Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP: Evo ko se suočava sa sobom, a koji znak je u velikom poslu

Astrološke prognoze za ovu nedelje su obećavajuće za one koji počinju nov ili su u velikim važnim poslovima, dok pojedini znaci mogu da očekuju nalete strasti i ljubavi. S druge strane, ima i onih koje očekuje "kvalitetna rsprava". Pročitajte kakvi dani očekuju vaš znak zodijaka.

13.06.2022 09:55

NEDELJNI HOROSKOP: Evo ko se suočava sa sobom, a koji znak je u velikom poslu
shutterstock.com

Do 20. juna mnogi znakovi neće imati vremena da razmišljaju ni o čemu drugom osim o poslu, dok će pojedini uživati maksimalno kada je ljubavni plan u pitanju.

Pročitajte astro-prognozu za ovu nedelju:

Ovan - Stabilizacija u ljubavi

POSAO: Ovnovi će ove nedelje dobiti snagu da neke informacije, ideje ili potencijale izguraju do kraja i probaju da izvuku maksimum. Imaćete podršku autoriteta ili nekih veoma uticajnih osoba, što će vam pomoći i dati stimulans da započnete neke dugoročne planove i shvatite gde ste u odnosu na druge. Osećaćete da imate važnu potporu i bićete veoma zadovoljni, bez obzira na to što još niste zaokružili priču. Imaćete pojačanu komunikaciju i mnogo više ćete se kretati i viđati s ljudima. Sve će se odvijati mnogo brže nego u prethodnom periodu, što će vama zbog naglašenog temperamenta više odgovarati. Na finansijskom planu će doći do pomaka, a za neke Ovnove bi moglo da dođe do baš velike materijalizacije i napretka. Moguća je saradnja ili razgovor sa starijom osobom ili nekim ko vam je blizak prijatelj i saradnik. Povedite računa jer neke situacije bi mogle da vam promaknu ili nećete moći adekvatno da ih sagledate, pa kasnije može doći do razočaranja. Nije isključeno da bi neko mogao da vam radi iza leđa ili nešto krije. Zato budite veoma obazrivi ako dobijete bilo kakvu poslovnu ponudu za saradnju. Nekom od prijatelja je potrebna vaša pomoć ili se nalazi u veoma teškoj situaciji, a ne želi o tome da priča. Probajte malo više da slušate druge ljude i osećate njihove potrebe. Ove nedelje možete imati i više izdataka nego što ste planirali, a možete nekontrolisano trošiti novac.

LJUBAV: Ovnovima je ljubavni život u fokusu, ali i dešavanja koja imaju u porodici. Pored poslovnih obaveza, privatne će biti naglašenije i uzeti primat u njihovim životima. Neki će se baviti renoviranjem doma, neki bi mogli da započnu zajednički život, dok će neki rešiti da otputuju i što više vremena provedu zajedno. Ovo je period nekog novog početka i stabilizacije u ljubavnim odnosima, a mnogi Ovnovi bi mogli da očekuju prinovu i proširenje porodice. Imaćete mnogo energije da završite velike poslove. Slobodni Ovnovi će se osećati strastveno, zavodljivo i veselo. Flertovaćete kad god vam se ukaže prilika i uživaćete u pažnji suprotnog pola. Neće vas zanimati ozbiljna veza, ali provod i avantura mogu da dođu u obzir. Krajem nedelje bi mogao da se javi neko iz prošlosti, a moguće je da se radi o osobi koja se nalazi negde daleko.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s glavoboljom. Moguće su i respiratorne infekcije i upale, pa povedite računa o ovom segmentu.

SAVET + Prihvatite realno situaciju i stanja u kojima se nalazite 

 

 

