Ispovesti

MLADA JE SAMA NAPRAVILA TORTU ZA VENČANJE i doživela užas na mrežama! Ređali su se uvredljivi komentari, to nije mogla ni da sanja! (FOTO)

Jedna nevesta je na TikToku podelila kako se opredelila za nesvakidašnju organizaciju venčanja što je naišlo na salve kritika. Međutim, ređali su se i komentari podrške.

13.07.2022 21:00

MLADA JE SAMA NAPRAVILA TORTU ZA VENČANJE i doživela užas na mrežama! Ređali su se uvredljivi komentari, to nije mogla ni da sanja! (FOTO)
TikTok-darlinggoose

Venčanja su papreno skupa, ugovaraju se unapred i zbog termina i svih propratnih detalja, pa je jedna mlada rešila da veći deo oko organizacije slavlja sprovede potpuno sama. Samo jedna od stvari koju je želela sama da napravi bila je i mladenačka torta. Ona je na TikToku objavila snimak na kom pita pratioce da li je suviše kasno da počne sama da priprema glavnu tortu za svoje venčanje i to u ponoć.

- Nisam sigurna da li je najbolja ideja da pečem tortu u ponoć, noć pre venčanja - rekla je ona. 

Kako se ispostavilo, rešila je da ispeče 6 delova torte u vidu biskvita srednje veličine, koje je samo premazala belim kremom i posula raznobojnim sitnim bombonama. Iako mnogi mesecima pre slavlja biraju  različite ukuse kako bi bili sigurni da su se odlučili za onaj pravi, ta devojka je jednostavno ispekla nešto nalik kolaču bez upotrebe raznolikog materijala.

@darlinggoose

Not sure if making my wedding cake at midnight the night before my wedding was the best idea 😅🤪💋

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

Njen video je ubrzo postao viralan i pregledan je blizu 4 miliona puta. Mnogi su mislili da se šali i da to nije glavna torta za svadbu, već možda neka od propratnih. Komentari su se ređali.

- Mora da je šala! Torta liči na rođendansku -

- Hvala bogu neko je razuman i odlučio je da ne baci 500 dolara na mladenačku tortu, bravo devojko! -

- Šta je loše u tome da se torta plati 500 dolara, ja sam svoju platila 700 dolara? -

- Zašto prvo nisi uvežbala makar da praviš tu tortu?! -

- Torta ti je presmešna, zamišljam lica unezverenih gostiju -   

- Ljudi su toliko zlobni! Kao da se neko seća torti sa venčanja! Ne znam ni moja kako je izgledala, bravo devojko! -

- Bravo devojko, venčanje je svakako za mladu i mladoženju ugođaj, šta te briga šta gosti misle -

Da je to i te kako bila prava torta, za pravo venčanje, dokazala je mlada žena koja nije dozvolila da je negativni komentari obeshrabre u njenoj nameri da uštedi na venčanju.

@darlinggoose “You’re not making a sprinkle cake for your wedding, that must be a joke” shoutout to my photographer, Kim for slaying 😫💥❤️ #weddingdiy #diyweddingcake #sprinklecake ♬ Ms. Jackson - Outkast

Inače, torta nije jedina stvar na kojoj je mlada uštedela jer je ona sama osmislila i napravila i dekoraciju na stolovima. Naručila je veštačko minijaturno cveće koje je u nekoj vrsti metalne kofice, sveće u malim staklenim postoljima, kao i staklenu kućicu po ceni od 27 dolara koju je koristila umesto kutije za koverte s novčanim poklonima.

@darlinggoose

Creating the perfect vibes ✨🤍 Ikea wedding must-haves ✨🤍 ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Kupila je i staklene flaše u kojima je sama napravila cvetne aranžmane. Svaki kutak prostorije je samostalno dekorisala cvećem, a napravila je i 4 buketića belih ruža za svoje deveruše. Ona je čak i sebi od belih ruža napravila bidermajer.

U komentarima su pratioci bili zapanjeni količinom smirenosti buduće mlade kojoj je cveće isporučeno jutro uoči venčanja, a ona je ipak uspela da ga aranžira. Mnogi su joj se zahvalili na snimku i na tome što je pokazala da ne moraju enormne sume da se izdvajaju na venčanje.

- Nisam ni znala da ovo cveće može da se poruči van buketa, pa da ga sami spajate u aranžman -

- Ova devojka je dokaz da se pristojno venčanje može napraviti i bez velike halabuke oko cveća, torte, frizure, dekoarcije i svega sličnog, već da je dovoljna jedino ljubav -

- Čini se da ova devojka ne samo da želi da uštedi, već i uživa u svemu ovome - glasili su samo neki od pozitivnih komentara. 

@darlinggoose

the most beautiful wedding flowers - all from Costco ♬ Happiest Year - Jaymes Young

BONUS VIDEO:

Komentari (0)