Horoskop

Najgori BIVŠI PARTNERI: Ovi znaci zodijaka će sve najgore pričati o vama pošto raskinete

Kada dođe do raskida, mnogi pokažu svoje pravo lice i činjenicu da ne znaju da se nose sa povređenim egom. Ko su najveća zlopamtila među znakovima Zodijaka?

14.06.2022 17:00

Najgori BIVŠI PARTNERI: Ovi znaci zodijaka će sve najgore pričati o vama pošto raskinete
shutterstock.com

Raskidi su bolna iskustva i etiketu „bivših“ partnera ne voli niko da nosi. Za raskid se često pronalaze različiti izgovori sa jedne strane, dok druga strana koja obično teško to podnosi, ima reči uvrede za svog bivšeg partnera. Oni često širi nakupljeni bes i revolt u svojoj okolini širi, govoreći ružno o svojoj bivšoj ljubavi.

Među horoskopskim znacima postoje zlopamtila i ona koja na bivšeg partnera nakon raskida gledaju kao na neprijatelja. Evo koji su najpoznatiji.

Bik                                            

Pripadnici ovog znaka retko kada iniciraju raskid i može se reći da im on prilično teško pada. U odnosu koji je prekinut, osećaju se izdano i mogu da bivšeg partnera dožive kao najvećeg neprijatelja. Iskoristiće svaki trenutak da nakon toga loše pričaju o njemu.

 

 

Rak

Rakovi su poznati kao najveći emotivci zodijaka, ali uprkos tome, nakon raskida će poželeti sve najbolje svom bivšem partneru iako se osećaju potpuno slomljeno. Ima i onih koji su nezreli emocionalno i koji se neće libiti da uhodaju svoju bivšu ljubav da bi videli šta mu se dešava u životu nakon raskida. Većina Rakova je sklona da ružno priča i širi glasine o bivšem partneru, zbog povređenog ega.

 

Blizanci

Ovaj dualni horoskopski znak je nepredvidiv i dok mislite da imate odličnog ljubavnika ili partnera, već nakon raskida možete očekivati totalnu suprotnost. Ovi znakovi su u stanju da omalovažavaju svoje bivše partnere u svakoj prilici, kad raskinu. Mogu ići u toliku krajnost da to čine čak i kada ovi nisu to zaslužili.

 

Ovan

Raskid sa Ovnom je kao "hod po tankoj žici". Ko se raziđe sa ovim znakom, nadrljao je. Oni su u stanju da proklinju bivšeg partnera i da čekaju da karma odradi svoje. Jednostavno, nisu spremni da se rastanu i prekinu odnos. Vrlo često im se dešava da gube vreme razmišljajući gde je njihov bivši partner, kako živi i šta radi.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)