Bik - Materijalizacija ideja

POSAO: Bikovi će ove nedelje imati priliku da realizuju neke planove ili ideje. Bićete aktivni, donekle praktični i ekspeditivni kada budete rešavali ovu situaciju. Moguće je da se radi o nečemu što ste dugo planirali, ali nikako niste mogli da sprovedete do kraja. Ovde se radi o nečemu što će trajati i ima dobru finansijsku potporu, a vi ćete biti zadovoljni, što će vas prilično radovati. Shvatićete da treba da funkcionišete na drugačiji način i to ćete mnogo lakše prihvatiti nego ranije. Osećaćete se mirnije i spokojnije zato što se sve pokrenulo i ubrzalo i imate povratne informacije. U četvrtak vam se može učiniti da nije sve tako dobro kako vam se čini ili može doći do blagog zastoja, ali ćete tačno znati šta treba da uradite i već do kraja nedelje će se mnoge stvari raščistiti. Imaćete veću interakciju s drugim ljudima, što će vam doneti benefite i potvrditi kvalitet rada. Kod nekih Bikova može doći do reorganizacije u poslovanju i nekih pomeranja unutar kolektiva, što će vam, iako ne volite promene, veoma prijati. Osim transformacije, primetićete da se mnogi ljudi, kao i stvari, menjaju. Kada su finansije u pitanju, ove nedelje možete dobiti neki novac na koji ste dugo čekali ili vam neko može vratiti dug. Neko od prijatelja može vam zatražiti pomoć, ali vodite računa šta obećavate jer se može desiti da nećete moći to da ispunite. Ovo je sjajan period za studente i polaganje ispita.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će biti u prilici da raščiste neke stvari. Iako ste možda bežali od toga da se suočite s partnerom, ove nedelje ćete teško izbeći razgovor. Mnoge stvari će morati da se reše i isplivaju na površinu da biste mogli da nastavite dalje. Kod nekih Bikova može doći i do prekida i to trenutnog. Krajem nedelje situacija će biti drugačija. Očekuje vas lep i romantičan vikend, a kod nekih je čak moguće i zajedničko putovanje. Amorova strela bi ove nedelje mogla da pogodi slobodne Bikove. To će vam se dogoditi iznenada, pa nećete znati šta vas je snašlo. Moguće je da ćete započeti vezu s veoma neobičnom osobom i prilično drugačijom, ali bi s vremenom moglo da postane mnogo ozbiljnije. Nije isključeno da se radi o osobi koja vam je do juče bila prijatelj.

ZDRAVLJE: Stres je i dalje vaš najveći problem, a mogući su i problemi sa stopalima i glavom. Obratite pažnju na ishranu.

SAVET + Sve je moguće, samo ako to poželite

 

 

Blizanci - Povežite se sa sopstvenim mislima

POSAO: Blizanci, srećan vam rođendan! Kod vas se sve polako otvara i ubrzava, što će vam i te kako prijati. Kod mnogih su se dogodile velike promene, bilo na unutrašnjem, bilo na spoljašnjem planu. Mnogi Blizanci su prolazili kroz važan proces transformacije i naučili neke važne lekcije. Na vama je da se što više opustite i dozvolite da vam se dešavaju stvari koje priželjkujete. Ako budete insistirali na promenama, situacije bi mogle da idu u suprotnom pravcu od onoga što želite. Moraćete da se suočite s nekim novim iskustvima i činjenicama i probate da ih prihvatite. Ništa se nije urotilo protiv vas, već je ovo period kada treba da naučite da budete strpljivi i suočite se sa sobom i svojim mislima. Moguće je da ćete mnogo razmišljati i da će vam se mnogo toga vrteti po glavi, ali i to je dobro da biste shvatili šta su vam prioriteti, a koje stvari su bezvredne. Probajte da se lišite sujete, nemira i strahova jer će vam oni samo odmoći. Budite dostojanstveni i pokažite drugima da ste stabilni, a sebi da uvek imate izlaz i mogućnost. Verujte u sebe jer iz ovih okolnosti može mnogo toga dobrog da izađe. Trudite se da sve što radite, radite iz nekih dubinskih pobuda jer je to najispravnije. Rezultata će biti, ali će biti prilično skromni. Ovo je samo mali korak za sve ono što vas u stvari čeka.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi bi ove nedelje mogli naići na iskušenja kada je emotivni život u pitanju. Bilo da se radi o nekoj trećoj osobi, bilo o nekim stvarima koje krijete ili prećutkujete. Šta god da uradite, trudite se da ne radite ništa ishitreno i burno, već prvo dobro razmislite. Mogli biste se iznenaditi nekim događajima i posledicama reakcija. Neke stvari bi mogle izaći na videlo, a posle toga nema nazad. Slobodne Blizance bi mogla da privuče osoba s kojom su se prepoznale. Nećete moći da se oduprete bez obzira na razliku u godinama, statusu ili nekim drugim stvarima. Kod mnogih pripadnika ovog znaka će popustiti kočnice, ali treba da znate da posle tih događaja ništa neće biti isto.

