Brak i veze

REŠTE SE DILEME: 6 znakova da se nekome POTAJNO SVIĐATE!

Niste sigurni da li mu se sviđate ili ne? Srećna Republika zato otkriva 6 znakova uz koje više nikada nećete imati ovakve dileme!

01.08.2022 09:00

REŠTE SE DILEME: 6 znakova da se nekome POTAJNO SVIĐATE!
shutterstock.com

Kada se nekome sviđate on vam možda to neće otvoreno reći, ali putem njegovih postupaka lako možete da shvatite to. Mnogima je teško da rečima iskažu svoje emocije, zato obratite pažnju na govor tela, gestove i odnos prema vama i znaćete na čemu ste.

Srećna Republika otrkiva 6 znakova uz koje ćete sigurno znati kada se nekome sviđate.

1. Želi da bude u vašoj blizini

shutterstock.com

On vam uvek želi biti blizu

Osoba kojoj se sviđate će koristiti svaku moguću situaciju da bude u vašem društvu. Zbližiće se sa zajedničkim prijateljima, plakaće vam na ramenu, zvati vas u bioskop, tražiti silne savete od vas ili vas jednostavno neprestano obaveštavati o svakom svom postupku. Svaki od ovih pojedinačnih znakova ukazuje da ta osoba želi baš vas u svom životu. Ona će vas uvek “slučajno” dodirnuti kada je pored vas, očešati se o vas, namestiti vam kosu, okrznuti ruku, spontano vas zagrliti ili jednostavno uhvatiti pogled, pa budite već spremni da ga uzvratite.

2. Pogled

Oči su ogledalo duše i zato se ljubav nikada ne može sakriti. Osoba koja je zaljubljena u vas će vas neprestano pratiti pogledom i to u svakom trenutku. Ona će kada vi uzvratite pogled uglavnom skrenuti svoj u nekom totalno suprotnom i nebitnom pravcu. Ovo je jasan znak zaljubljenosti.

3. Neobičan glas i tema

shutterstock.com

Sa vama uvek imaju posebnu boju glasa

Sami ste primetili da kada vam se neko sviđa čak i boju glasa putem telefona menjate, a isto je i sa suprotnom stranom. Boja glasa nije jedina koja će se promeniti. Sasvim prosečne teme zameniće one o vrlo važnim razgovorima u koje ćete uglavnom vi biti uključene. Sasvim običan drugar pored vas može postati spoj filozofa, pesnika i novinara, a teme će se ređati jedna na drugu do kasno u noć.

4. Tračarenje

Osoba kada je zaljubljena ima potrebu da priča o predmetu svog neprestanog interesovanja. Vi ćete veoma brzo čuti niz informacija o sebi, bilo to hvalospevi ili obični tračevi. Drugoj strani, ma koliko bilo teško da se obuzda, ukoliko ne može uvek da priča lepo o vama, ona vas može i ogovarati, a sve u cilju prikupljanja što većeg broja informacija pošto je veoma interesujete.

5. Osmeh

shutterstock.com

Osmeh u blizini vas je jasan znak

Ljudi ne mogu kontrolisati osmeh, baš poput očiju. Pored one iskre u očima koja im zaigra svaki put kada vas ugledaju, osobe kojima se sviđate će se uvek i osmehnuti kada vas vide. Osmeh uz dizanje obrva je tek poseban znak naklonosti i on ide nesvesno. Ukoliko neko iz društva kaže nešto smešno čemu svi počnu da se smeju, osoba kojoj se potajno sviđate će gledati uvek pravo u vas u trenutku smeha.

6. Promena interesovanja

Baš kao što devojke kada im se neko sviđa, ko recimo prati sport, pokušavaju da saznaju sve u vezi sa tim sportom, tako će biti i sa muškarcima. Uvek kada vam se svidi neko ko nije u domenu vaših interesovanja pokušavate dodatno da se informišete o temama koje interesuju i vašeg potencijalnog partnera, a to navodi i portal Bright side.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)