Zanimljivosti

OVO JE RAZLOG RASKOLA KEJT I VILIJAMA: Za sve je kriva njena porodica - jedno više ne može da prolazi

Kralj Čarls III ne može da podnese probleme u porodici.

09.05.2024 17:10

OVO JE RAZLOG RASKOLA KEJT I VILIJAMA: Za sve je kriva njena porodica - jedno više ne može da prolazi
printscreen/instagram.com

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton , našli su se usred oluje kontroverzi koje su naizgled počele da se razvijaju čak i pre nedavnih javnih spekulacija. Tenzije između para već bile visoke pre nego što se pojavio nalet zavera nakon Kejtine operacije.

Sve se intenziviralo nakon što je Kensingtonska palata objavila fotografiju za Dan majki koja je izgledala jako uređena u fotošopu, što je podstaklo spekulacije o tome gde se vojvotkinja nalazi. Kasnija viđenja Kejt Midlton koja je pratila princa Vilijama u automobilu izazvala su dodatnu pometnju, a mnogi su doveli u pitanje autentičnost žene na snimku. Ovaj incident je ponovo pokrenuo glasine oko navodne afere princa Vilijama sa ledi Rouz Hanberi.

Profimedia

Bolest Kejt Midlton produbila je jaz u porodici

Spor oko načina života porodice Midlton

Usred internet pomame, novi izveštaj AceShowbiz baca svetlo na tenzije koje nastaju u kraljevskom paru od pre Kejtine operacije. Navodno, par je bio upleten u sporove oko finansijskih problema Kejtinih roditelja, pogoršane kritikama manjih kreditora na račun načina života porodice Midlton.

Za kralja Čarlsa III se kaže da je frustriran finansijskim i PR-om, posebno imajući u vidu Kejtinu buduću ulogu kraljice. Izvori tvrde da su finansijske nevolje Midltonovih, pogoršane pandemijom COVID-19, dovele do dugova od 3,2 miliona dolara i odustajanja od posla za snabdevanje partija, piše španska Marca.

Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kralj Čarls III je besan zbog celokupne situacije u porodici

- Kralj Čarls III je bio ogorčen zbog ove finansijske katastrofe i katastrofe u odnosima s javnošću koja ostavlja jaje na licu monarhije jer je Kejt buduća kraljica - rekao je izvor.

Navodno finansijsko loše upravljanje Midltonovim je navodno produbilo raskol između princa Vilijama i Kejt. Uprkos naporima Kensingtonske palate da ublaži posledice, svaki dan donosi nova otkrića koja prete da ukaljaju reputaciju kraljevske porodice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)