ZDRAVLJE: Prolazite kroz važne duhovne procese, pa možete imati psihosomatskih problema, kao i nesanicu ili glavobolju. Probajte da se što više opuštate i više vremena provodite na svežem vazduhu.

SAVET + Budite smireni i probajte da u komunikaciji s drugima ne reagujete burno 

 

 

Rak - Zatvoreniji pristup

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja za vas će biti u znaku kratkog povlačenja iz javnosti i razmišljanja umesto delovanja. Na samom početku nedelje poslovi ulaze u fazu mirovanja i sve novo što bude dolazilo bićete skloni da zadržite za sebe i ne delite s drugima dok dobro ne razmislite o svakom detalju. Nemojte tokom ove sedmice pristajati na poslove koji nisu transparentni ili iz nekog razloga mogu da budu neregularni. Od četvrtka možete da očekujete realizaciju nekog posla na koji već duže vreme čekate ili je u pitanju dugoročni posao koji se pokreće od četvrtka. Čak i ako vam u ovom trenutku nisu jasni svi detalji ovog posla, trebalo bi da su vam poznati oni najvažniji elementi, na osnovu kojih možete da odlučite da li vam predmetni posao odgovara ili ne. Predstoji vam i neka ponuda koja uključuje saradnju sa strancima koja vam se u prvom trenutku može učiniti nejasna, ali ukoliko je detaljnije razmotrite, videćete da je finansijska dobit izvesna, i to je upravo razlog koji će vas navesti da prihvatite čak i ako vam drugi elementi posla ne odgovaraju ili vam ne predstavljaju dovoljan izazov. Kada su u pitanju finansije, u četvrtak bi mogao da vam bude odobren kredit koji očekujete već duže vreme ili biste mogli da vratite neki dug koji vas opterećuje i koji želite da zatvorite. Isplata koju očekujete može biti sa zakašnjenjem izvršena u subotu, kada možete očekivati i priliv novca iz inostranstva.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi imaju s partnerom probleme oko prihvatanja nekih nametnutih ograničenja i odbijanja da se prihvate promene koje su nužne za dalji razvoj odnosa. Bilo da ovaj otpor dolazi s vaše ili partnerove strane, tek boljim razumevanjem i prilagođavanjem ličnih potreba zajedničkim ciljevima moguće je ostvariti napredak. Ukoliko se to shvati kao nametanje, a ne kao željeni postupak koji ima određeni razlog i cilj, od oktobra možete očekivati probleme u emotivnom odnosu. Rakovi koji su trenutno sami okruženi su velikim brojem ljudi i imaju osećaj da se stalno nešto dešava oko njih. S druge strane, nemaju potrebu da promene emotivni status, pa se ljudima koji su zainteresovani za njih čini da, osim prijateljstva, ne mogu da dobiju nešto više. Na samom kraju nedelje imaćete jedan susret koji će vas navesti na razmišljanje o nekoj osobi u koju ste bili zaljubljeni, ali s kojom niste ostvarili više od platonske veze, a to može biti i susret s nekim ko će vas jednostavno očarati i o kome ćete početi da razmišljate intenzivno.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.

SAVET + Budite otvoreniji prema drugima

 

 

