Ispovesti

ŠOKOVI POSLE SMRTI: Da li me je pokojna žena varala i lagala godinama?

Čovek je tek posle gubitka voljene supruge saznao da mu je možda bila neverna i ta misao je ostala da ga proganja gore od njene smrti.

13.08.2022 13:00

ŠOKOVI POSLE SMRTI: Da li me je pokojna žena varala i lagala godinama?
Foto: Shutterstock

Gubitak bračnog partnera jedna je od najstresnijih stvari koja se osobi može desiti. Upravo sa time se suočio čovek od 60 godina koji je ostao bez supruge pošto je iznenada preminula sa 59 godina. Ovaj par proveo je više od 40 godina u braku i bili su izuzetno vezani.

Ovaj čovek je razmišljao da li da baštu u kome je često boravio sa suprugom preuredi u spomen vrt sećanja na nju. O njenoj smrti je obavestio i sve njihove zajedničke prijatelje putem Fejsbuka. Jednog dana je sasvim neočekovano dobio poruku od njegovog daljeg rođaka:

- Žao mi je zbog tvog gubitka, ako ništa drugo bar više ne moraš da razmišljaš gde je ona i sa kim - glasila je poruka koja je poremetila sve.

Pixabay.com

Nikada se nije nadao ovome

Čovek je bio krajnje zbunjen, a pozvao je i rođaka kako bi čuo o čemu se radi.

- Rođak je mislio da znam, pa mi je ispričao da se moja pokojna žena preterano zbližila sa njegovim rođenim bratom baš uoči proslave mog 40. rođendana. To je bilo pre 20 godina, ali sada kada premotam film unazad tačno se sećam da smo tada prolazili kroz niz nesuglasica koje smo jedva prevazišli. Ona je baš vikend pred moj 40. rođendan otišla u blizinu rodnog mesta mog rođaka kako bi provela vikend sa prijateljicama iz srednje škole. Ovo me proganja od kada sam saznao, kako da otkrijem da li me je zaista prevarila tada - zapitao se ovaj sredovečni muškarac i to putem interneta, a preneo The Sun.

shutterstock.com

Misao koja mu noćima ne da mira

Komentari koje je dobio bili su sledećeg sadržaja.

- Umesto što kaljate uspomenu na pokojnu ženu, ostavite to za sobom i odbolujte do kraja -

- Čemu ljutnja zbog nečeg što je možda bilo pre 20 godina? Sve i da je bilo nečega između vaše pokojne suruge i vašeg rođaka, ona je izabrala da ostane sa vama u braku i da vašem braku pruži novu šansu -

- Zapanjujuće je da umesto da oplakujete gubitak supruge vi se bavite pitanjem da li vas je prevarila ikada u braku. Ukoliko vam ne bude bolje, potražite stručnu pomoć, a ne krivite pokojnu ženu - bili su samo neki od komentara.

Pixabay

Neke stvari je najbolje nikada ne saznati

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)