Vesti MLADOŽENJA POLUDEO KAD JE VIDEO U ČEMU JE DOŠLA TETKA NA NJEGOVO VENČANJE: Usledila je osveta mladenaca, nije znala šta ju je snašlo! 19:01
Brak i veze MLADA IZBEZUMLJENA POSLE ONOGA ŠTO SU JOJ ZAOVA I SVEKRVA URADILE PRED VENČANJE: Slomila se i počela da plače kad ju je ugledala, želi da otkaže svadbu! 14:15
Brak i veze KADA LJUDI ČUJU OD ČEGA JE NAPRAVLJENA NJENA VENČANICA, SUZE SAME KREĆU: Simbol večne ljubavi koji je ušao u istoriju 11:01
Brak i veze MLADA ZATEKLA UŽASAVAJUĆU SCENU KADA JE STIGLA NA SVADBU: Mogla sam da vrištim, nisam mogla da verujem da mi je TO uradila majka! (VIDEO) 17:30
Zanimljivosti MISTERIJA VENČANICE MELANIJE TRAMP: Posle 20 godina se pojavila haljina o kojoj sada bruji čitav svet, ljudi gledaju u neverici: "Šta joj se dogodilo?" 16:15
Moda MARIJA VELJKOVIĆ ZABLISTALA U VENČANICI: Voditeljka iznenadila sve, ovo su svi čekali! (FOTO) 16:40
Brak i veze HAOS NA SVADBI - ZBOG MLADE LJUDIMA PALE VILICE DO POLA: Venčanica kao da nije imala donji deo, sevnule noge u halterima, a onda se pojavio mladoženja, još veći ŠOK! (VIDEO) 17:45
Brak i veze SVET NE PRESTAJE DA BRUJI O JEDNOJ OD NAJSKUPLJIH ROMSKIH SVADBI NA SVETU: Ove fotografije su obišle planetu, noć u hotelu košta 12.000, a ovaj detalj ostavlja bez daha! 17:56
VIP saveti DONALD TRAMP SE OBRATIO MELANIJI: Svi bruje o fotografiji koju je objavio, mreže se usijale od komentara, mnogi je nisu prepoznali! (FOTO) 12:43
Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 13:30
Moda ČITAV SVET PRIČA O VENČANICI MLADE IZ PRIŠTINE: Sve je bilo ok dok nije zaljuljala kukovima, dekolte se otvorio, šlic rastvorio, a kad se okrenula - ŠOK! 17:01
Brak i veze UDAJEM SE ZA KRIMINALCA KOJI JE U ZATVORU! Briga me što služi doživotnu kaznu, nešto drugo mi mnogo više smeta 18:05