Lav - Novi poslovi i stare ljubavi

POSAO: Dragi Lavovi, bićete zainteresovani za nove stvari i načine koje vam mogu pomoći u karijeri i u odnosima s drugim ljudima. U ponedeljak ćete osetiti potrebu da bolje razumete neke nove stvari koje vas okružuju i bićete vrlo raspoloženi da ostvarite saradnju s nekim ljudima koji su u razmišljanjima daleko ispred drugih. Imate nepogrešiv osećaj za organizaciju i tačno znate šta je potrebno da uradite da biste unapredili poslovanje. Unapredićete neke stare forme tako da će izgledati da je reč o potpuno novom stvarima. S druge strane, imate u tome podršku čak i onih partnera i saradnika koji nisu skloni promenama jer će vaša vera u ono što radite biti zarazna okolinu. Povedite računa u četvrtak da ne napravite neki previd ili poverujete u neku neistinu koja bi mogla da vam napravi dugoročne probleme. Ukoliko budete pažljivi i proveravate sve informacije, bez obzira na to od koga dolaze, neće doći do propusta. Kraj nedelje je izuzetno povoljan za poslove, ali u subotu budite fleksibilniji prema drugima, pa će razumevanje među vama biti mnogo veće. Na finansijskom planu pokušajte da izbegnete kredite jer možete doći u situaciju da se uslovi koje ste ugovorili izmene na vašu štetu. Takođe, u subotu može doći do kašnjenja neke isplate iz partnerskih poslova, ali ćete već u nedelju imati razloga da u finansijskom smislu budete zadovoljni. Pripazite na troškove.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju pozitivne promene u odnosu na koje su dugo čekali. Konačno se vaše strpljenje isplatilo i osećate da možete da budete mirni na duge staze. U subotu može doći do manjih nesporazuma i izgledati vam kao da se partner vraća na staro, ali ubrzo će vas razuveriti ponašanjem. Na samom kraju nedelje čekaju vas romantični trenuci, lepa iznenađenja i veće poverenje između vas i partnera. Slobodni Lavovi mogu doći u situaciju da obnove vezu iz prošlosti s osobom s kojom su već bili duže vreme u vezi. Ukoliko odlučite da to uradite, morate se osloboditi iluzija i očekivanja koja su jednom već dovela do prekida veze. Ukoliko se ne odvažite da obnovite ovu vezu, možete se zaljubiti u osobu koju ćete sresti potpuno neočekivano i koja će biti prilično neobičnih shvatanja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu obratite pažnju na glavobolju ukoliko bol postane hroničan.

SAVET + Budite manje rigidni u očekivanjima

 

 

Devica - Dugoročni poslovi

POSAO: Drage Device, ova nedelja će proći u znaku poslovnih dešavanja koja će se kasnije pokazati značajnim za karijeru. Od ponedeljka se pojačava aktivnost na polju karijere i shvatićete da su događaji iz prethodne nedelje bili samo uvod u nešto veće. Bićete u potpunosti fokusirani na posao i najbolje ćete se osećati upravo dok budete bili u poslovnom okruženju. Rezultate rada najbolje ćete moći da osetite u četvrtak, kada ćete vaše svakodnevne obaveze i poslovne zadatke povezati s napretkom u karijeri. Od četvrtka kreće i posao koji će dugoročno davati rezultate i, na neki način, učiniti vas ponosnim. Možete doći u situaciju da vas okolina percepira na potpuno pogrešan način, to jest da bude u nekoj vrsti zablude kada ste vi u pitanju, ali nemojte se brinuti, takva situacija neće dugo potrajati. Na samom kraju nedelje očekujte neke otežavajuće okolnosti s osobom iz inostranstva, vezano za neki posao u odnosu na koji imate veliku odgovornost, ali ćete, zahvaljujući taktičnosti i suptilnom pristupu, uspeti da preokrenete situaciju u svoju korist. Kada su u pitanju finansije, možete da očekujete veći novčani priliv iz nekog posla koji je povezan s inostranstvom. Iako vam se u početku može učiniti da će novca biti manje nego što ste mislili, uskoro ćete shvatiti da niste u pravu i da će iznos biti iznad očekivanog.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi mogu s partnerom da imaju manje nesuglasice po pitanju nekih svakodnevnih aktivnosti, koje mogu biti potpuno suprotne od prvobitnog plana. Uskoro ćete shvatiti da je tokom ovog perioda planove najbolje praviti u hodu i što više budete bili opušteniji, to će se stvari odvijati na način na koji želite. Predstoji vam lepo zajedničko putovanje koje će, na neki način, mnoge stvari u vašem odnosu dovesti u red. Device koje trenutno nemaju partnera imaće zanimljiv susret preko posla ili mesta koje svakodnevno posećuju s osobom koja dolazi iz inostranstva. Predstoji vam obostrana zainteresovanost, koja neprimetno može da preraste u nešto više. Možete doći u situaciju da vas druga strana idealizuje i vidi u vama ideal ljubavi, za kojom je uvek žudela. Pošto ste vi racionalni i realni u svim odnosima, pa i u ljubavi, potrudićete se da se prikažete u pravom svetlu, svidelo se to nekome ili ne.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na želudac i menjajte navike u ishrani.

