ZA NAPREDOVANJE”, sitna slova kažu “ne računajte da će se to desiti”!

Naravno, mnogi su priželjkivali da saznaju kako se sve ovo završilo, u foto ili video dokaz, a dok se tako nešto ne pojavi, ostaje nam samo da nagađamo kako se završila ova tragikomična svadba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)