Horoskop

ŠKORPIJA NE MOŽE BEZ NOĆNOG PROVODA, A JARAC BEZ POSLA! Evo kakvo putovanje je idealno za svaki horoskopski znak!

Svaki horoskopski znak na specifičan način voli da provede svoj odmor, pa zato probajte da to imate u vidu kada s partnerom pokušavate da organizujete letovanje ili zimovanje.

07.06.2022 14:00

ŠKORPIJA NE MOŽE BEZ NOĆNOG PROVODA, A JARAC BEZ POSLA! Evo kakvo putovanje je idealno za svaki horoskopski znak!
pexels.com

Pojedini znakovi horoskopa skloni su tome da na putovanja isključivo odlaze radi zabave, a neki vreme odmora koriste za edukaciju i relaksaciju. Svako od njih, podrazumeva se, ima sopstvene afinitete i od svoje avanture, ma šta ona podrazumevala, traži određene stvari. Evo šta kaže Zodijak o tome šta kom znaku najviše prija kada su u pitanju putovanja.  

Ovan

Mesta na kojima je odlična zabava i koja obiluju različitim sadržajima pravo su mesto gde Ovnovi treba da otputuju. Da bi postigli pravi mir i opuštenost moraju se fizički iscrpeti i naći neku dinamiku.

Bik

Idealno mesto gde bi Bik mogao da pobegne od svakodnevnih obaveza jeste priroda. Pripadnici ovog znaka su njeni veliki ljubitelji i rado vole da provode svoje vreme u šumi, na planini, pored jezera i mora... Duge šetnje i neka mesta gde bi mogli da zaspe idealna su za njihov izlet.

Blizanci

Obilazak više mesta u isto vreme jeste idealan odmor za ovaj znak. Oni vole da stiču nova različita iskustva i najbolji izbor je da organizuju turneju obalom ili da isplaniraju unapred vikende i posete različitim mestima.

Rak

Rakovi kao pravi emotivci na svom putovanju obavezno uz sebe moraju da imaju svoje drage ljude jer se jedino tako osećaju sigurno i mogu da se opuste. Idealno mesto za njih je negde gde je mirno, a gde će moći da kupe sveže namirnice kako bi pripremali jela za svoje najdraže.

Lav

Tokom leta Lavovi su u potrazi za novim kontaktima i pokušavaju da ostvare bliske veze. Kreću se na mestima gde se okuplja veliko društvo i gde mogu da budu reprezentativni. Naravno, ono što je u njihovoj prirodi, vole da privlače pažnju gde god se pojave.

Devica

Pripadnici ovog znaka su praktičari i spojiće lepo i korisno tokom putovanja. Vole da obilaze mesta na kojima mogu dosta toga da nauče. Za to vreme pridržavaće se zdravih navika i koristiti vreme za knjigu jer uvek vole da pročitaju nešto kvalitetno.

Vaga

Vage vole mesta na kojima će privući pažnju i gde neće biti usamljene. Vole da posećuju kulturna događanja pa zato vole i da budu lepo obučene. Sa sobom stalno nose kofere pune garderobe.

Škorpija

Ovaj znak više voli noć nego dan, pa su škorpijama mesta koja nude buran noćni život omiljena. Ne vole da borave mnogo na plaži i da se sunčaju, radije će se zaputiti u neku kafanu, klub, diskoteku ili nešto slično tome. 

Strelac

Strelčevima je važno da pored sebe imaju dobro društvo. Vole dinamiku i akciju i spremni su da trče 24 sata, da planinare ili se zabavljaju na neki sličan način. Za njih je preporučljivo otkrivanje novih krajeva i zemalja.

Jarac

Jarac je kao na iglama na putovanju. Ne voli mnogo da se odvaja od svog grada, a budući da ne voli ni da zanemaruje svoje obaveze najbolje je da sa sobom nosi telefon i lap-top kako bi stalno bio u toku s dešavanjima u kancelariji. 

Vodolija

Ovaj vazdušni znak ne voli mnogo Sunce, pa samim tim ni sunčanje pored drugih "znojavih tela na plaži". Radije će se opredeliti da bude negde gde su klimatizovani uslovi ili da bude na planini i na svežijem vazduhu.

Ribe

Najidealnije mesto gde Ribe treba da borave na letovanju jeste neko ostrvce gde se mogu potpuno opustiti i stvarati nešto kreativno. Najbolje je da ponesu slikarski pribor, da pišu poeziju ili pronađu neki lep i kreativan hobi.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)