Roditeljstvo

Majka je izašla, a on je ostao sam sa bebom koja je neprestano vrištala! TATA JE UČINIO URNEBESNU STVAR, korisnici interneta u transu!

Dva video-zapisa pokrenula su lavinu komentara na internetu, ali i ozbiljne polemike.

27.06.2022 18:00

Majka je izašla, a on je ostao sam sa bebom koja je neprestano vrištala! TATA JE UČINIO URNEBESNU STVAR, korisnici interneta u transu!
shutterstock.com

Bebe su prvih nekoliko meseci života izuzetno vezane za majke i nema toga što bi tate mogle da učine kako bi nadomestili majčino odsustvo. Da mamama ipak treba koji minut mira znamo svi, pa su na pravi hit na internetu postali očevi koji su odlučili da pomognu svojim suprugama i zavaraju decu tako da ona ne primete da su mame negde nestale.   

Na jednom snimku se, naime, vidi kako najpre uznemirena beba konačno dobija flašicu koju je već uveliko naučila da sama drži, a zatim zadovoljno gleda u ono što bi trebalo da je lice njene mame. A zapravo je daleko od toga - nije u pitanju lice, već fotografija koju je tata zakačio na svoju glavu i tako prevario novorođenče da veruje da ga u naručju i dalje drži njegova mama.

- Dok tata gleda telefon, beba pogledom upija svoju mamu sa fotografije, čije lice je uveličano srazmerno telu u prirodnoj veličini - navodi se u opisu video-zapisa. 

A čini se da je beba zaista smirena, dok je tata, iako obavlja izuzetno odgovornu ulogu, istovremeno uspeo da zadovoljio i svoju znatiželju na internetu tako da su umesto plača i traženja mame svi zadovoljni.

Objava nosi naziv: "Mama je večeras baš lepa", a izazvala je opšte oduševljenje među korisnicima interneta. 

- Za mamu ne znam, ali tata je super -

- Fantastična fora -

- Ovo je vrlo korisno,  možda i meni nekad zatreba -

Na drugom snimku se pojavljuje tata koji je takođe stavio na glavu fotografiju svoje supruge. Međutim, u želji da izgleda što verodostojnije, on je obukao i svileni čipkani bademantil koji očigledno i miriše na bebinu mamu. Taj tata bebi pevuši dok ona polako tone u san.

Komentari nisu izostali ni ovog puta. 

- Verujem da ova ideja funkcioniše -

- On čak nosi i njen ogrtač -

- Odlično razmišljanje -

- Ovo je urnebesno smešno -

Iako se kod dece pamćenje javlja tek sa pune 3 godine, na snimak je reagovalo i nekoliko ljudi koji nisu opravdavali takav postupak očeva.

- Žalosno je! Dete će odmalena biti zbunjeno zbog ovoga -

- Ovakvo panašanje može da uzrokuje mnogo problema kod bebe. Kao posledica može da se javi nepoverenje, a možda se pojavi i paranoja - mišljenja su pojedinaca.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)