SAVET + Opustite se i nemojte brinuti za svaku sitnicu

shutterstock.com

Vreme je da se reše sve nesuglasice

Vaga - Suočavanje sa sobom

POSAO: Vage će ove nedelje biti u prilici da prepoznaju trenutak kada treba da povuku neke poteze i tačno će znati kako treba da odreaguju i šta da kažu. Imaćete priliku da doživite neka važna iskustva koja nećete moći lako da podelite s drugima i koja vam se možda dešavaju prvi put, ali ćete posle njih biti mnogo jači. Neke Vage bi mogle da se suoče sa sobom i otkriju pravu istinu. Sve to može biti zbog straha, nelagode ili pogrešnih izbora. Neke činjenice ćete morati da prihvatite i shvatite da nije sve uvek onako kako mislite. Sve ovo može delovati na egzistenciju, što vas može uznemiriti. Bilo bi dobro da uspostavite konekciju s unutrašnjom prirodom, kao i da shvatite i prihvatite greške. Koliko god vam bilo teško, prihvatite poraz, pustite sve što nije dobro da biste lakše krenuli dalje. Imaćete snagu da sve to otpustite i prepoznate neku neistinu. Nemojte da posežete za nekom pravdom, demonstrirate moć ili se opirete jer će se to pokazati kao pogrešan izbor. Probajte da ne kompenzujete neke teške momente ili razočaranja da biste se opravdali pred sobom i drugima. Ovaj momenat mogao bi da bude veoma katarzičan. Imate potencijal da napravite važan korak i pređete na viši nivo, ali na teži način. Neke Vage će morati da se suoče s nekim porodičnim problemima ili finansijama. Budite obazrivi kada su ulaganja u pitanju i ne ulazite u sumnjive i rizične poslove. Možete imati problema s jednim od roditelja.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi bi mogle da imaju izazovne momente na emotivnom planu. Može doći do nekih ljubomornih reakcija i događaja koji će poremetiti harmoniju i potpuno vas izbaciti iz ravnoteže. Važno je da znate da ne treba da reagujete burno, već neke stvari prihvatite i preispitajte sebe. Neke Vage bi mogle da se suoče sa činjenicom ili istinom koju možda neće lako podneti, ali na dugoročnom planu će biti i te kako povoljne. Slobodne Vage će biti u mnogo drugačijoj situaciji. Jedna osoba bi mogla u vama da probudi strast koju nikad niste osetili i da potpuno izgubite glavu. Sve će početi neobavezno i kao avantura, a vama će prijati sloboda u vezi. Moguće je da se radi o osobi koju ste upoznali preko interneta, društvene mreže, a moguće je i preko prijatelja. Od burne veze tokom vikenda može prerasti u romantičan i blizak odnos.

ZDRAVLJE: Možete osećati nervozu, napetost i nelagodu. Povedite računa o reproduktivnim organima.

SAVET + Budite dostojanstveni i probajte da ne optužite druge za svoje postupke ili greške 

 

 

