Ispovesti

Preko noći je postala NAJPOZNATIJA UKRAJINKA! Evo i zašto je to tako i zašto kaže da prezire muškarce! (FOTO, VIDEO)

Luisa Kovanski potpuno je raspametila muški rod širom planete, a vi se uverite i sami zbog čega je to tako.

03.07.2022 21:05

Preko noći je postala NAJPOZNATIJA UKRAJINKA! Evo i zašto je to tako i zašto kaže da prezire muškarce! (FOTO, VIDEO)
printscreen/instagram.com/louisakhovanski

Ukrajinska infulenserka Luisa Kovanski je samo jedna od lepotica koja se našla u centru aktuelnog sukoba u njenoj zemlji. Tu damu krase lepota i veoma bujno poprsje koje se ona preterenao i ne trudi da prikrije. Zato i ne čudi da je od izbinjanja ukrajinske krize dobila na hiljade bračnih ponuda iz svih krajeva planete kako bi napustila rodnu bivšu republiku SSSR. A da pojedini muškarci ne prezaju više ni od čega i koriste čak i aktuelni globalni haos kako bi dobili pažnju lepotica, primer je upravo i ta mlada žena.

- Trenutni sukob su pojedini muškarci koristili samo kao izgovor da bi došli da mene. Mnogi su mi nudili navodnu sigurnost van Ukrajine, u zamenu za unapred dogovoreni seks - otkrila je pomalo razočarana Luisa.

Ona na svom Instagram nalogu ima blizu 3 miliona pratilaca koji vrlo dobro znaju kako ona izgleda. Mnogima nije promaklo da je ta zelenooka brineta posebno obdarena u svakom pogledu. Njene grudi su te koje svima u startu privlače pažnju, ali izgleda da joj je majka priroda dala i sve ono ostalo o čemu je starleta Kim Kardašijan mogla samo da sanja, a što je vremenom uspela da postigne estetskim operacijama.

Luisa trenutno boravi u Kijevu i ljuta je na ceo muški rod koji je u ratu video priliku da joj se približi.

- Svakodnevno dobijam bračne predloge iz celog sveta od ljudi koje me nikada nisu videli. Veoma česte su i ponude u kojima bi mi velikodušno ustupili njihovu sobu ili krevet kako bih navodno bila na sigurnom mestu. Prihvatiti takvu ponudu bi bilo rizičnije nego ostati u Ukrajini - objašnjava zgodna influenserka koja je zgrožena zbog muškaraca koje jedino privlače njene obline.

S druge strane, ni sukob u Ukrajini ni brojne nepristojne ponude nju nisu sprečile da prestane da objavljuje svoje golišave fotografije u kojima su joj grudi i zadnjica u prvom planu.

Ona objašnjava da nijednu ponudu nije prihvatila, ali da će možda promeniti mišljenje kada se približi zima.

- Tužno je što neki muškarci pokušavaju da izvuku korist od krize u Ukrajini i iskoriste nas žene. Šovinizam je i dalje veoma jak, čak i u ovakvom periodu - upozorila je ona. 

Luisa objašnjava da njene bujne grudi izazivaju preveliku pažnju gde god da kroči, kao i da joj pritom smetaju u svakodnevnom životu.

- Gde god da krenem, svi bulje u mene! Da bih izašla iz kuće uvek moram da nosim preširoku odeću da bih ostala nezapažena. Zbog grudi ne mogu da vežbam, a čak ne mogu ni trčim - priznala je lepotica. 

Interesantno je da ta mlada dama ima gomilu fotografija svog nagog tela. Česte su i one na kojima ona skida komad po komad garderobe ili jednostavno samo pokazuje grudi u minijaturnom brushalteru dok joj je džemper prebačen preko glave. Ako joj je verovati, to je sve zarad marketinga i popularnosti, dok je u realnom životu sasvim druga osoba.

- Koja god haljina da mi se svidi, ona dodatno ističe moje grudi pa je nemoguće da je nosim napolju. Sreća je da sam više kućni tip i unutra provodim najviše vremena. Kada izlazim vodim računa da komadi garderobe budu dovoljno široki kako ne bi naglašavali moje grudi. Često dobijam nepristojne komentare ili komentare mržnje, pa sam srećna kada sam u svoja 4 zida. Koliko god mogu, trudim se da ne privlačim neželjenu pažnju koja mi svakako ne prija. Razmišljala sam i da smanjim grudi, ali ne zato što mi smetaju, već zato što izazivaju previše pažnje - istakla je lepa Luisa i priznala šta je još muči. 

- Velika je nepravda što većina žena sme da nosi šta god poželi, ali ne i ja - požalila se očajna devojka sa kojom je britanski San uradio veliki intervju. 

Ona bi po mišljenju mnogih, za početak možda trebalo da smanji broj fotografija i snimaka na kojima je u veoma izazovnoj garderobia, a koja uključuje haltere i slično, dok su komadi donjeg veša razbacani svuda oko nje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)