Ispovesti

Muž nema ništa protiv što IMAM LJUBAVNIKA: Ode u dnevnu sobu kada mi momak dođe u posetu!

Ema Fedigan je mama četvorice sinova kojoj je bračni život dosadio, pa je počela da se zabavlja sa drugim muškarcem i njegovom ženom i to uz blagoslov svoga supruga.

04.08.2022 22:00

Muž nema ništa protiv što IMAM LJUBAVNIKA: Ode u dnevnu sobu kada mi momak dođe u posetu!
facebook-Simon Berry

Ema Fedigan (38) i Robert (40) iz Australije su oboje zaposleni u zdravstvu, a upoznali su se u 20. godinama. Ona je od početka bila zainteresovana za vezu van monogamije, ali pošto su posle venčanja dobili čak 4 sina, Ema je bila prezauzeta podizanjem dece.

Njih dvoje su tek pre 3 godine našli malo oduška za sebe pa su rešili da prošire okvire monotonog braka i u ljubavnu priču uvedu još jedan par. Tako su upoznali bračni par sličnih širokih vidika i seksualnih sklonosti Simona Berija (44) i Keli Beri (43).

Ema i Robert su se odmah zbližili sa Keli, a posle nje Ema je razvila simpatije i prema njenom suprugu, Simonu. Na kraju su rešili da svi međusobno uživaju u ljubavi sem Roberta i Simona međusobno, budući da oni nemaju homoseksualnih sklonosti. 

Ema i Keli su ipak uspele da zakomplikuju svoj odnos i prekinu ga, tako da je i Robert neveselo morao da okonča viđanja sa Keli takođe.

Ema i Simon se pak nisu rešili da prekinu viđanje jer su se u međuvremenu veoma zbližili, tako da su njih dvoje ostali jedini par koji se zabavlja.

- Sa Simonom sam u veoma lepoj vezi, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Ema, a preneo The Sun.

- Ema i ja smo se povezali na samom početku, a Robert i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće pa je nedelju dana kod kuće. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema u krevetu sam sa Emom - nadovezao se Simon.

Simon nije hteo da se odrekne veze sa Emom samo zato što je ona raskinula sa njegovom ženom. Ljubomora je prisutna ponekad, ali on smatra da je sve to ljudski i normalno.

Ema ima već 38 godina i 4 dece tako da ne planiara da dobije dete sa Simonom, ali ako se slučajno i to desi, ne bi imala ništa protiv.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)