Škorpija - Finansije u usponu

POSAO: Škorpije su u prilici da započnu neke nove poslove, a moguće je da se radi o nečemu što do sada nisu radile. Neko od prijatelja ili poznanika može vam ponuditi saradnju koja bi mogla da bude prilično isplativa. Drugačije doživljavate stvari koje se dešavaju oko vas i osećate se mirnije i staloženije u komunikaciji s drugim ljudima. Bićete spontani, razumećete bolje druge, ali će i vas bolje prihvatati. Umećete da kažete stvari koje su suština problema, što će uticati na to da vas u poslu slede i poštuju. Iako ćete se u ovom periodu okrenuti sebi, nećete izgubiti interakciju s drugim ljudima. Svesni ste da imate mnogo potencijala, ali do sada niste bili zadovoljni realizacijom i materijalizacijom. Međutim, od ove nedelje će se mnogo toga preokrenuti. Mnogi će želeti da sarađuju s vama iako se još nećete davati u potpunosti. Imaćete kontrolu nad situacijom i držati se po strani, dok ne budete sigurni u ono što radite. Ovo je sjajan period za sve Škorpije koje se bave kreativnim zanimanjem, internetom i sportom. Finansijska situacija bi mogla da bude povoljnija, a isplatu veće količine novca očekujte u ponedeljak ili sredu. Škorpije koje se bave privatnim biznisom bi mogle da obnove neke stare poslove, kontakte ili saradnju s ljudima s kojima su već sarađivale. Neki će renovirati poslovni prostor, a neki kuću. Moguće je da ćete biti u prilici da vratite neki dug ili uložite novac u partnerske poslove. Neke Škorpije mogle bi da uđu u saradnju s braćom ili sestrama ili nekom mlađom osobom.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku ove nedelje će više vremena posvetiti partneru, porodici i bliskim osobama. Partneru će biti potrebna vaša podrška jer se trenutno nalazi na prekretnici kada je posao u pitanju. Iako se radi o boljoj ponudi, potrebno mu je i vaše mišljenje i dogovor oko preuzimanja obaveza. Ovo je odličan period za sva planiranja i dogovore, pa probajte da napravite dugoročne planove koji su u interesu svih. Tokom vikenda je moguće kraće putovanje ili boravak u prirodi. Slobodne Škorpije bi mogle da očekuju promene na emotivnom planu. Osoba koja vam je doskoro bila prijatelj mogla bi da vam priredi iznenađenje, posle čega ništa neće biti isto. Budite spremni i na neke neobične i nesvakidašnje zahteve, a moguće je i da će vam ponuditi kraće putovanje ili pak poslovnu saradnju. Sve u svemu, neće vam biti dosadno.

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa stomakom, pa povedite računa o ishrani. Možda je pravo vreme da uvedete neku fizičku aktivnost u svakodnevicu.

SAVET + Komunikacija je vaše najjače oružje u ovom periodu, pa nemojte izbegavati susrete i razgovore

 

 

Strelac - Dodatno angažovanje

POSAO: Strelčevi bi ove nedelje mogli imati važan poslovni razgovor ili čak novu poslovnu ponudu. Očekuju vas pozitivne okolnosti za sve dogovore na dugoročnom planu i dešavanja u kojima ćete se veoma dobro snaći. Bićete organizovani i moći ćete da se osvrnete oko sebe i dobro sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Bićete koncentrisani, temperamentni, snažni da pokrenete novu poslovnu energiju, bez ikakvog odugovlačenja i pomeranja. Imate jasan cilj, konkretan podstrek i dodatni motiv koji će vas inspirisati. Sve će vam biti prilično zanimljivo i dinamično, ali i vrlo korisno. Jedna bliska osoba će vam biti velika podrška, pa biste i zbog nje mogli imati osećaj krivice ako ne izgurate stvari do kraja. Sve će vas malo više prodrmati, ali i zabaviti. Moguće je da ćete i neke druge ljude uvući u saradnju ili povezati s pravim osobama. Nekome bi vaše angažovanje moglo izuzeno da znači, pa drugima možete biti od koristi. Završite sve na vreme dok je još sve lako i jednostavno i dok vam se vrata otvaraju. Uravnotežieni ste i to će vam omogućiti da sve brzo uradite na kvalitetan način. Na finansijskom planu može doći do pomaka u vašu korist, ali morate dobro iskoristiti momenat i prilike koje vam se budu nudile. Dogovori koje sad budete postigli imaće uticaja na duže staze. Moguće je i neko partnerstvo ili ćete s partnerom započeti poslovnu saradnju. Ako se bavite kreativnim poslovima, mestima za zabavu, poslovima koji su u vezi s hranom i zdravstvom, imaćete mnogo uspeha, novina i pomaka u karijeri.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi će imati dobru komunikaciju s partnerom i intenzivniji odnos s porodicom i bliskim ljudima. Rešavaćete neka važna pitanja za budućnost, ali i biti podrška jedno drugom. Strelčevi koji su bili u lošem odnosu imaće priliku da stabilizuju situaciju i nađu kompromis, a oni koji nisu imali nikakvih problema učvrstiće vezu i podići na viši nivo. Ovo je godina kada je kod nekih parova moguća prinova, pa lepe vesti možete da očekujete u svakom trenutku. Oni koji imaju odraslu decu mogu dobiti vest o proširenju porodice ili pak odlazak jednog deteta u inostranstvo. Slobodni Strelčevi će se osećati kao da su na svom terenu. Udvaranja, flerta i zabave će biti na svakom koraku, a oni veseli i u elementu u svakoj prilici. Ako ste na putu, moguće je da ćete i tamo zračiti, pleniti i sresti zanimljive osobe. I na poslu su moguće varnice s kolegom ili koleginicom ili čak neka kratka avantura. 

