Ispovesti

Mi smo par koji je dobio NAJČUDNIJI POKLON ZA VENČANJE! Ne znamo ni gde bismo držali OVO!

Bračni par iz Škotske, koji se nedavno venčao, podelio je neverovatnu priču sa čitavim svetom. Ljudi bukvalno ne znaju kako da reaguju.

05.07.2022 10:00

Mi smo par koji je dobio NAJČUDNIJI POKLON ZA VENČANJE! Ne znamo ni gde bismo držali OVO!
tiktok/printscreen- abbie151

Svako ko se venčavao je sigurno dobio bar jedan čudan ili neobičan svadbeni poklon. U tim trenucima, kroz glavu vam prolazi pitanje: “O čemu li je ova osoba mislila kada je ovo kupovala?”. Ipak, pojedinci umeju da izazovu pravi smehotres svojim nestandardnim izborom svadbenog dara, a upravo to je zadesilo Ebi i Stjuarta i to u sred venčanja.  

Taj novopečeni bračni par iz Škotske je doživeo pravo iznenađenje kada im je kum po imenu Šon, koji je inače najbolji mladoženjin drug, usred zdravice uručio svadbeni poklon. Sve bi bilo u redu da se radilo o koverti sa novcem ili nečemu sitnom, ali šaljivi Šon je ipak odlučio da malo izblamira mladoženju, pa mu je poklonio ogromnu sliku labuda visine od skoro 2 metra.

Zamalo labudova pesma

Na slici se vide i gumene bombone od jagode, pa mnogim gostima nije bilo jasno zašto se kum odlučio za ovakav poklon. Ipak, ovaj prizor ima sentimentalno značenje za Stjuarta, a mlada je u svom videu objasnila i kakvo. Naime, kada je njen muž imao 4 ili 5 godina, on je sa svojim najboljim drugom pokušao da nahrani labuda gumenim bombonama.

Naravno, ptica nije znala da te slatkiše treba prvo da sažvaće, pa je počela da se guši. Iako se sve dobro završilo, i po Stjuarta i po Šona i po labuda, ova priča je postala legendarna među njegovim krugom prijatelja, a Šon je rešio da je ovekoveči i slikom.

Mlada i mladoženja su bili oduševljeni ovom šalom, ali je iskrsao jedan problem. Naime, budući da je slika gigantska, oni nemaju gde da je okače. Ispod videa, koji je do sada pregledalo više od 66 hiljada ljudi, javila se autorka ovog dela, slikarka Kloi Hegarti, koja je Ebi objasnila da su ogroman format slike bio kumova ideja, piše škotski San.

Logistička noćna mora

Mlada je priznala da joj je slika prelepa, budući da njenog supruga podseća na smešnu scenu iz detinjstva, a fanovi u komentarima su mladencima davali urnebesne predloge kako da ovaj ogromni poklon odnesu kući.

- Privežite je za krov automobile, a za branik zavežite konzerve i natpis “Upravo venčani” – prokomentarisao je jedan fan.

- Zamislite da morate da angažujete kamion za selidbe samo da biste svadbene poklone dopremili do kuće - napisala je druga gledateljka.

- To je baš personalizovan poklon. Volela bih da sam mogla da čujem razgovor između kuma i umetnice od koje je naručio ovu sliku - zaključila je treća pratiteljka.

Video je pobrao opšte simpatije na društvenoj mreži TikTok, a mnogu su napisali da su i sama priča ali i poklon urnebesni i jedinstveni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)