Horoskop

Zodijak i kumstvo: Tri znaka koji su NAJBOLJI venčani kumovi

Ako ste još u dilemi koga odabrati za venčanu kumu, možda vam horoskop pomogne i posavetuje ko je najbolji izbor. Sve što bi trebalo da uradite je da proverite koji horoskopski znak su kandidati za kumstvo.

22.06.2022 12:00

Zodijak i kumstvo: Tri znaka koji su NAJBOLJI venčani kumovi
shutterstock.com

Za svoj najlepši dan možda nećete birati svoju kumu prema horoskopu. Međutim, astrolozi tvrde da i među horoskopskim znacima ima onih koji se izdvajaju po nekim osobinama, pa i toj da su odličan izbor za venčanog kuma, tako da nije loše „baciti“ pogled na sledeće redove. Možda u njima prepoznate svoju drugaricu.

Astrolozi su izdvojili tri znaka Zodijaka koji su po njima najbolji „materijal“ za venčane kume. Radi se o strastvenim i empatičnim znacima, koji su poželjni na vašem venčanju kao svedoci.

Rak

Pripadnice ovog horoskopskog znaka su sjajan izbor za venčanu kumu, zbog svoje nežne prirode i mekog srca koje poseduju. Ovaj dan je sam po sebi romantičan, tako da neće izostati suze radosnice kod vaše prijateljice, jer deli sa vama najlepše trenutke, 

Nemojte se iznenaditi ako ona uzme mikrofon i održi neki emotivan govor. Račice možda nisu najbolje kada je reč o organizaciji venčanja i možda vam neće biti na dohvat ruke kada se radi o tehničkim stvarma oko ceremonije, ali ipak budite sigurne da onda kada bude bila potrebna podrška u najemotivnijim trenucima, one će biti tu.

 

 

Vaga

Vage su po prirodi vrlo uravnotežene i pravedne ličnosti. Vole ljubav i sve što ima veze sa tim. Zbog svoje uravnoteženosti, odličan su izbor kada su organizacije u pitanju i one će naći način da izglade bilo kakav sukob tokom cele organizacije koji se može javiti. Osoba koja će držati stvari pod kontrolom za vreme venčanja je itekako potrebna , a Vage su pravi izbor za to. Nadgledaće celu situaciju kada vi to ne možete.

 

 

Jarac

Radna etika je ono što karakteriše ovaj znak i to ih čini odličnim izborom za kumu. Tokom organizacije, mladenci mogu da propuste mnoga toga, a Jarčevi su tu da vas podsete da treba na nešto obratiti posebnu pažnju, poput toga da je neko vegetarijanac ili da je alergičan na gluten.Čak i kada krenu svi da paniče oko nečega, one su hladne glave, tako da će se ove kume potruditi da vaše venčanje bude najlepše i da takvo ostane u sećanju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)