Brak i veze

DECA NE LIČE NA NAS, A MI SMO KAO JAJE JAJETU: Bračni par saznao ŠOK istinu koja im je srušila svet (FOTO)

Priča Seline i Džozefa Kinonesa definitivno prevazilazi sve granice uobičajenog.

11.10.2024 08:30

DECA NE LIČE NA NAS, A MI SMO KAO JAJE JAJETU: Bračni par saznao ŠOK istinu koja im je srušila svet (FOTO)
Youtube/truly

Selina i Džozef Kinones su par iz Kolorada koji potvrđuje ono čuveno "ljubav na prvi pogled". Zabavljali su se samo četiri meseca, a odmah posle toga su se venčali i dobili decu. Nije prošlo mnogo, a Selina je odlučila da istraži istoriju svoje porodice, ne sluteći šta će otkriti.

- Počela sam da istražujem svoj DNK jer sam želela da saznam poreklo... Neke stvari su me mučile - jedna moja ćerka zaista ima tamnu put, srednje dete je svetle puti, a sin ima kovrdžavu kosu. Svi bi pitali na koga to liče i ja nisam mogla da dam odgovor - rekla je Selina za podkast Love Don't Judge (Ljubavi ne sudi).

Printskrin: realestatemommas

Selina i Džozef su na krajnje neobičan način saznali istinu o svom poreklu

Kinonesovi su potom poslali briseve na analize, a kada su rezultati stigli, doživeli su šok! Otkrili su da su rođaci!

Selini nikako nije bilo svejedno i na pamet su joj padale najrazličitije, čak i strašne stvari. 

- Kada sam shvatila da smo rođaci, bilo mi je loše u stomaku. Pozlilo mi je. Razmišljala sam: "Da li da se razvedemo? Da li bi uopšte trebalo da budemo zajedno?" - priznala je Selina. 

Onda je odlučila da svoju priču podeli na društvenim mrežama, ali nije slutila da će njen video prikupiti na milione pregleda. Nije bila spremna za salvu zlostavljanja koja je usledila.

- Nisam znala da će to tako "eksplodirati". Jedna osoba je rekla "ovo je tako uznemirujuće, zašto bi se udala za svog rođaka?" - navela je Selina, prenosi Mirror.

Printskrin: realestatemommas

Selina je slučajnim istraživanjem saznala da je u srodstvu sa mužem

Nakon tog videa usledili su mnogobrojni komentari ljudi u kojima su oni isticali da im je žao dece i da je trebalo ranije to da shvate "jer liče".

Govoreći o šokantnom otkriću svoje mame, oglasio se i sin tinejdžer ovog para.

- Osećam se pomalo čudno zbog toga, jer to nije nešto čime želite da se pohvalite i govorite svima - istakao je mladić. 

Oni su saznali istinu tek nakon venčanja.

- Ako su saznali pre nego što su se venčali mislio bih definitivno da nešto očigledno nije u redu sa njima, ali pošto su saznali posle, nema nijednog problema - naglasio je mladić.

Selina i Džozef su kasnije otkrili da je Džoova baka po ocu usvojila dete, a loše vođenje evidencije značilo je da je njihova porodična veza izgubljena.

- Kolorado izgleda tako veliki, ali zaista nije. Svi svakoga poznaju i najverovatnije su svi u srodstvu - navela je Selina kroz osmeh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)