Ispovesti

TREBALO JE DA POČNEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO, a onda se kod njega uselila žena sa kojom je ranije imao odnose! Jedna činjenica dodatno me je porazila, ali on tvrdi da su prijatelji!

Iako su u mnogim slučajevima muško-ženska prijateljstva potpuno bezbedna, kod jedne žene se uključio alarm za uzbunu zbog partnerove drugarice koja mu je igrom slučaja postala cimerka.

04.03.2023 22:01

TREBALO JE DA POČNEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO, a onda se kod njega uselila žena sa kojom je ranije imao odnose! Jedna činjenica dodatno me je porazila, ali on tvrdi da su prijatelji!
pexels.com

Za većinu ljudi muško-ženska prijateljstva su sasvim prihvatljiva, međutim, i te kako ima dosta i onih koji i dalje sumnjičavo gledaju na njih, naročito ako nisu sigurni u partnera koji voli da se druži s osobama suprotnog pola. Ljubomora je očigledna ako je neko fizički privlačniji ili ukoliko je njegov prijatelj singl, pa, kako se sumnja, postoje šanse da se među njima razvije nešto više. S druge strane, mora se priznati da neke žene zaista imaju dobar "njuh" i znaju da prepoznaju potencijalnu pretnju

Jedna žena se požalila stručnjaku za veze da ima dilemu u vezi sa svojim desetomesečnim odnosom s partnerom i novonastalom situacijom koja je potpuno izjeda i zbunjuje. Naime, kako je ta 32-godišnja žena objasnila, njen odnos sa partnerom se donedavno razvijao izuzetno dobro i trebalo je da počnu da žive zajedno, međutim, to se izjalovilo kada je prijateljica njenog dečka iseljena iz svog stana sa sinom, pa se privremeno preselila kod njega. 

- Moj partner ju je primio kod sebe jer nije imala gde. Ona ima 43 godine i 8 godina je starija od njega, ali su dugogodišnji prijatelji. Priznao mi je da su ranije imali intimne odnose, ali je naglasio da je to bilo kratkog veka - objašnjava žena.

Iako je partner uverava da je to privremeno i da je samo želeo da pritekne u pomoć prijateljici dok ona ne stane na noge, žena je sa razlogom sumnjičava. Naime, prijateljica se ni posle dva meseca nije odselila, niti ima najava da to učini.

pexels.com

Selidba partnerove prijateljice kod njega je ženi ulila sumnju

Žena ističe kako joj momak nikada nije davao povod da mu ne veruje, ali odnedavno je postao distanciran i jednostavno je osetila promenu u njegovom ponašanju. Kad god je ona kod njih u kući, primećuje da postoji flert među njima i gotovo nikako ne može da pronađe vreme za sebe i njega. Oseća veliku ljubomoru i stalno se pita šta se dešava.

Stručnjak za veze joj je rekla kako je opravdano što je zabrinuta i da pokuša da pronađe vreme kada su izvan kuće kako bi popričali o problemu.

- Treba da naglasite svom momku da se osećate nesigurno u tom odnosu i zbog cele situacije. Iako među ljudima postoje bliska prijateljstva, to ne bi trebalo da stvara nelagodu bilo kom partneru u odnosu. Takođe, treba da porazgovarate o granicama koje su potrebne u vašoj vezi - navela je ona. 

Kao jedno od rešenja navela je da devojka predloži svom momku da se ta žena iseli za šest nedelja. Ukoliko se dotad ništa ne promeni, možda će morati da prihvati da ta veza nije ono što joj treba. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)