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, obratite pažnju na kardiovaskularne probleme i pritisak. Povedite računa o ishrani, budite umereni u fizičkim aktivnostima i obavezno se obratite lekaru ako osećate neke tegobe.

SAVET + Uživajte, ali povedite računa o troškovima

pexels.com

Ove nedelje rad će se isplatiti

Jarac - Između dužnosti i zadovoljstva

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja donosi dosta svakodnevnih obaveza, ali i dešavanja na polju ljubavi. Od ponedeljka ćete biti dosta uspešniji na polju organizacije svakodnevice. Posao koji obavljate biće vam manje naporan pošto ćete biti u stanju da brzo rešavate sva tekuća pitanja, ali i da radite više stvari odjednom. Sve što ste planirali na dugoročnom nivou biće vam lakše da ostvarite u ovom periodu. Isto tako možete da očekujete da će se upravo sada videti rezultati vaših postupaka iz prethodnog perioda, pa ako ste postupali na ispravan način, stiže vam nagrada, a ukoliko ste pravili greške, imaćete priliku da ih ispravite i uradite stvari na pravi način. U četvrtak posebno obratite pažnju na komunikaciju, ali i na informacije koje dobijate i dajete drugima. Možete doći u situaciju da otkrijete nešto što su drugi krili od vas ili jednostavno shvatite da neka informacija na koju ste se oslanjali nije istinita. Krajem nedelje možete postati nepažljivi, što može dovesti do kašnjenja u obavezama. Komunikacija postaje jasnija i odvija se lakše na samom kraju sedmice. Kada su u pitanju finansije, u subotu možete dobiti novac koji ste očekivali mnogo ranije. Isto tako može doći do kašnjenja u izvršavanju obaveza, što će imati za rezultat i kašnjenje u isplatama. Dobici kroz saradnju s rodbinom i okruženjem kroz kratkoročne poslove.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi biće okrenuti partneru. Provodite dosta vremena u dokolici želeći da mu ugodite. S druge strane, pritiska vas osećaj dužnosti i osećate se krivim ako se potpuno opustite i prepustite uživanju. Partneru ćete na suptilan način saopštiti sve svoje strahove i to će vam pomoći da nađete balans između obaveza i odgovornosti i posvećenosti odnosu. Imate podršku i razumevanje i nema mesta brizi. Jarčevi koji su trenutno slobodni imaju priliku da se povežu s osobom koja zna da uživa, ali istovremeno ima jak osećaj odgovornosti, što je vama izuzetno važno. Imaćete priliku da kroz razgovor otkrijete sve što vas zanima o toj osobi, ali obratite pažnju i na neverbalnu komunikaciju, kao i na stvari koje nisu izgovorene. Prijao bi vam odlazak na kraće putovanje, pa nemojte odbiti poziv za put samo zato što smatrate da osobu koja vas privlači ne poznajete dovoljno.

ZDRAVLJE: Moguće su nesanice i problemi s varenjem.

SAVET + Nađite način da se opustite

 

 

