Ispovesti BIVŠI DEČKO JE IMAO NEOBIČAN ZAHTEV - PLATIO MI JE, a ja sam se skinula i uradila TO: Ne kajem se, zaradila sam MILIONE 22:40
Zanimljivosti ISTINA O RADU NA LUKSUZNIM JAHTAMA: Bizarni zahtevi od kojih se prevrće stomak, samo u jednom slučaju mogu da kažu - ne 10:23
Zanimljivosti DŽENIFER LOPEZ BRUTALNO PONIZILA ASISTENTKINJU: Potez latino dive zgrozio i razbesneo javnost! (VIDEO) 10:06
Horoskop ŠTA VAM DANAS PREDVIĐA TAROT? Spremite se, pojedinima stižu darovi univerzuma, a mnogima će prošlost pokucati na vrata! 07:01
Ispovesti TRAŽIO MI JE DA ZA PRVI SASTANAK VOZIM 2,5 SATA DO NJEGA, a onda još nešto što me je prenerazilo! Očajna devojka zatražila savet: Da li da idem? 19:01
Strast PLAĆAJU MI SAMO DA GLEDAJU MOJA STOPALA, A EVO I ZAŠTO! Brazilska manekenka otkrila detalje neobičnog biznisa: Traže mi i jednu prilično gadnu stvar! 20:01
Horoskop SVI SU ČEKALI MOĆNI 1. FEBRUAR: Sreća je na svakom koraku, evo kome se smeši nova ljubav, kome će novac padati s neba, a ko treba da sluša intuiciju! 08:01
Ispovesti ZARAĐUJEM 9.000 EVRA MESEČNO, a radim samo dva sata uveče! Moj posao nije ono što mislite, ali KLIJENTI SU MI ISKLJUČIVO MUŠKARCI! (FOTO) 12:01