Brak i veze PRED VENČANJE JE UHVATILA VERENIKA U PREVARI: Ono što se potom desilo niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO) 10:02
Brak i veze KAD JE BILA U 9. MESECU TRUDNOĆE DOBILA JE PORUKU DA JE MUŽ VARA: Žena je otkrila šta su joj pisale DRUGE žene dok je njen suprug u drugoj državi (VIDEO) 11:49
Zanimljivosti VELEOBRT! Al Paćino (83) tražio DNK test da li je dete koje njegova dvadesetdevetogodišnja devojka nosi zaista njegovo! (FOTO) 08:01
Brak i veze DEVOJKA JE POČELA DA ČUVA MAČKE ZA NOVAC, ALI MISLIM DA ME VARA: Mladić je bio ponosan na svoju partnerku sve do jedne noći kada je nestala (FOTO) 18:01
Ispovesti BIO JE PRESREĆAN ZBOG ROĐENJA ĆERKE, A ONDA SU POČELE DA SE DEŠAVAJU ČUDNE STVARI: Kada je sreo lokalnog šankera ostvarile su mu se najmračnije slutnje! 20:01
Ispovesti TREBALO JE DA POČNEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO, a onda se kod njega uselila žena sa kojom je ranije imao odnose! Jedna činjenica dodatno me je porazila, ali on tvrdi da su prijatelji! 21:01
Brak i veze 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA! Očajna žena godinama je sumnjala da otac njeno dvoje dece ima drugu, a jedan potez koji ga je odao će vas zaprepastiti! 18:57
Ispovesti Devojka mi je trudna, ali imao sam VAZEKTOMIJU PRE NEGO ŠTO SAM JE UPOZNAO i nisam joj to rekao! 20:00