Ispovesti

ŽELIM DA ME ZGRABI I BACI NA KREVET, A NE DA GA MOLIM DA BUDEMO INTIMNI! Imamo odnose samo 2 puta nedeljno i to kada zatražim, da li grešim?

Šokantna i ponižavajuća ispovest žene nakon dvadeset godina braka potresla je javnost. Nažalost, slučajeva kao njenih je sve više.

28.09.2022 22:01

ŽELIM DA ME ZGRABI I BACI NA KREVET, A NE DA GA MOLIM DA BUDEMO INTIMNI!  Imamo odnose samo 2 puta nedeljno i to kada zatražim, da li grešim?
shutterstock.com

Bračni život neretko može biti komplikovan, a odnosi partnera menjaju se s godinama. Od početne zaljubljenosti i opčinjenosti jedno drugim, neretko dolazi do zahlađenja odnosa i gubitka požude. Ispovest jedne udate Britanke potpuno je ogolila istinu o bračnim odnosima.

 

- Suprug i ja imamo po 43 godine, u braku smo dve decenije i imamo odraslu decu. Imamo i odličan seksualni život ali samo iz razloga što ja uvek preuzimam inicijativu. Priznajem da volim seks, volim da izgledam lepo, održavam formu i trudim se da uvek budem našminkana i sređena. Kao takva, želim da se od strane supruga oseđam poželjno. Ne vidim ništa sramotno u tome što želim da imam seksualne odnose sa svojim suprugom. Dva ili tri puta nedeljno ga pitam da imamo seks i nikada me nije odbio. Ipak, na prste jedne ruke mogu da izbrojim koliko je on puta inicirao seks poslednjih godina. Pokušala sam da razgovaram sa njim o tome, međutim, uvek dobijem isti odgovor: Nije važno ko ima inicijativu, bitno je da oboje uživamo u tome - počinje svoju ispovest ova udata žena u zrelim četrdesetim godinama. 

shutterstock.com

Mašta o strasti sa suprugom, zauzvrat ne dobije ništa

 

Kako dalje objašnjava, nije problem samo u inicijativi, već što njen suprug radi sve da ugasi potpuno strast. Kao da  se zastitio i nje i njihovih intimnih odnosa:

- Ponekad bih volela da dođe kući, gurne me na krevet i zgrabi me, ali umesto toga, ode gore da se presvuče u pidžamu i papuče kao starac. Svoje ponašanje opravdava time što nije u formi. Mislim da je potpuno pogrešno shvatio šta želim od njega kao svog bračnog partnera. Da li negde grešim - pita se ova nesrećna supružnica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)