Ispovesti

ZARAĐUJEM 9.000 EVRA MESEČNO, a radim samo dva sata uveče! Moj posao nije ono što mislite, ali KLIJENTI SU MI ISKLJUČIVO MUŠKARCI! (FOTO)

Ovaj krajnje neobičan posao, tvrdi Dženifer Lav (25), pomogao joj je u izgradnji samopouzdanja, a sa njim je počela tokom pandemije koronavirusa nakon što joj je drug predložio da preko interneta muškarcima "prodaje" snimke svojih stopala.

03.10.2022 14:01

ZARAĐUJEM 9.000 EVRA MESEČNO, a radim samo dva sata uveče! Moj posao nije ono što mislite, ali KLIJENTI SU MI ISKLJUČIVO MUŠKARCI! (FOTO)
Printscreen/ Facebook

Manekenka Dženifer Lav (25) našla se u teškoj finansijskoj situaciji nakon izbijanja pandemije koronavirusa. Jedno vreme je radila kao konobarica, a onda je na predlog prijatelja pronašla bizaran način da uz minimalno truda zaradi ogroman novac.

U ispovesti za britanski San ona je otkrila kako zarađuje i više od 9.000 evra mesečno radeći samo 2 sata noću, tokom vikenda. Kako tvrdi, ne bavi se prostitucijom, već je muškarci plaćaju da ih vređa.

Printscreen/ The Sun

Dženifer Lav zarađuje ogroman novac ponižavajući i vređajući muškarce preko interneta

Skupo vređanje

Sve je počelo kad joj je prijatelj predložio da kućni budžet dopuni novcem koji bi zarađivala pokazujući svoja stopala na internetu. Međutim, ubrzo je shvatila da njeni muški klijenti žele više od toga, pa je "proširila delatnost" kojom se bavi.

Ona naplaćuje 11,30 evra snimak stopala od 10 sekundi i 170 evra za personalizovani trominutni video u kom vređa svoje klijente. Za sesiju od 10 minuta Dženifer ima privatne razgovore sa klijentima koji joj šalju novac u zamenu za ismevanje i ponižavanje, a to naplaćuje 1.137 evra. Budući da radi samo 2 sata noću i to isključivo vikendom, mesečno uglavnom zaradi oko 4.500 evra. Ukoliko se baš potrudi, može da zaradi i više od 9.000 evra za amesec dana mltretirajući muškarce na internetu.

- Mnogi ljudi me kritikuju, govore mi kako iskorišćavam ranjive muškarce i da treba da se stidim. Ali njihov je problem što žele da budu ismevani i vređani i za to debelo plaćaju. Volim slobodu koju mi daje ovaj posao, a radim onoliko koliko ja želim – rekla je Dženifer za San.

Da bi udovoljila svojim klijentima preko interneta ona radi isključivo noću između dva i tri sata posle ponoći. Kako priznaje, imala je i neke veoma čudne zahteve uključujući jednog klijenta koji ju je zamolio da pljune u kameru. Dženifer je u početku krila od porodice kako zarađuje novac, a roditelji su kasnije ostali šokirani kad su saznali šta radi. Ipak, prihvatili su njen izbor.

- Moja mama bi više volela da sam neurohirurg, ali vidi da sam srećna i to joj je najvažnije. Moj tata uopšte nije impresioniran ni količinom novca koji zarađujem, ali još razgovaramo, što je dobro. U suštini znaju svi osim bake i deke jer ne znam kako da njima objasnim svoj posao – ispričaka je ta neobična devojka.

Printscreen/ The Sun

Dženifer tvrdi da ima apsolutnu podršku svog partnera, dok njeni roditelji tolerišu njeno zanimanje

Dečko me podržava

Otkrivajući detalje svoj posla Dženifer je opisala kako izgleda kad radi.

- U petak i subotu uveče našminkam se i doteram, uđem u svoju spavaću sobu, gledam TV čekam "igrače" da se pojave na mreži. Zahtevi klijenata uglavnom se svode na ruganje, ismevanje i vređanje. Zovem ih patetičnim, kažem im da sam previše dobra za njih i da mi daju sav svoj novac. Posao uglavnom radim vikendom kad muškarci dolaze kući pijani posle izlaska – otkrila je ona.

Klijenti su joj uglavnom stariji biznismeni, ali ima i mlađih muškaraca koji, kako ona kaže, imaju previše slobodnog vremena.

- Jednom sam čak imala i ženu klijenta. Bila sam šokirana jer nisam očekivala da ću videti ženu s druge strane kamere – dodala je Dženifer.

Da bi se zaštitila od nasrtljivih klijenata i bizarnih zahteva koji prevazilaze njene granice, ona se priključila veb-agenciji koja kontroliše da li je sve u redu. Agencija nudi i usluge psihijatra ženama koje rade ukoliko im je potreban savet ili razgovor.

- Ne radim ništa što može da mi izazove neprijatnost. Meni je važno da sam ja ta koja uvek kontroliše situaciju – naglasila je ona.

Sa tajnama njenog zanata upoznat je i njen dečko s kojim je godinu i po dana u vezi. Kako tvrdi Dženifer, njemu ne smeta način na koji ona zarađuje novac.

- Imam apsolutnu podršku i razumevanje mog partnera, što mi je veoma važno. On se ponaša potpuno normalno, kao da radim bilo koji drugi posao. Uvek me pita kako mi je prošao dan i šta sam radila – dodala je Dženifer za britanski San.

Razgovori sa nepoznatim muškarcima putem interneta doveli su do toga da sad više nego ikad ima samopouzdanja. Kako naglašava, nikad se bolje nije osećala u svojoj koži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)