Roditeljstvo

ŽELELA JE JOŠ JEDNO DETE, A ONDA JE OTIŠLA NA ULTRAZVUK! Ovome se nije nadala ni u najluđim snovima! (FOTO+VIDEO)

Neverovatna priča mlade mame Medison Kolijer (33) obišla je čitav svet.

09.07.2022 21:05

ŽELELA JE JOŠ JEDNO DETE, A ONDA JE OTIŠLA NA ULTRAZVUK! Ovome se nije nadala ni u najluđim snovima! (FOTO+VIDEO)
Instagram-collierquads

Amerikanka Medison Kolijer (33) jedna je obična žena koja je samo želela da sa svojim suprugom Džastinom dobije još jedno dete. Taj par, naime, već ima devojčicu Islu od 4 godine koja je tražila batu ili seku, pa je Medison odlučila da joj ispuni želju. Tom idejom je i devojčicin tata bio oduševljen, pa je njegova supruga veoma brzo ostala trudna.

Najpre su svi kućni testovi pokazali pozitivan rezultat, zbog čega je Medison i odlučila da u 9. nedelji sama ode na ultrazvučni pregled. Htela je samo da sazna da li je sve u redu i da li se čuje bebino srce. Međutim, nikako nije bila spremna za ono što je doživela u ginekološkoj ordinaciji. Trebalo joj je nekoliko trenutaka da se sabere, a medicinska sestra joj je čak davala i kiseonik kako bi je povratila.

- Doktorka je počela pregled, a onda je samo zastala i piljila u ekran. Toliko je bila ozbiljna da sam je pitala da li je sve u redu. Ona me, međutim, nije ni pogledala. Počelo je da mi pripada zlo, oblivao me je hladan znoj, a doktorka se nije ni nasmešila, niti mi je bilo kakvim gestom dala do znanja o čemu se radi. Pitala me je da li sam se lečila od nepolodnosti, na šta sam kratko rekla da nisam i da sam brzo ostala trudna. Tada mi je konačno saopštila da nosim ne jednu, ni 2, već 4 bebe - ispričala je Medison svoju neverovatnu priču. 

Medison je uveliko bila na kiseoniku kada je odlučila da nazove supruga i kaže mu šta se dogodilo.

- Čim sam mu čula glas počela sam da plačem. Trebalo mu je nekoliko minuta da se sabere, kao i meni. U njegovoj i mojoj porodici, bar koliko mi znamo, niko nikad nije imao blizance, a kamoli četvorke, što je stvar činilo još čudnijom! Rečeno nam je da su sve bebe oplođene iz odvojenih jajnih ćelija, što ih čini neverovatno retkim. Svaka beba je tako imala svoju posteljicu i amnionsku kesicu, a šanse za to su 15 miliona prema jedan - otkrila je mlada žena, a preneo The Sun.

Svaka trudnoća je priča za sebe, a ova je bila posebno rizična. Poznato je da žene koje nose više beba teško da mogu da preguraju celu trudnoću, pa se tako desilo i sa Medison. Puna 3 meseca pre termina dobila je kolestazu koja predstavlja bolest jetre i morali su da je porode.

Ipak, godinu dana posle tog nemilog zdravstvenog događaja i ona i njene bebe se osećaju odlično, a sestrica Isla nije mogla da dočeka da vidi braću i sestre.

- Dnevnu sobu smo pretvorili u dečju, a rođaci su nam dali kombi kako bismo lakše prevozili decu. Život nam se okrenuo naglavačke, odjednom smo sa tročlane postali sedmočlana porodica o čemu nikad nismo razmišljali - priznao je ponosni tata Džastin.

Međutim, i on i Medison, kao i mala Isla kažu da nikada ne bi menjali svoj život ni za jedan drugi i navode da su malene četvorke bile pravi blagoslov.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)