Brak i veze DECA NE LIČE NA NAS, A MI SMO KAO JAJE JAJETU: Bračni par saznao ŠOK istinu koja im je srušila svet (FOTO) 08:30
Dete OVE OSOBINE DECA NASLEĐUJU OD MAJKE: Neke mogu znatno da otežaju život, ali jedno je važno znati 10:29
Psihologija OVE OSOBINE NASLEĐUJEMO OD RODITELJA: Jedna je ključna za uspeh, a nismo toga ni svesni! Evo o čemu se radi 14:52
Odrasli EVO KAKO STRES UTIČE NA STARENJE: Novo istraživanje pokazuje da način života utiče na celokupan organizam i više nego što se mislilo 18:30
Ispovesti MISLILA JE DA JE JEDINICA, A ONDA JE ISPLIVALA DUGO ČUVANA PORODIČNA TAJNA: Zbog onoga što je uradila uzdrmano je 77 porodica (FOTO) 09:02
Odrasli ZAPANJUJUĆI REZULTATI NAUČNOG ISTRAŽIVANJA: Genetika partnera utiče i na zdravlje osobe s kojom je u ljubavnoj vezi! 10:00
Roditeljstvo UGLEDALA JE DEVOJČICU I ODMAH JE ZNALA DA JOJ JE SESTRA: Trojke razdvojene na rođenju slučajno su se pronašle, ali majka je krila i surovu istinu o njihovom ocu (FOTO+VIDEO) 18:05
Ispovesti IZ ŠALE SAM KUPILA KUĆNI DNK TEST, ALI ONDA OTKRILA SUROVU ISTINU O DEDI: Sada čitava porodica ne može da se oporavi, lagao nas je 45 godina! 20:01
Roditeljstvo ŽENA KIDNAPOVANA PO ROĐENJU PRVI PUT JE VIDELA SVOJU MAJKU POSLE 5 DECENIJA: Ispovest Melise koju je otela dadilja rasplakala je svet (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti KAMILA MI JE MAJKA, ALI ME JE PRODALA! Šokantne tvrdnje ovog muškarca tresu Britaniju, a još više zaprepašćuje "otkriće" ko mu je otac! (FOTO) 09:49