Brak i veze

PICA kao važna stavka PREDBRAČNOG UGOVORA: Ovaj snimak je pregledan 45 MILIONA PUTA! (VIDEO)

Prijatelji mladoženje pokušali su kroz predbračni ugovor da zauzdaju žudnju neveste, ali kako stvari stoje, od toga nema ništa

20.07.2022 10:00

PICA kao važna stavka PREDBRAČNOG UGOVORA: Ovaj snimak je pregledan 45 MILIONA PUTA! (VIDEO)
Printskrin: Instagram/wedlock_photography_assam

Predbračni ugovor indijskog para Šanti Prasad (24) i Minta Raija (25) koji su se venčali 22. juna na tradicionalnoj ceremoniji u Guvahatiju u severoistočnoj indijskog državi Asam dospeo na naslovne strane svetskih medija. Kratak snimak od svega petnaestak sekundi na kome se vidi njihovo potpisivanje ugovora postao je viralan i pregledan je više od 45 miliona puta.

Šanti i Minta postali su svetski poznati nakon što je obelodanjeno da predbračnu ugovor sadrži jednu nesvakidašnju stavku. Naime, nevesta ima pravo da tokom braka pojede samo jednu picu za mesec dana, piše BBC.

Ljubav počela uz picu

Predbračni ugovor su sastavili prijatelji mladoženje koji im se požalio da njegova supruga obožava pice pa uz nju i on mora da jede ovaj italijanski specijalitet. Čak je i njihova ljubav, verovali ili ne, počela zahvaljujući pici. Šanti i Minta su se upoznali pre 5 godina tokom zajedničkog pohađanja časova ekonomije. Jednog dana ona je propustila časove i zatražila pomoć od Mintua koji je oberučke prihvatio da pomogne ovoj lepotici. Postali su dobri prijatelji. a njihovo prijateljstvo je vremenom preraslo u ljubav.

- U februaru 2018. izašli smo na prvi sastanak. Posle predavanja otišli ​​smo do obližnje picerije. Znao sam da moram da je odvedem u taj restoran jer je pričala samo o picama – opisao je Mintu prvi sastanak sa svojom sad već zakonitom suprugom.

- Da, luda sam za picama. Kad god bismo negde izlazili uvek bih tražila da me vodi da jedem picu – priznala je uz osmeh Šanti.

Muža voli više od pice

Kako je ispričala Šanti njen suprug je uz nju zavoleo pice, ali ne toliko kao ona.

- Stalno me je zapitkivao: „Koliko pica ćeš pojesti? Hajde da jedemo nešto drugo“ - ispričala je Šanti i naglasila da se nikad nisu posvađali oko hrane.

Ona ne krije da se njen suprug uvek žalio prijateljima na njenu ogromnu ljubav prema italijanskom jelu.

- Mintu se uvek žalio prijateljima i govorio kako ga nervira što svaki put mora da jede picu. Na kraju je sve to postala omiljena šala među našim prijateljima - dodala je ona.

Prijatelj para Ragav Takur opisao je kako izgleda njena ljubav prema pici.

- Samo Mintua voli više od pice. Mislim da Šantu samo o pici razmišlja u slobodno vreme pa čak i u snu – rekao je kroz šalu Takur. On je došao na ideju da napravi predbračni ugovor u kome će pokušati da zauzdaju njenu žudnju prema picama.

- Mi smo svedoci njihove ljubavi od samog početka. Gledali smo kako se zaljubljuju i kako njihova romansa cveta. Želeli smo da uradimo nešto jedinstveno, nešto nezaboravno za dan njihovog venčanja - objasnio je on i naglasio da je sve zapravo šala.

Šta još piše u ugovoru?

Pored već pomenute stavke o pici u predbračnom ugovoru koji su potpisali Šanti i Mintu crno na belo je napisano još nekoliko uslova koje nevesta mora da ispunjava tokom braka.

Ona mora suprugu da sprema doručak nedeljom, a on će je zauzvrat 2 puta mesečno voditi u šoping. Mintu može da ide na žurke i ostaje do kasno, ali samo u pratnji svoje lepe supruge.

Osim ograničenja kad je u pitanju pica, Šanti mora da započne treninge u teretani i da svaki dan nosi tradicionalnu indijsku haljinu sari jer Mintu smatra da prelepo izgleda u njoj.

- Nismo imali pojma da naši prijatelji ovo planiraju za nas. Ali, zaista nas dobro poznaju. Bili smo zauzeti venčanjem i nismo imali pojma da je snimak našeg potpisivanja predbračnog ugovora završio na društvenim mrežama i postao viralan. Nismo ni pomišljali da bi sve ovo moglo da ode toliko daleko - rekla je Šanti.

Par je ugovor stavio na zid svoje spavaće sobe, ali Ragav kaže da nema mnogo nade da će se Šanti pridržavati svojih bračnih obaveza.

- Ona sve to shvata kao šalu. Stalno se žali da se ugojila 3,4 kilograma u poslednjih nekoliko godina, ali nema nameru da prestane da jede toliko pice – dodao je zajednički prijatelj mladenaca.

To potvrđuje i sama Šanti koja je uz smeh otkrila da su već 2 puta za 2 nedelje od venčanja jeli picu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)