Ispovesti Devojka me je PREVARILA i ispraznila kuću, odnela je čak i krevet: A onda sam otkrio šta je 5 godina KRILA od mene 21:15
Strast Nisam ni znala da je muž slušao "prenos" moje "akcije" s komšijom: Ono što mi je posle rekao, boli više od razvoda! 22:30
Brak i veze Posle 30 godina braka, supruga mu je priznala da ga vara decenijama, a onda ga je dokrajčila najvećom TAJNOM 17:30
Strast Supruga mi je priznala da ima ljubavnika, ali neće da ga ostavi! Kada mi je rekla ZAŠTO, umalo se nisam onesvestio! 20:45
Ispovesti Posle 22 godine braka sam PREVARILA MUŽA: Svaki put kad vidim ljubavnika osećam kao da letim! 21:01
Ispovesti BILA JE SA MNOM VEČE PRED SVOJE VENČANJE: Želim da ostavi muža, mislim da mene više voli! 21:45
Strast JANA (29) SPAVALA JE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Ovo u krevetu nikad nisam doživela, a onda mi je uradio nešto što ni u snu nisam očekivala! 23:01
Brak i veze HTELA SAM DA IZNENADIM LJUBAVNIKA ZA ROĐENDAN: Kad sam OVO videla ispred njegove kuće, shvatila sam kolika sam glupača bila! 21:01
Brak i veze ČIM SAM VIDEO OVE TRI STVARI U NJENOJ TORBI, ZNAO SAM DA ME VARA: U motelu sam postavio zasedu suprugi i njenom ljubavniku, a onda je počeo HAOS! 22:00
Strast JA SAM TINEJDŽER (19) I IMAM AFERU SA ČAROBNOM ŽENOM KOJA JE 22 GODINE STARIJA OD MENE: Za vikend imam "privatne časove" kod nje! 22:00
Brak i veze OPROSTIO SAM JOJ PRELJUBU, A ONDA SAM U NJENOM TELEFONU NAŠAO TOPLES SLIKE: Srce mi je prepuklo kad sam video kome ih je slala, ovo je najveća izdaja! 21:00
Strast ZVALA SAM GA ZBOG DOMAĆEG ZADATKA, PA ZAVRŠILA U KREVETU S NJIM: Imam vrelu aferu sa nastavnikom mog sina, a kada mi je ovo rekao, srce mi je preskočilo! 22:20