Vodolija - Lična transformacija

POSAO: Drage Vodolije, ova nedelja vam donosi dešavanja na privatnom planu, dok vam se čini da poslovni život miruje. Na poslu ćete već na samom početku nedelje osetiti dozu optimizma i opuštenosti da će se stvari odvijati kako ste zamislili. Imate dobru koncentraciju i fokus i ništa što je važno ne može da vam promakne. Iako nema mnogo događanja na poslu, ono što budete pozvani da rešite radićete na kreativan način i s lakoćom. I pored mirne situacije, jak osećaj dužnosti tera vas da se bavite nekim nezavršenim stvarima iz prošlosti koje želite da stavite ad akta. U ovom periodu mnogo vam je važan i rad na sebi, pa ćete se potruditi da sve promene kojima ste se opirali i za koje niste bili spremni sada sprovedete. Možete shvatiti da su neka vaša uverenja bila potpuno pogrešna i da ste gradili život na vrednostima koje sada nemaju značaja za vas. To vas neće pokolebati, već će vam dati snagu da ponovo izgradite sebe, ali ovog puta na ispravnim osnovama. Imate veliku veru u sebe i sve što radite i to vam daje snagu da sve što ste započeli sprovedete do kraja. Kada su u pitanju finansije, najviše uspeha mogu da očekuju Vodolije koje se bave privatnim poslom, a naročito ako je reč o porodičnom biznisu. Isto važi za sve koji se bave nekretninama. Kraj nedelje je naročito povoljan, pa očekujte isplate od posla koji je okončan.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi prolaze kroz proces transformacije u koji je uključen i odnos s partnerom. Preispitivaćete mnoge stvari iz intimnog života koji se tiču kako sadašnjosti tako i prošlosti. Trudite se da zajedno s partnerom dođete do toga šta treba menjati, a šta treba da ostane kako je i bilo. Ako stvarno verujete da vaša veza ima budućnost, uspećete bez problema da je očuvate i poboljšate na kvalitativnom nivou. Vodolije koje nemaju partnera fokusirane su na unutrašnji život i ne osećaju veliku potrebu za bliskošću. Čini vam se da je sada mnogo važnije da bolje upoznate sebe i šta je to što vam stvarno treba u ovom trenutku. Može se ponovo pojaviti neko iz prošlosti s kim imate neke nerazrešene odnose, pa je ovo idealno vreme da to učinite. Ako želite da započnete nešto potpuno novo, sačekajte period u kome će vam više prijati društvo i kada ćete moći da se posvetite drugima.

ZDRAVLJE: Ugroženi su disajni organi i pluća.

SAVET + Posvetite se sebi i radite stvari koje vam prijaju

 

 

Ribe - Porodična pitanja

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja donosi rešavanje nekih porodičnih stvari, karmičkih dugova, ali i odnosa s okruženjem, a sve to će zahtevati ulaganje energije. U ponedeljak ćete se baviti rešavanjem porodičnih problema, a Ribe koje imaju privatni posao mogu da očekuju aktivniji period i mnogo dešavanja na poslu. Dosta ćete se baviti papirologijom i sređivanjem dokumentacije, a naročito ako rešavate pitanja koja se odnose na nekretninu u kojoj živite. U ovom periodu pokušaćete da rešite neke stvari koje smatrate karmičkim dugom iz razloga što se isti problemi već generacijski nalaze u porodici. Morate da shvatite da je na vama da učinite ono što možete, ali nemojte da se opterećujete nepotrebnim brigama. Na kraju nedelje možete da očekujete vesti koje ste dugo priželjkivala, pa ćete nakon toga biti mnogo opušteniji i mirniji. Ako vam se ukaže prilika za kraći poslovni put, nemojte je propustiti. Možete dobiti priliku da naučite nešto novo, a to će vam se posle višestruko isplatiti kroz posao. Tokom ove nedelje bolje je zaključivati kratkoročne poslove od obavezivanja na duže staze. Na finansijskom planu možete imati skrivene troškove ili neke dugove koji sada mogu doći na naplatu. Krajem nedelje moguća je isplata kroz neki jednokratni posao ili kroz saradnju s bliskim prijateljima i rođacima.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi osećaju se pomalo zarobljeno zato što se stalno vraćaju nekim temama iz prošlosti. Deluje vam kao da partner stalno postavlja neka ograničenja i to kod vas stvara osećaj sputanosti. Tek krajem nedelje moći ćete da izrazite šta doživljavate kao problem i šta je potrebno da biste osetili rasterećenje. Partneru morate jasno staviti do znanja gde je granica koju niko ne može da pređe da ne biste došli u situaciju da bespotrebno trpite, a onda zbog neke sitnice da izgubite kontrolu. Ribe koje su trenutno same provode mnogo vremena s bliskim ljudima i ne osećaju veliku potrebu za partnerom koji bi im predstavljao opterećenje. I pored takvog raspoloženja, imaćete susret s osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled, ali ćete uspeti da ostanete tajanstveni i da ne otkrijete sve što mislite i želite. To će zainteresovati drugu stranu da sazna više o vama, pa ćete, svakako, biti u zanimljivoj situaciji.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete očekivati osetljivost grla.

SAVET+ Ono što možete, uradite, za ostalo ne brinite

BONUS VIDEO:

Komentari (0)