Ispovesti

TRAŽIO MI JE DA ZA PRVI SASTANAK VOZIM 2,5 SATA DO NJEGA, a onda još nešto što me je prenerazilo! Očajna devojka zatražila savet: Da li da idem?

Jedna devojka objavila je svoje nesvakidašnje iskustvo s mladićem kog je upoznala preko jedne aplikacije, priznavši da je zbunjena i da ne zna da li da pristane na njegove zahteve.

01.03.2023 20:01

TRAŽIO MI JE DA ZA PRVI SASTANAK VOZIM 2,5 SATA DO NJEGA, a onda još nešto što me je prenerazilo! Očajna devojka zatražila savet: Da li da idem?
Shutterstok

Zbog upoznavanja i prvih sastanaka muškarci i žene su spremni na sve. Muškarci naročito ne postavljaju pitanje kada su zainteresovani za neku ženu i spremni su da pređu kilometre kako bi došli do nje. Međutim, kada se radi o ženama, postavlja se pitanje dokle treba da idu i da li su one te koje bi trebalo da imaju bilo kakvu inicijativu ili pak čekaju da njihovi izabranici budu pokretači svega. 

Mnogi su počeli da razmišljaju o tome nakon što je jedna žena podelila svoju nedoumicu u vezi sa prvim sastankom. Naime, kako je napisala na Reditu, gde je zatražila savet od internet zajednice, ona se dvoumi da li da se upusti u putovanje i vožnju više od dva sata kako bi se videla s jednim mladićem. Otkrila je da je preko aplikacije Hengap upoznala momka koji je godinu dana mlađi od nje, a oboje su pred kraj dvadesetih, pri čemu su se savršeno složili. Poslednjih nedelju dana su svakodnevno razmenjivali poruke, pa je došlo vreme i da se upoznaju. Međutim, dok je ona bila zainsteresovana za sastanak i ništa joj nije predstavljalo problem, mladićevi uslovi su bili veliki i zatekli je nespremnu. 

- Ja sam vozač, a on nije. Pošto su vozovi tamo gde ona živi nepouzdani, to bi značilo da ja moram da vozim do tamo kako bih se našla sa njim i to na njegov predlog u nekom parku - napisala je devojka. 

Želeći da zna kako je on osmislio čitav sastanak i da li će negde jesti s obzirom na to da će ona dosta putovati, dobila je odgovor kako postoji supermarket u blizini i kako mogu da jedu u njemu. 

Printscreen/Reddit/u/hiswhatyouaimfor

Devojka je bila u nedoumici šta da radi, pa je u svom pismu zatražila savet internet zajednice

- Ne želim da se vozim duže od dva sata samo zbog šetnje i još toliko nazad. Da li ja radim sav težak posao ovde? Ili samo preterano mnogo razmišljam o tome? Koliko biste vi vozili za prvi sastanak znajući da druga osoba ne putuje tako daleko?- pitala je devojka u objavi.

Iako je verovatno očekivala različite odgovore od korisnika mreže, gotovo svi su bili složni da je to bespotrebno trošenje vremena.

- Definitivno ne bih išao tako daleko ako ona zapravo nema plan ili se ne sastajemo na pola puta -

- Ti devojko ne voziš 2,5 sata za šetnju i obrok... -

- Ne bih vozio tako daleko za sastanak. Verovatno ne bih putovao duže od pola sata -  komentarisali su korisnici Redita.

shutterstock.com

Devojka je očekivala mnogo od prvog sastanka, dok je momak predložio da se za hranu i piće snađu u supermarketu

Devojka je još dodala kako joj nije problem da vozi tako daleko, ali samo onda kada zna da se i druga strana trudi. Jedna korisnica Redita joj je na to uzvratila da ona kao žensko ne bi vozila toliko daleko jer je pre svega nesigurno, naglasivši da bi možda bilo ok da on dođe barem na pola puta. 

Većina se složila da bi putovali najviše pola sata do nekoga i to verovatno ako živi u gradu, a da bi za veću distancu ta osoba zaista trebalo da bude baš posebna. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)