Ispovesti MUŽ SE POŽALIO DA IMA LENJU ŽENU: Očekivao je podršku na mrežama, a dobio odgovor koji ga je šokirao! (FOTO) 20:00
Sex MISLIO JE DA TO SVI RADE S VREMENA NA VREME, ALI ONDA JE POSTALO KASNO: "Moja tajna opsesija je na dobrom putu da mi skroz uništi brak!" 21:57
Ispovesti "SUPRUG ME NIJE DODIRNUO DVE GODINE": Žena ne krije da je frustrirana i očajna, nije ni sanjala da će joj se ovo desiti! 22:02
Sex ZBOG GLASNIH INTIMNIH ODNOSA SUSEDA OSTALA JE SAMA: Požalila se osoblju hotela a onda izbio haos sa suprugom koji je izvređao i nestao 21:00
Ispovesti ŠOKANTNA ISPOVEST BUDUĆEG OCA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Supruga me je slagala o polu bebe i to me je slomilo do bola" 20:00
Brak i veze OVO JE NAJTEŽA GODINA BRAKA: Evo kako da rešite krizni period i sačuvate ljubav nakon ove krizne brojke (FOTO) 19:02
Ispovesti MOJA ŽENA JE OPSEDNUTA DRUŠTVENIM MREŽAMA I UNIŠTAVA NAŠU PORODICU: Nesrečni suprug priča o paklu kroz koji prolazi, u sve su umešana njihova deca! 22:01
Brak i veze DOPISIVAO SAM SE S JEDNOM ŽENOM I GORKO SE POKAJAO: Ali onda sam jedne večeri uzeo suprugin telefon i prenerazio se šta sam ugledao! 22:01
Brak i veze IMAM 59 GODINA I LUDO VOLIM SVOJU ŽENU OD 56! Ali kada sam nedavno u prodavnici sreo suprugu najboljeg prijatelja rekla mi je nešto što me je skamenilo: Ne mogu da se oporavim! 22:01
Brak i veze MOJ MUŽ DOLAZI KASNO S POSLA I ODMAH TRČI U TOALET: Tamo provodi čitavo veče, ne znam šta radi! 22:01
Brak i veze MOJA SVEKRVA IMA KLJUČ NAŠEG STANA I RADI NEŠTO NEČUVENO: Jednog dana smo se vratili kući, sledila sam se od šoka kad sam shvatila šta se dešava! 21:05
Brak i veze OTAC PREDRAG OTKRIVA ŠTA JE PROKLETSTVO SEDMICE I ZAŠTO SE LJUDI SVE VIŠE RAZVODE: Žene u Srbiji prave jednu kobnu grešku! (VIDEO) 18:01