Ispovesti

PREVARILA SAM MUŽA, ALI MOJ LJUBAVNIK ME VIŠE NE ŽELI! Osećam se kao glupa krava!

Očajna žena je svesna koliko je pogrešila, ali nema snage da suprugu prizna ono što je učinila.

15.10.2024 22:01

PREVARILA SAM MUŽA, ALI MOJ LJUBAVNIK ME VIŠE NE ŽELI! Osećam se kao glupa krava!
Schutterstock

Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, otvorila je svoje srce na sajtu Mumsnet o bolnoj situaciji u kojoj se zatekla nakon što je imala aferu. Oseća se krivom jer ne želi da prizna svom mužu, ne zato što ga ne voli, već zato što veruje da bi ga to "ubilo".

- Imala sam aferu i stalno me obuzima osećaj krivice. Ne želim da ostavim svog muža jer bi to uništilo njegov život - priznala je ona.

Iako oseća duboka osećanja prema drugom muškarcu, priznaje da on verovatno ne deli iste emocije i ne želi budućnost s njom.

- Zakačila sam se na udicu i sada se osećam kao glupa krava - dodala je, ističući kako je stvorila iluziju da je ona posebna u životu drugog muškarca.

Svesna je da je izgradila fantaziju koja se pokazala kao obmana.

Shutterstock

Prevarila sam muža i ne znam da li da mu priznam sve

Korisnici Mumsneta brzo su joj ukazali na to da njen brak možda ima ozbiljnih problema, ali ona je odgovorila da je to više pitanje njenog samopouzdanja. Mnogi su joj savetovali da prizna svom mužu šta je uradila, naglašavajući da on zaslužuje da zna istinu kako bi mogao doneti informisanu odluku o svojoj budućnosti.

- Ako ne priznate, donosite odluku u njegovo ime da ostane sa ženom koja vas vara, napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao:

- Da vas drugi muškarac želi, verovatno biste nastavili sa aferom.

Žena se od tada povukla iz diskusije, ostavljajući druge da raspravljaju o njenoj teškoj situaciji. Njena objava je otvorila pitanja o ljubavi, odanosti i samopouzdanju, kao i o posledicama izbora koje činimo u životu.

Šta vi mislite, kako je pravilno postupiti u ovoj situaciji? Da li treba da prizna sve svom mužu ili da zauvek sačuva tu tajnu za sebe? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)