Ispovesti

TROJE U VEZI: Nema ljubomore i svi zajedno idemo na terapiju

Američki par nije bio spreman da pristupi ozbiljnoj vezi, ali zato savršeno fukcionišu u ozbiljnoj vezi "u troje"

14.03.2022 20:00

TROJE U VEZI: Nema ljubomore i svi zajedno idemo na terapiju
pexels.com

Postoje ljudi koji ma koliko bili zaljubljeni, ipak ne pristaju da budu u vezi samo sa jednim partnerom.
Tačno tako, oni nisu voljni da budu u monogamnoj vezi.

Žena koja je u vezi sa devojkom i dečkom otkrila je da svo troje imaju terapiju kao trio, i da im je raspored odlaska na spavanje "noćna mora" jer svi vole da spavaju u različitim sobama, dok oko ostalih stvari nemaju problema.

pexels.com

 

Šarlot Farmer (27) iz Lestera upoznala je svog dečka Džejmija Davesa (37) preko sajta za upoznavanje. Tek pošto su stupili u vezu, upoznali su i Loru Korzer (28), takođe na internet aplikaciji za zabavljanje. Njih troje su od tada u vezi, uselili su se zajedno i čak idu aktivno na psiho-terapije u trojci.

Džejmi je insistirao da njih dvoje nisu bili ljubomorni jedno na drugo od starta, dok ni sada niko od njih u triju nije ljubomoran.

- Reč je o tome da se jedan oseća sreću što drugo dvoje imaju neku svoju priču. Ako drugi neko pobedi na velikom takmičenju, radujte mu se – objasnio je on.

Pixabay

 

Šarlot je objasnila da su se prvo ona i Džejmi upoznali na internet aplikaciji, a potom je u njihovu vezu ušla i druga devojka.

- Upoznala sam Džejmija u aplikaciji i u početku smo želeli da to bude samo običan sastanak. Nisam bila spremna za ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji da budemo par bez monogamije. Takođe, oboje smo u tom trenutku izlazili sa drugim ljudima. Bili smo jako zaljubljeni, ali nismo bili spremni da budemo samo jedno sa drugim. Prvo sam bila malo ljuta što gajim osećanja prema njemu. Želela sam da budem sama i da sama doživim svet, ali sam se zaljubila – objasnila je Šarlot, ovo putovanje sa Džejmijem i Lorom, koje i dalje istražuje.

pexels.com

 

- Dogovorili smo sastanak, svi smo zajedno večerali i još tada nije bilo pritiska. Na kraju sam ostao kod njih dve, ali sam imao svoju sobu. Ovo se sve dešavalo veoma sporo. Sada svi živimo zajedno, bitno je da nastavimo da radimo na ovome. Svi idemo na terapije, svi pričamo, izgleda da je komunikacija između vas troje bolja nego kod većine parova – našalio se on.

Komentari (0)