Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 12:30
Moda ČITAV SVET PRIČA O VENČANICI MLADE IZ PRIŠTINE: Sve je bilo ok dok nije zaljuljala kukovima, dekolte se otvorio, šlic rastvorio, a kad se okrenula - ŠOK! 16:01
Brak i veze UDAJEM SE ZA KRIMINALCA KOJI JE U ZATVORU! Briga me što služi doživotnu kaznu, nešto drugo mi mnogo više smeta 17:05
Brak i veze MLADOŽENJA JE MISLIO DA ĆE ONA OBUĆI HALJINU ZA VENČANJE, ali onda mu je pala vilica do poda! Kad je mlada izašla pred goste, svi su uglas povikali! (VIDEO) 11:39
Brak i veze MLADA SE U VENČANICI POPELA NA BROD I ZATIM JE USLEDIO ŠOK! Voda je pljuskala na sve strane, svi prisutni su zavrištali: Kako je ovo moguće?! (VIDEO) 11:35
Roditeljstvo JEDVA JE ČEKALA DA VIDI ĆERKU KOJA SE UDAVALA, a onda je zanemela od šoka! Nije mogla da veruje šta ona ima na sebi, suze su same lile niz lice! (VIDEO) 08:30
Vesti TIJANA ISPOD PROVIDNE HALJINE OBUKLA ŠORTS I UPUTILA SE NA SVOJU SVADBU! Hit venčanica - da li biste se usudili? (VIDEO) 16:25
Zanimljivosti SLAVNI MUZIČAR ŠOKIRAO PRIZNANJEM, PA SE OŽENIO PO TREĆI PUT: Nevesta mlađa 27 godina, tek da vidite venčanicu! (FOTO) 11:55
Brak i veze UŠLA JE U CRKVU U ULTRAKRATKOJ VENČANICI: Baka je jedva dočekala unuku, a kada je videla u čemu je - USLEDIO ŠOK (VIDEO) 16:50
Zanimljivosti ONA JE 23 GODINE MLAĐA SUPRUGA BORISA BEKERA: Lepotica govori 5 jezika, ima 3 diplome i čekala ga je da izađe iz zatvora 13:43
Ispovesti BILA MI JE NAJBOLJA DRUGARICA I KUMA, A UJELA ME JE ZA SRCE: Zabila mi je nož u leđa i to na dan samog venčanja! 19:30
Moda OSVANULE ROMANTIČNE FOTOGRAFIJE MARIJE VELJKOVIĆ U HALJINI NALIK VENČANICI: "Ovo sam prvi put probala danas!" (FOTO) 18:40